Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ja bez szaleństw :P tarcza 180 - juz zakrecona :D i jeszcze adapter do niej i mozna sie katapultowac ... jak sie dotrze :D

W niedlaekiej przyszłości kierownica lub siodełko ... sie okaże :P

Napisano

u mnie nastąpiła duża zmiana w rowerze nowy amor Fox Talas 150 RLC 15QT, piasta przednia Shimano SLX, szprychy DT Championy i tarcze hamulcową na centerlocka Shimano XT czyli można w sumie uznać, że temat prezentów pod choinkę już mam załatwiony, chociaż ja jestem na zero to może rodzice coś wrzucą :D

Napisano

No to ja kupilem sobie bluze na zimę i jesień i podkoszulek. Pozatym kupiłem tylko SIGME 1606L DTS, ale to w lato było.

• Mod Team
Napisano

To ja tez zarzuce wymowke 'brak czasu'.... moj krank bedzie lzejszy... :)

Tzn ile będzie ważyć ... ? Co do czsu to tak to wygląda, że go nie mam na nic(te foty robił brat), teraz w robocie siedze od 7-22 dzien w dzien czasami i lepiej :) w weekend też :)

Katalogowo to będzie to ważyć

498g korba

106g koronki

14,4g śruby

618,4g chyba nie tak tragicznie jak na 3x9..., moglbym wziąć Clavicule - ale nie chcę jej, jaki set planujesz ?

Kolejną paczkę wysłali przedwczoraj > koronki, rogi, topcap, śruby :)

Napisano

teraz w robocie siedze od 7-22 dzien w dzien czasami i lepiej :yes: w weekend też :)

To gdzie Ty pracujesz? :laugh: słyszałem o podobnych hardkorach w centrum obsługi klienta Cyfrowego Polsatu ;)

Co do korby, to kosmiczna jest :D

Napisano

Oby to odchudzanie nie odbiło się na wytrzymałości, pamiętajcie, że są granice, których nie wolno przekraczać. Wole mieć kierownice o 20g cięższą czy korbę o 100 z dobrego stopu niż bawić sie w takie odchudzone wynalazki, zwłaszcza, że na zawodach nie oszczędzam sprzętu i często znacznie szybciej pokonuje zjazdy niż pozostali i sprzęt ma być wytrzymały.

Co do zakupów to po zmianie łańcucha i kasety musiałem zmienić środkową tarczę korby w zimówce, bo okazało się, że łańcuch bardzo źle pracuje na niej :laugh:

Napisano

Kolego nic do ciebie nie mam, no offence, ale nie ma na forum drugiego takiego, żeby srał się czego on nie kupił.

Powtórze jeszcze raz, wrzuć sobie do avatara, może ktoś jeszcze nie wie ?

Napisano

Wiatm! Jestem nowy na forum, przeprosiłem rower po kilku latach zakupiłem używany BULLS JACK HAMMER http://img37.imageshack.us/img37/7046/jackhammerv.jpg

(roz 52 cm/20.5 cali - rama aluminiowa - amortyzator SR SUNTOUR XCT - przerzutki tył Acera przód SHIMANO - zmieniarkomanetki SHIMANO V-brake - 21 biegi - mostek BULLS - siodełko BULLS - korby SHIMANO - piasty SHIMANO tył FH-RM30 tył HB-M475 - opony TIOGA FACTORY 2.10F - obręcze BULLS M42V - przedni hamulec tarczowy SHIMANO - koła 26)

Nie mogę wyszukać informacji na temat tego sprzętu, może już po fakcie ale co o nim sądzicie!? Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...