Skocz do zawartości

[Zakupy] Ostatnio kupiony sprzęt związany z rowerami

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widzę, że nie tylko kompy "modujesz" :icon_mrgreen::D

Szykujesz sprzęt na maratony czy tylko chesz mieć dobry rower do jazdy ? :P

Lextalionis - za cały komplet zapłaciłem 475zł

Napisano

Widzę, że nie tylko kompy "modujesz" :icon_mrgreen::D

Szykujesz sprzęt na maratony czy tylko chesz mieć dobry rower do jazdy ? :P

Lextalionis - za cały komplet zapłaciłem 475zł

Kurde widze ze tu podobna ekipa na na forum o innej tematyce :P

Co do roweru ... skladany jest pod katem zawodow - maratony i do jazdy codziennej. Bez szalenstw zakupowych... poprostu zakupy z glowa :P Czekam jeszcze na SLR'y i pare gratow.

Napisano

Rowery tez się "moduje" a raczej odchudza :) , zabawa podobna jak składanie "WC" z markowych części w ładnej kolorystyce. Co do nokona to jestem bardzo zadowolony, przerzutki pracują perfekcyjnie a hamulce (BB7) zrobiły się mocniejsze i lżej pracuje klamka.

Napisano

Rowery tez się "moduje" a raczej odchudza :) , zabawa podobna jak składanie "WC" z markowych części w ładnej kolorystyce. Co do nokona to jestem bardzo zadowolony, przerzutki pracują perfekcyjnie a hamulce (BB7) zrobiły się mocniejsze i lżej pracuje klamka.

To wiem ze sie moduje rowery... sumie mam wieksze doswiadczenie w roweruch niz w kompach, gdyz zabawa zaczela sie jakie 10 lat wczesniej niz pc ;) Jesli chodzi o "koraliki" nokona to musze powiedziec ze jestem mega zadowolony, rowniez odczulem ze wszystko ( tyl, przod ) lepiej pracuje.

Napisano

Malik moze wpadlbys do mnie popstrykac pare zdjec :)

Zakupy z glowa i slr-y troche to kontrowersyjne, poza tym troche ci naszpeca w kolorach, no ale nie miejsce zeby o tym dyskutowac, fajnie zgrany kolorystycznie rower, jak na razie ;)

Napisano

W kompach też niebieski górował, chyba Twój ulubiony kolor. Fajna galeria w picassa.

Napisano

W kompach też niebieski górował, chyba Twój ulubiony kolor. Fajna galeria w picassa.

To fakt, lubie ten kolor :)

Napisano

No to i ja się pochwalę (nie wklejam linków,ponieważ za parę miesięcy i tak nic z tego nie będzie)

-KROSS CROW PRERIA 19'' DEORE/ALIVIO HYDRAULIKA

-szorty rowerowe ROGELLI MARSALA

-koszulka ROGELLI GENOVA

-bidon KELLYS SPORT 0,7 + KOSZYK OZZ

-licznik rowerowy KELLYS KCC-13

-komplet oświetlenia KELLYS NIGHTWATCH

-torba trójkątna pod ramę

To na razie tyle,żona i tak już na mnie dziwnie zagląda :whistling:

Napisano

Malik moze wpadlbys do mnie popstrykac pare zdjec :icon_mrgreen:

Zakupy z glowa i slr-y troche to kontrowersyjne, poza tym troche ci naszpeca w kolorach, no ale nie miejsce zeby o tym dyskutowac, fajnie zgrany kolorystycznie rower, jak na razie :rolleyes:

Nie ma problemu moge wpasc :) A co do slr ... czemu kontrowersyjne ?

Napisano

Koszulka i szorty z wkładką ;) I też zamówiłem naklejki forumowe, ale na razie czekam na nr konta

Napisano

Malik mógłbyś powiedzieć gdzie kupiłeś takie "opaski" na amortyzatory, żeby się nie brudziły?

Ciekawie to wygląda i byłym zainteresowany kupnem czegoś takiego.

Z góry dzięki.

Mój ostatni zakup to:

-Olej ROHLOFF 100 ml :icon_wink:

Napisano

Malik mógłbyś powiedzieć gdzie kupiłeś takie "opaski" na amortyzatory, żeby się nie brudziły?

Ciekawie to wygląda i byłym zainteresowany kupnem czegoś takiego.

Z góry dzięki.

Kupowalem to w tym sklepie: LINK, najelpiej zadzwon i zapytaj bo ja bralem ostatnia sztuke. To jest neoprenowa osłona na golenie amortyzatora.

Napisano

Ja ostatnio zainwestowałem w błotniki, zamknięcie, licznik i nóżkę :o jako wyposażenie do nowego Scarpe`a

Napisano

A ja w piątek kupiłem swoje pierwsze SPD'y :) a mianowicie 520stki i spece sport mtb :)

Jak na razie dla mnie to genialny wynalazek, a buty bardzo wygodne :P

Napisano

trochę tego było:

rs recon 351 solo air

giro rift livestrong

klocki kool stop

conti mountain king

wszystko z myślą o zbliżającym się zlocie

Napisano

Kilka przedmiotów niezbędnych na dłuższe wycieczki:

łyżki do opon, zapasowa dętka, torba na ramę, rękawiczki, minipompka, łatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...