.PaVLo. Napisano 16 Maja 2010 Autor Napisano 16 Maja 2010 Widzę, że nie tylko kompy "modujesz" Szykujesz sprzęt na maratony czy tylko chesz mieć dobry rower do jazdy ? Lextalionis - za cały komplet zapłaciłem 475zł
Malik Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Widzę, że nie tylko kompy "modujesz" Szykujesz sprzęt na maratony czy tylko chesz mieć dobry rower do jazdy ? Lextalionis - za cały komplet zapłaciłem 475zł Kurde widze ze tu podobna ekipa na na forum o innej tematyce Co do roweru ... skladany jest pod katem zawodow - maratony i do jazdy codziennej. Bez szalenstw zakupowych... poprostu zakupy z glowa Czekam jeszcze na SLR'y i pare gratow.
.PaVLo. Napisano 16 Maja 2010 Autor Napisano 16 Maja 2010 Rowery tez się "moduje" a raczej odchudza , zabawa podobna jak składanie "WC" z markowych części w ładnej kolorystyce. Co do nokona to jestem bardzo zadowolony, przerzutki pracują perfekcyjnie a hamulce (BB7) zrobiły się mocniejsze i lżej pracuje klamka.
Malik Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Rowery tez się "moduje" a raczej odchudza , zabawa podobna jak składanie "WC" z markowych części w ładnej kolorystyce. Co do nokona to jestem bardzo zadowolony, przerzutki pracują perfekcyjnie a hamulce (BB7) zrobiły się mocniejsze i lżej pracuje klamka. To wiem ze sie moduje rowery... sumie mam wieksze doswiadczenie w roweruch niz w kompach, gdyz zabawa zaczela sie jakie 10 lat wczesniej niz pc Jesli chodzi o "koraliki" nokona to musze powiedziec ze jestem mega zadowolony, rowniez odczulem ze wszystko ( tyl, przod ) lepiej pracuje.
1415chris Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Malik moze wpadlbys do mnie popstrykac pare zdjec Zakupy z glowa i slr-y troche to kontrowersyjne, poza tym troche ci naszpeca w kolorach, no ale nie miejsce zeby o tym dyskutowac, fajnie zgrany kolorystycznie rower, jak na razie
worms Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 W kompach też niebieski górował, chyba Twój ulubiony kolor. Fajna galeria w picassa.
Malik Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 W kompach też niebieski górował, chyba Twój ulubiony kolor. Fajna galeria w picassa. To fakt, lubie ten kolor
jureks75 Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 No to i ja się pochwalę (nie wklejam linków,ponieważ za parę miesięcy i tak nic z tego nie będzie) -KROSS CROW PRERIA 19'' DEORE/ALIVIO HYDRAULIKA -szorty rowerowe ROGELLI MARSALA -koszulka ROGELLI GENOVA -bidon KELLYS SPORT 0,7 + KOSZYK OZZ -licznik rowerowy KELLYS KCC-13 -komplet oświetlenia KELLYS NIGHTWATCH -torba trójkątna pod ramę To na razie tyle,żona i tak już na mnie dziwnie zagląda
Salvin Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 - okulary Shimano Equinox notabene prześwietne! - kaseta xt - łańcuch xt oraz złożyłem zamówienie na naklejki forumowe
Malik Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Malik moze wpadlbys do mnie popstrykac pare zdjec Zakupy z glowa i slr-y troche to kontrowersyjne, poza tym troche ci naszpeca w kolorach, no ale nie miejsce zeby o tym dyskutowac, fajnie zgrany kolorystycznie rower, jak na razie Nie ma problemu moge wpasc A co do slr ... czemu kontrowersyjne ?
Eper Napisano 16 Maja 2010 Napisano 16 Maja 2010 Koszulka i szorty z wkładką I też zamówiłem naklejki forumowe, ale na razie czekam na nr konta
PiPoLiNiO Napisano 17 Maja 2010 Napisano 17 Maja 2010 - zacisk KCNC - kapsel KCNC - sztyca WCS - kaseta SLX - koszyk ELITE Custom Race <bankrut>
PeJot Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Malik mógłbyś powiedzieć gdzie kupiłeś takie "opaski" na amortyzatory, żeby się nie brudziły? Ciekawie to wygląda i byłym zainteresowany kupnem czegoś takiego. Z góry dzięki. Mój ostatni zakup to: -Olej ROHLOFF 100 ml
Malik Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Malik mógłbyś powiedzieć gdzie kupiłeś takie "opaski" na amortyzatory, żeby się nie brudziły? Ciekawie to wygląda i byłym zainteresowany kupnem czegoś takiego. Z góry dzięki. Kupowalem to w tym sklepie: LINK, najelpiej zadzwon i zapytaj bo ja bralem ostatnia sztuke. To jest neoprenowa osłona na golenie amortyzatora.
PeJot Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Dzięki Rozejrzę się po sklepach internetowych i tych w moim mieście
Scarr94 Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Ja ostatnio zainwestowałem w błotniki, zamknięcie, licznik i nóżkę jako wyposażenie do nowego Scarpe`a
jelen Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 Dzisiaj kupiłem krew i cytryny. tzn lakiery o tych kolorach do przemalowania ramy amora i paru części
sEs Napisano 18 Maja 2010 Napisano 18 Maja 2010 A ja w piątek kupiłem swoje pierwsze SPD'y a mianowicie 520stki i spece sport mtb Jak na razie dla mnie to genialny wynalazek, a buty bardzo wygodne
daid Napisano 19 Maja 2010 Napisano 19 Maja 2010 trochę tego było: rs recon 351 solo air giro rift livestrong klocki kool stop conti mountain king wszystko z myślą o zbliżającym się zlocie
Scarr94 Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Kilka przedmiotów niezbędnych na dłuższe wycieczki: łyżki do opon, zapasowa dętka, torba na ramę, rękawiczki, minipompka, łatki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.