Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja może po zlocie ruszę na wschód dalej i po Bieszczadach kręcić będę ;) albo tydzień przed... nie wiem, zależnie jak będę finansowo stał :blink:

Napisano

Ja niestety w tym roku odpadam z dłuższym pobytem ze względu na sesję.. :blink: Ale na zlocie mam nadzieję się stawić! ;)

Napisano

przydałaby się jakaś zniżka dla poprzednich uczestników Zlotu co do przymusu wpłaty zaliczki ;)

Czy jest ewentualna możliwość wpłaty ratalnej :blink:?

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Niestety macie panowie niezwykle wysoko postawiona poprzeczke jesli chcecie zostac Krolami Hardkoru --->

Jeszcze wzgledem alpejskich doswiadczen. Pewnie ze mozna Alpy obleciec na singlu i to calkowiecie sztywnym, w koncu na Blanka to przyslowiowy emeryt w papciach wejdzie ale musisz przyznac Janislaw ze jakbys tam byl na swoim Blaszanym Kucyku to odrazu +20 do Radochy i +15 do Szybkosci.

Szacunek...

I.

Napisano

Ivan myślę, że jakby któryś trzasnął backplip-a na Jubilacie w terenie to byłby większy kozak :) Ale raczej żeden z nas nie da rady;p

A Alpy pozostają u mnie jedynie tylko marzeniem :)

Napisano

No tak Flash na swoim sławnym Ostrym... Na wyprawach RWM już kilka razy słyszałam jak Ostre wymiatało w terenie :rolleyes: Niczym Człowiek Legenda

Napisano

Odniosłam wrażenie i mam nadzieję że mylne. Wydaje mi się że rok temu bardziej ludzie przezywali organizację zlotu niż w tym... ale mam nadzieję że to chwilowa cisza przed burzą :)

Napisano

Taka ładna pogoda, też wolałbym pojeździć niż siedzieć przed kompem :)

Inna sprawa to byc może zaufanie w pewną organizację być może doświadczonych organizatorów :)

Napisano

Pierwszy Zlot był tak profesjonalnie zorganizowany, że nikt się nie martwi o kolejny :):) Zresztą zostało jeszcze trochę czasu do czerwca, ale faktycznie trochę ucichło na temat Zlotu :)

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Prosta sprawa ;)

Przesledzcie zeszloroczny watek. 75% to oftopiczne banialuki na temat golenia nog, picia i jak najbardziej absurdalnych konkurencji. Nie ma sensu powtarzac tego od nowa :) Trzeba jakiegos nowego zapelniacza tematu wykoncypowac...

Szacunek...

I.

Napisano

Już pada wielki offtop :D Po za tym rok temu nauczyliśmy się że to i tak czasu nie przyśpieszy ;)

Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. ;) Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. :D

Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej :wallbash:

Napisano

Trzeba jakiegos nowego zapelniacza tematu wykoncypowac...

Szacunek...

I.

Właśnie Panie Ivanie (Czarowniku Ivanowie xD) ponoć coś żeś wykombynował na wczesną wiosnę we górach poblyskich. Prawda to aby...?

Napisano

Да "uszolot" пригласила его к себе в Пенины, в то время, когда посетит родинуv :)

Napisano

Czasu nie przyspieszy, natomiast na pewno umili. :) Szczególnie w coraz to dłuższe jesienno-zimowe wieczory. :bye2:

Swoją drogą.. mam nadzieje, że na najbliższym zlocie będzie równie sympatyczne ognisko jak w zeszłym roku. Byle by tylko było cieplej :)

Spoko Kuba, tak jak na pierwszym zlocie, w niedzielę jak już się wszyscy rozjechali i udało nam się po długich bojach rozpalić ognisko z mokrych drew by ciepła strawa czekała na ostatnich strudzonych jeźdźców, tak tym razem się ognisko jakieś zmajstruje, a nawet lepsze :]

nieskładne to moje zdanie trochę, pardon, ale akademik robi swoje... ;/

Pozdrower xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...