Skocz do zawartości

[Walka] Adamek czy Gołota

Lookas 46

Adamek vs Gołota  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Adamek vs Go?ota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No się nie spodziewałem :)

Gołota okazał się tak straszliwie wolny, że nie wiem nawet jak to opisać.

Adamek choć walczył popisowo, to widać, że za mało pary ma na wagę ciężko, trochę razy musiał trafić Gołotę żeby ten padł, ale jest na dobrej drodze.

Gołota moim zdaniem to się trochę ośmieszył, nie wiem on chyba się wczoraj do tej walki zaczął przygotowywać :wallbash:

Napisano

To już niestety emeryt. Masa to nie wszystko, we wzorze to prędkość jest pomnożona do kwadratu :rolleyes: A zachowanie Gołoty i jego żony po walce... Smutne:/

A jak się zachowali?

Gołota wiedział, że przegra. Zrobił to dla kasy i aby niejako przekazać pałeczkę swojemu "następcy", który chyba nigdy nie osiągnie takiego uwielbienia jakim mógł pochwalić się Gołota.

Napisano

uwielbienie za swoje pięć sekund w pseudohistorii boksu :rolleyes:

łoooo matko my polacy chyba kompletnie ciepimy na brak postaci swiatowych i medialnych skoro takowy "pień mózgowy" potrafi wzbudzić miłość tłumów. ile razy sluchalem tego chlopiny to mialem wrazenie ze ma za malo RAMu albo zabytkowy procesor :unsure: nooo ale co tam miłość przecie jest ślepa...

a juz rozkładają mnie na łopatki opowieści o "nadziejach polaków i polskiego sportu" choć wiadomo że w 1000 procentach chodzi o kase :sweat: chyba powinno byc o nadziejach polskiego biznesu sportopodobnego.

Napisano

Mi się jednak wydaje że Gołota wychodząc na ring był zbyt pewny siebie, przez pierwszą rundę pajacował do Adamka, a ten popisywał się szybkością i zręcznością, owszem wiek również tutaj odegrał znaczną rolę, liczyłem na zwycięstwo Adamka ale nie na to że już w 5 rundzie nastąpi, myślałem że obejrzymy dużo lepszy pojedynek, trochę się zawiodłem :rolleyes:

Napisano

W tej walce jak i ostatnich poprzednich goloty chodzi tylko o kase i wyjscie na ring, zauwazcie ze jak to powiedzial komentator 33% z dochodow dla Goloty, drugie 33% dla Adamka reszta dla Polsatu, przy czym minimalnie musza dostac po 300tys dolarow. Cala ta otoczka medialna po to aby wiecej ludzi przyszlo badz ogladalo to 'widowisko' przez co wszyscy zgarna wiecej kasy. Adamek i Golota przed walkami udaja ze sa pokloceni i sie nienawidza ze jeden drugiego zmiesza z blotem tylko po to zeby podniesc ludziom emocje co w skutkuje tym ze wiecej ludzi bedzie chcialo zobacz te 'krwawa jadke'. Golota juz od pewnego czasu wychodzi na ring tylko zeby zgarnac pare razy po mordzie i sie polozyc badz przerwac walke, oplaca mu sie to poprostu.

Napisano

Obstawiałem tak:

-walka zakończona przez nokaut - wygrywa Andrzej

-walka trwała 12 rund - wygrywa punktowo Adamek

Jednak po pierwszej rundzie wiedziałem, że walka zakończy się przed czasem i już byłem za Adamkiem :D Ta walka była naprawdę na naprawdę wysokim poziomie.

Ps. Sam trenuję boks i lubię Adamka <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...