Skocz do zawartości

[działy] może nowy dział ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ok, więc przedstaw mi te tematy ( same tytuły ) bo odnoszę wrażenie, że chcesz stworzyć instrukcję napraw promu kosmicznego, a nie roweru skoro ma tego być kilkanaście stron wątków... ?

Jak będzie faktycznie taka ilość tego towaru to można pomyśleć np nad subforum serwisowym w faqu

• Root Admin
Napisano

tworzy się bezsensowna dyskusja o jakiś ideach, a nikt nie jest w stanie zrobić czegoś konkretnego i spłodzić solidnego tekstu, który byłby przydatny dla niejednego rowerzysty. Co za różnica w jakim dziale? I tak i tak nikt nie wyraził chęci, a jak już to skopiował tekst z innej strony, w dodatku nieaktualny.

Napisano

tworzy się bezsensowna dyskusja o jakiś ideach, a nikt nie jest w stanie zrobić czegoś konkretnego i spłodzić solidnego tekstu, który byłby przydatny dla niejednego rowerzysty. Co za różnica w jakim dziale? I tak i tak nikt nie wyraził chęci, a jak już to skopiował tekst z innej strony, w dodatku nieaktualny.

W sumie to masz rację, że nikt nie jest w stanie tego zrobić, ale można by zachęcić forumowiczów (za pomocą przyznania jakiejś rangi) do tworzenia instrukcji.

Ok, więc przedstaw mi te tematy ( same tytuły ) bo odnoszę wrażenie, że chcesz stworzyć instrukcję napraw promu kosmicznego, a nie roweru skoro ma tego być kilkanaście stron wątków... ?

Kilkanaście stron no to trochę przesadziłem, ale ...

Jak będzie faktycznie taka ilość tego towaru to można pomyśleć np nad subforum serwisowym w faqu

o to właśnie mi chodziło, bo tematów dotyczących serwisowania jest dużo. Chyba nie trzeba wymieniać.

Napisano

Jeśli jest subforum szosowe, to może parę osób byłoby zainteresowanych subforum o rowerowych sportach grawitacyjnych. Czasem widuję posty dotyczące street'u/dirt'u i BMX ale są one rozrzucone po całym forum. Fajnie byłoby żeby, ktoś zebrał to do kupy. Może nawet jakiś słownik, gdzie ktoś w jakiś docierający do normalnego człowieka słowach, wytłumaczyłby o co chodzi w tych barspianach i wallrideach.

Pomyślałem też o tematach o trialu rowerowym, ale to chyba zbyt niszowy sport - chociaż fajnie się ogląda coś takiego jak to:

(wiem, że wszyscy już chyba widzieli, ale zawsze to robi na mnie wrażenie).
  • Mod Team
Napisano

Swego czasu robiłem parcie na subforum grawitacyjne, duża ekipa była przeciw ale mimo to przez około miesiąca-dwa funkcjonowało subforum grawitacyjne i niestety ale padło śmiercią naturalną- wszyscy nadal pisali w rowerowym na max...

• Root Admin
Napisano

no, niestety.. nie przyjęło się. Kto lubi grawitację woli siedzieć na dhzone. Być może w przyszłości, jak będzie więcej niż 30-40k użytkowników... na razie nie ma szans.

natomiast gdzieś w powietrzu krąży dział dla 29er'ów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...