Grazio Napisano 30 Września 2009 Napisano 30 Września 2009 Ja bym chciał zalew, ale..... wszystko zależy od pogody, a tą na niedzielę zapowiadają mokrą
Grazio Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Nagła zmiana planów. W niedzielę muszę być ok 14 w chacie więc zalew odpada. Sobota/niedziela - leci ktoś w teren?
Adamicki Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Na sobotę szykują się duże opady, ale jeśli w niedzielę będzie ładnie, to ja bym się chętnie przejechał do Puszczy Bukowej i jeszcze dalej na południe pozwiedzać (niekoniecznie dla wszystkich) ciekawe miejsca.
Grazio Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Na sobotę szykują się duże opady, ale jeśli w niedzielę będzie ładnie, to ja bym się chętnie przejechał do Puszczy Bukowej i jeszcze dalej na południe pozwiedzać (niekoniecznie dla wszystkich) ciekawe miejsca. Co masz na myśli "dalej na południe" i "ciekawe miejsca"?
thomash Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Ja moge sie jutro przejechać do puszczy ok 10-11 na jakąś lekka trase, o ile nie bedzie padało.
Adamicki Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Co masz na myśli "dalej na południe" i "ciekawe miejsca"? Dla Ciebie to może być nudne , ale mam na myśli np. wyjazd do Rożnowa niebieskim szlakiem i zobaczenie po drodze ruin młynów wodnych i pozostałości po starych grodziskach lub jakieś miejsca, które są tutaj pokazane i opisane: http://www.bukowa.szczecin.pl/miejsca.html , http://www.wielgowo.pl/bukowa/galeria/galeria.htm .
Grazio Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 To o 10 na Szmaragdowym (o ile nie będzie padało). Adamicki na przewodnika!!!
thomash Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 W takim razie jeżeli nie będzie padać (a nie powinno) to będe o 10. Nie jadę zwiedzać więc najwyżej się odłącze później
Adamicki Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Odłączyć to się na pewno odłączysz, jak Ci uciekniemy na którymś podjeździe.
Grazio Napisano 5 Października 2009 Napisano 5 Października 2009 Adamicki nie przygotował się jako przewodnik. Chyba miał złą mapę
Grazio Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Zrobiła się pogoda. Jutro zalew? O 9.00 na głębokim?
thomash Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Dobry joke Jak chcecie zalew to 6.00 najpóźniej Ja proponuję znowu w tą niedzielę puszcza bukowa.
Grazio Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Skoro pogoda w sobotę ma być ok to proponuję wypad do niemców - zbiórka o 10 na głębkoim, a w niedzielę bukowa - o 10 na szmaragdowym.
MichalK Napisano 9 Października 2009 Autor Napisano 9 Października 2009 Po bukowej chętnie pośmigam. Na szosę nie dosłali mi ciuchów, a w krótkim kiepsko by mogło być .
thomash Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 W sobotę nie moge, ale niedziela jak najbardziej:). Może niedługo znowu zrobimy night-bike z ogniskiem, są chętni ?
nodun Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 jam jest! Ale nie mam jeszcze lampy ;]
kptmo Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 sobota do enerdowa- ile km planujecie zrobic z jakim tempem?
wober Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 W niedziele będe po weselu jak poczekacie na mnie na podjazdach to bede, bo wogóle ostatnio dupy na siodełko nie wrzuciłem
kptmo Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 sobota do enerdowa- ile km planujecie zrobic z jakim tempem? a i jeszcze jedno- planujecie sam asfalt czy jakies inne atrakcje?
Grazio Napisano 9 Października 2009 Napisano 9 Października 2009 Strasznie mały odzew co do soboty, więc nici z wycieczki. Niedziela szmaragd - 10. PS. Jutro odcinają mi neta, więc kontakt mocno ograniczony.
thomash Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 W niedziele będe po weselu jak poczekacie na mnie na podjazdach to bede, bo wogóle ostatnio dupy na siodełko nie wrzuciłem Poczekamy
Grazio Napisano 10 Października 2009 Napisano 10 Października 2009 To jak z niedzielą? Pasuje 10 na Szmaragdowym (9.30 na Wyszyńskiego)? Sory że tak późno, ale jak ktoś ma ochotę i zdąży to dziś o 12 na Polanie Harcerskiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.