Skocz do zawartości

[Szczecin] Wspólne śmiganko

MichalK

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ok to tam sie ustawiamy max czekamy do 9:00 na spóźnialskich :)

Na mnie nie czekajcie pod tymi kioskami, ja się teleportuje od razu na środek ronda :)

Napisano

Ostatnie rozmowy z psychologiem, golimy nogi, idziemy na masaże, robimy strzały w kolana, połykamy tabletki, dogadujemy taktykę :)

Napisano

9:30 to już wcześnie, a co dopiero 4:30 to chyba nie opłaca się iść spać :D

fakt że mały ruch samochodów by był na pewno.

Napisano

Ale ja mówiłem o przesunięciu w drugą stronę. B)

Jak to nie zabieracie amatorów? Czyli Ty, Tomek jedziesz tylko na miejsce zbiórki się przywitać z resztą i wracasz do domu? Dziwak jakiś. :D

Napisano

W sumie chyba bym wolał jechać o 4.30, ale ......... dopasuję się na tą 9.30 :)

PS

Panowie trzeba brać hakieś ojro na coś do picia?

Napisano

W sumie chyba bym wolał jechać o 4.30, ale ......... dopasuję się na tą 9.30 :)

PS

Panowie trzeba brać hakieś ojro na coś do picia?

Jeśli jesteś w stanie wziąć ze sobą tyle wody by starczyło Ci co najmniej do Gryfina w drodze powrotnej to nie :)

Napisano

Ale po stronie Niemieckiej będzie raczej wszystko po zamykane. Jak już to weź sobie z 5zł kupisz sobie wodę po Polskiej stronie.

Ja biorę dwa bidony i jeszcze za pewne będę dokupywał ale to w naszym kraju.

Napisano

Ja jadę.

Tak przy okazji napiszę, że pod koniec sierpnia jakiś wypad nad morze ~200km planujemy, a we wrześniu dookoła zalewu ~300km. Może znajdą się chętni.

Napisano

1. Jutro (piątek) - może jakieś śmiganko po lewej stronie rzeki w ciągu dnia? Tak ok 40-60km. Może na Trzebież? Mam wolne więc jazd możliwa nawet od rana :)

2. Szukam rezerwowego transportu do Barlinka (ja + rower). Jak ktoś miałby miejsce to proszę o info.

Thomash na ten wypad nad morze masz już jakieś konkrety (opracowana trasa, dokładna data)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...