Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra. Widzę że w Warszawie już się nie jeździ rowerem :)

Pojadę chyba sam.

Jeździ się.Tyle ze jest problem z umówieniem. Jak przyjdzie co do czego to wszystkim nagle coś wypada(-:

Napisano

Chciałbym wreszcie przejechać swoje pierwsze 100 km (a może i więcej) ale nie chce mi się samemu tak jeździć albo nie mam gdzie a jestem z Warszawy.

Napisano

Można by się ustawić na dłuższy wypad większą grupą z forum. Ja właśnie sprzęt mam w rozsypce. Nowy amor niezbędny więc piszę się na to dopiero za miesiąc. :)

Napisano

Chciałbym wreszcie przejechać swoje pierwsze 100 km (a może i więcej) ale nie chce mi się samemu tak jeździć albo nie mam gdzie a jestem z Warszawy.

Hello, ja bym stówkę jakąś miłą pojechał, w dobrym towarzystwie i w dobrym tempie(umownym) sama przyjemność. Jakiś kierunek masz na myśli? I kiedy, ten weekend mam cały luźny a kolejne już tylko poszczególne dni.

Napisano

któregoś dnia planuję zrobić trasę Warszawa-Kazimierz dolny przez Garwolin i Ryki. W jedna strone wyjdzie ze 150km średnia pewnie jakies 25-27km/h. Jak ktoś chciałby się przyłączyć to zapraszam.

Napisano

Ja bym się chętnie pisał na 60km lasem, najlepiej trasą jakiegoś maratonu w bliskiej okolicy Warszawy.

Napisano

też bym coś pośmigał po jakichś lasach, więc jak bedzie jakaś fajna opcja i bede miec czas, to się piszę. chwilowo jeszcze klepie sesje, wiec do konca tygodnia raczej nici, ale po 14 czerwca, jak nic sie nie bedzie dzialo, to sprobuje sam wyjsc z jakas inicjatywa. pozdrower

Napisano

To jak jedziemy w niedziele, bo na ten dzień zapowiadany jest brak opadów. Las i bezdroża, to moje preferencja oczywiście dojazd jest wpisany w moją rzeczywistość to jakie propozycje....Pozdrower

Napisano

Ja pewnie wyskoczę na trasę Mokotów-Kabaty:17km w obie strony + Kabaty-Konstacin: 29km w tym jakieś 20 po bezdrożach; jeśli są chętni, żeby zabrać się na szybki wypad to zapraszam

Napisano

Wybieram sie dzis na wycieczke z Targowka, na Kabaty, Powsin i gdzies dalej... wyjezdzam kolo 12... kto wie, moze sie spotkamy :) Zostaw mi tel. na PRIV, chyba ze poczekasz na mnie, puszcze Ci sms'a jak bede wyjezdzal od siebie, potrzebuje z godzine, poltorej zeby dojechac na Kabaty, chce sie przejechac nad Wisla i zobaczyc jak nas zalalo :)

Chyba ze wpakujesz sie w Metro i spotkamy sie nad Wisla na wysokosci pl.Bankowego (Metra Ratusz Arsenal) pod mostem.

Daj znac, bede tu jeszcze na forum przed wyjazdem kolo 11...11.30 :)

Napisano

Nie wiem jak bedzie z pogoda w ten weekend, bo jak na zlosc znajdziemy sie na froncie atmosferycznym :/ wiec bedzie padac...

Pytanie czy bedzie padac caly weekend, czy moze tylko w sobote albo w niedziele...

Osobiscie nie mam czasu w sobote, ale bardzo chetnie wybiore sie na wycieczke w niedziele o ile nie bedzie padac :D ...za bardzo.

Napisano

ja jeżdżę prawie codziennie po Wa-wie a jestem z Konstancina ja również jestem otwarte na wszelakie wycieczki:D pisać do mnei na gg 7804661

Napisano

Zna ktoś może jakąś ciekawą trasę w klimacie wąska leśna ścieżka, zjazdy+podjazdy i możliwość zapętlenia? W moich wypadach natknąłem się na coś takiego tylko na Kabatach (po skręceniu w lewo przed bramą wjazdową do ogrodu botanicznego), ale jest nużąco krótka.

BTW moja propozycja nadal aktualna; w trasę wybieram się np jutro rano.

Napisano

Hmm w Czersku są ładne podjazdy i w Słomczynie

Napisano

Zna ktoś może jakąś ciekawą trasę w klimacie wąska leśna ścieżka, zjazdy+podjazdy i możliwość zapętlenia? W moich wypadach natknąłem się na coś takiego tylko na Kabatach (po skręceniu w lewo przed bramą wjazdową do ogrodu botanicznego), ale jest nużąco krótka.

BTW moja propozycja nadal aktualna; w trasę wybieram się np jutro rano.

Fajny jak na nasze warunki jest single track w okolicach jednostki wojskowej w Lesie Kabackim. Od Moczydłowskiej odbijasz w Leśną, przejeżdżasz obok jednostki (po lewej) wyjeżdżasz na koniec lasu i tam odbijasz w prawo i jedziesz wzdłuż lasu i domków, jakieś 100m przed Kormoranów odbijasz w prawo w leśną dróżkę, później znów w prawo w wąski single track, nim wyjedziesz do kanałku, tam w lewo a szeroką alejkę i do końca aż dojedziesz do torów. Tam bym polecał pojechać wzdłuż torów do Moczydłowskiej albo jeszcze dalej do końca Metra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...