Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10:35, coś ludzie śpią jeszcze i nie piszą, o 11 ostatecznie muszę wystartować by dojechać na Ursynów na 12, czekamy aż ktos jeszcze napisze..

Napisano

To ja dziś chyba wyskoczę.... przed tv ogladać TdF o 15 B)

To ja jakby co to piszę się z Marylką na jutro, ktoś jeszcze optuje?

Napisano

Zrobiło się cieplej i słoneczko wychodzi więc może ktoś się ruszy na rower i pokaże gdzie w warszawie o okolicach można jeździć na rowerze ?

Napisano

Bardzo chętnie się przyłącze. Jedziecie szosę czy teren ? I gdzie dokładnie się umawiacie ? Bo moja wiedza z kategorii "MAPA WARSZAWY" ogranicza się do tego co powie google maps ;)

Napisano

O której jutro: 10.30 na młocinach?

@UP: Jutro właśnie gdzieś pewnie pojedziemy, tak więc zapraszamy ;)

Ja się piszę, no i jeszcze jedna sztuka ze mną. 10.30 Młociny

Napisano

To co,jednak KPN?

Bardzo chętnie się przyłącze. Jedziecie szosę czy teren ? I gdzie dokładnie się umawiacie ? Bo moja wiedza z kategorii "MAPA WARSZAWY" ogranicza się do tego co powie google maps ;)

Dojeżdżamy szosą żeby pojeździć w terenie(-:

Napisano

To może ktoś na szosę reflektuje ? Z tymże w takiej opcji w grę wchodziłoby mocne tempo raczej rowerem szosowym natomiast rejon (prawie) dowolny, najlepiej na południe lub północ od centrum.

?

Napisano

To może jednak KPN. W MPK pewnie będzie dosyć mokro.

To może ktoś na szosę reflektuje ? Z tymże w takiej opcji w grę wchodziłoby mocne tempo raczej rowerem szosowym natomiast rejon (prawie) dowolny, najlepiej na południe lub północ od centrum.

?

Kupiłeś rower na szosę?

Napisano

Nie jadę z Warszawy a z Piastowa, na Młociny to ja sie wracam w zasadzie, jedziecie w kierunku Truskawia?? Jesli tak to poczekam tam na was..

Napisano

Stanęło na tym, że wszyscy gdzie się spotykają ? Bo coś mnie interesowała wycieczka na górę Kalwarię, ale coś ucichła. I o której ?

Napisano

Fajnie było, jeśli chodzi o górki to pojechaliśmy asfaltem i wjechaliśmy do lasu na niebieski szlak. Było fajnie, niektóre zjazdy single trackiem wąsko między drzewami pozostają w pamięci. Ja to chyba dopiero z 2-3 tygodnie bede miał wolny weekend.

Napisano

Jeśli chodzi o weekend, to sama nie mam pojęcia ale po pracy w tygodniu może?

Urozmaiceniem może być burza wszak wieszczą, iż tydzień przyszły huczny będzie dosyć :icon_mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...