Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie ma co lamentowac, kto się jutro wybiera gdzieś? Mi by pasowało ok.14. Nie ma sensu się zrywać skoro świt bo i tak nie będziemy jeździli cały dzień i pewnie ktoś się wykruszy.

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Napisano

Ja wolalbym jakos 9 max 11 być już w pod Kampinosem, potem po prostu musze wybrac sie na zakupy do Nadarzyna.

Ok to deklarujce sie. Ukaniex o 14 chcesz jechac bo wg pogodynki bedzie wtedy bez chmurnie ? :P

Napisano

No jakoś tak bym ruszył, a jak nie to poSole trochę po lesie w niedzielę. ;)

Panowie, a jak z lesistością terenów na południu stolicy, w okolicach ursusa, pęcic i dalej, czy te lasy są na tyle małe, że nie warto się tam zapuszczac czy na tyle płaskie że zasnac można jadąc? Pytam bo mieszkałem w ursusie kupę lat a nigdy po okolicznych lasach nie jeździłem....

• Mod Team
Napisano

http://new.meteo.pl/um/metco/mgram_pict.php?ntype=0u&row=406&col=250&lang=pl

Jak widać całkiem nieźle, 22 stopnie, prawie brak wiatru (bo to to jest te 15 kmph :)), prawie bezchmurni (bo co to są te 2 oktanty :)), czyli doskonała pogoda na rower.

Jak chcecie być o 9 pod Kampinosem to ja odpadam - dojazd z Targówka to ponad godzina, więc w wakacje musiałbym wstać przed 8 - zgadnijcie co o tym myślę ... :P

11 jak dla mnie jest ok - ok 10 na młocinach ;)

Napisano

Jezeli niedziela to mi pasuje. Jakby ktos chcial mozna sie ustawic o 10 na młocinach. W niedziele "podobno" ma byc lepsza pogoda. Jutro sie pracuje niestety. New meteo od wczoraj sprawdza sie z dokladnoscia co do godziny.

Napisano

Jeżeli będzie DOBRY pilot, znawca tamtejszych karkołomnych zjazdów to może i ja byłbym chętny, w przeciwnym razie wolę uklepywać bielańskie błoto po raz wtóry. :)

Napisano

Do Roztoki spod Truskawia dojedziemy czerwonym szlakiem, wystarczy lookac na drzewach czerwone i bedzie git :icon_mrgreen:. Ukaniex, terenu nie poznasz siedząc w domu. Na wszelki wypadek kupię dziś mapę KPN

Napisano

Oby tylko ktoś wiedział jak dojechać do Roztoki, z tamtąd każdy chyba zna drogę.

Sobota, 11 jest okey.

@Sol: a Ty o której chcesz jechać do MPK? :]

Wyjątkowo bez napinki, jakaś 10-11 ;). Chodzi o ok. 80 km pętlę przez Gocław do Anina, stamtąd MPK do Mieni, Mienią do Świdra, Świdrem do Otwocka, z Otwocka brzegiem Wisły z powrotem do Wwy.

Napisano

792433311 Łukasz. Ja będę tak przed 11 na Truskawiu. Na Młocinach to ilu was bedzie? Kupiłem mapę Kampinosu wiec chyba się nie zgubimy.. :)

Dajcie też swoje numery w razie coś

Napisano

Jak jutro będzie z tempem? Chętnie bym się wybrał, ale nie wiem czy dam radę Crossem (Kellys Mash).

Gdzie dokładnie się spotykacie o godz. 10 na Młocinach? Przy metrze, czy gdzieś indziej?

Na jak długo planowana jest wycieczka, bo bym musiał zaplanować resztę dnia, zakupy i takie tam wizyty.

Pozdrowienia!

Nie wiem jak edytowac post,wiec pisze w taki sposob. Niestety jednak jutro nie dam rady sie wyrwac tak wczesnie z domu :{ udanej wycieczki i do nastepnego razu.

Napisano

Witam...jestem nowym nowy na forum...szukam kompanki / kompana do jazdy...start ochota janki urzut wola markowska janki powrut ochota..petelka około 50 km..jezdze 4 razy w tygodniu chetnie polatam z kims...moze ktos ma swoja ciekawe trasy...

(latam na szosówce amatorsko)

jesli ktos ma chec zapraszam ...sab.c@wp.pl

Pozdrawiam Sebastian...

Napisano

No i pojechaliśmy w trójkę.

U mnie nakręcone 115 km, kto nie pojechał ma czego żałować, bo działo się, działo ;)

U mnie wyszło nieco ponad 103 km.

Z Truskawia udaliśmy się do Roztoki gdzie przyłączyliśmy się do dwóch starszych Panów :P na fullach Santa Cruz 140/150 mm. Przepędzili nas po zarośniętych, interwałowych singlach w okolicach miejscowości Stara Dąbrowa i Górki. Była krew, był pot, zabrakło tylko łez :)

Track z najciekawszego fragmentu, do przejechania w obydwie strony:

kml - http://www.sendspace.pl/file/0f7d69ba73310a7e87e438d

gpx - http://www.sendspace.pl/file/024ca69b4ceca8ae9d02321

Napisano

Jak na MPK to również chętnie się przyłącze (prawie)bez względu na tempo (chyba, że wyjazd ma służyć stricte solowej kontemplacji i medytacji ;)

Napisano

U mnie wyszło nieco ponad 103 km.

Z Truskawia udaliśmy się do Roztoki gdzie przyłączyliśmy się do dwóch starszych Panów :P na fullach Santa Cruz 140/150 mm. Przepędzili nas po zarośniętych, interwałowych singlach w okolicach miejscowości Stara Dąbrowa i Górki. Była krew, był pot, zabrakło tylko łez :)

Track z najciekawszego fragmentu, do przejechania w obydwie strony:

kml - http://www.sendspace.pl/file/0f7d69ba73310a7e87e438d

gpx - http://www.sendspace.pl/file/024ca69b4ceca8ae9d02321

Czyli trafiliście na szczebel, mój ulubiony fragment KPN ;). A starsi panowie to być może jakaś ekipa z emtb.pl.

@bobiik i iksC - nie jechałem wcześniej tej trasy, więc nastawiam się na tempo rekreacyjne plus. Czyli takie trochę szybsze podziwianie krajobrazów ;)

Proponuję ustawić się na Waszyngtona, na przystanku za skrzyżowaniem z Międzynarodową. Zaczyna się tam ścieżka przy Kanale Wystawowym, którą można przejechać Gocław do trasy Siekierkowskiej. Stamtąd już rzut beretem do Anina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...