Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Roweruje ktoś gdzieś jutro? Dalej niż agrykola(-:

Ja nie, bo dzisiaj pojechałem trochę dalej niż na Agry. Wyszło z 70 km pałętania się do Anina, trochę MPK i powrót.

Przy okazji przeeksplorowałem czerwony szlak do Wawra - jak ktoś lubi hardkor to zapraszam ;).

P.S. Dla jasności - szlak jest tylko formalnie. W realu trochę mu się zarosło ...

zs662_DSC00247.JPG

pc850_DSC00248.JPG

Napisano

Ja myślałem żeby jutro przyatakować Kampinos, ale z rana czyli koło 9 góra 9:30. Będzie trochę błota :)

Za późno przeczytałem)-:

Napisano

Dawno jakiejs ustawki nie było forumowej bo roznie z ta pogoda ale proponuje ogarnac cos na np. niedzielę. KPN bylby w sam raz o ile pogoda dopisze. Co wy na to?

Napisano

jak na lato :)

mi pasuje KPN w niedziele - o ile sie nie rozpada. bo wtedy to moje motywacje do jazdy spadaja do zera. no i jeszcze kwestia godziny do dodagadania, ale to juz chyba szczegol.

Napisano

Dla mnie niestety tylko niedziela... Najlepiej od samego rana. Trasa 40-60km w zupełności wystarczy. Tempo 20+. Jak sie ktos jeszcze zadeklaruje to mozna sie wybrac jak nie to ruszam gdziekolwiek moze zwiedzic czerwony szlak w MPK. Sie zobaczy bo jak lunie to nici z wyjazdu.

Napisano

Na sobotę, niedzielę piszę się na kampinos, najlepiej rano. W sumie zastanawiam się nad jakimś maratonem, ale niczego w okol wawy nie widać.

Napisano

Jak sie zdaze wykurować, to Kampinos na 100% w niedziele. Kumpel sie tez deklarowal wiec mysle ze tam juz poprowadzi w terenie.

Napisano

Blizej weekendu ustalimy szczegóły. Podpowiedzcie jaki licznik kupic do 100zł na przewodzie (przy okazji zeby nie bylo ze nie w temacie).

Napisano

Ja także się bliżej weekendu wypowiem w szczegółach. Nie mam MTB a jedynie Crossa, ale jak nie będziecie ciągnęli po bezdrożach to może dam radę.

A przy okazji liczników jak jesteśmy to lepiej na kabelek czy bezprzewodowy do ok. 100-150 zł?

Napisano

Prognoza pogody na weekend bardzo optymistyczna bym powiedzial. Sobota bez opadów z lekkim zachmurzeniem, niedziela w pełnym słońcu. Oby sie sprawdziło...:P

Napisano

prognozy sa niestety kiepskie i to w dodatku na caly lipiec. burze, traby powietrzne, grad.

slowem pogoda nas nie bedzie rozpieszczac - chociaz chcialbym sie mylic oczywiscie. pada w dzien, pada w nocy...

moze w zime beda upaly tropikalne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...