Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Nie dam rady tak wcześnie, sry. O 17 dopiero się odpiłowuję od biurka i jadę zgarniać potomstwo z placówek oświaty. Najwcześniej mogę ok. 20.
daro77 Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Post w temacie nr 1000 Mam nadzieję że dziś wieczorem odbiorę sprzęta po wymianie płuco-serca (napędu) Tydzień czasu odpoczynku, chętnie bym gdzieś w weekend skoczył w leśne ostępy. 1001. Kurde, Sol mnie wyśmigał A jak po 20, to chętnie się podczepię, jeśli odbiorę bike....
iksC Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Gdyby to miałoby być dziś wieczorem to może osławiony kopiec PW ? Się bym pojawił a i chyba kilka osób miałoby niedaleko.
Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Z reguły wpadam na kopiec po Agry, dla fanu po podjazdach . Do tego parę krótkich korzennych singielków w okolicznych parkach i gra gitara. 2:1 dla Agry póki co.
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 To będzie ktoś na mieście? Wysłano z HTC Magic z użyciem Tapatalk
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Ej, to ja namawiałam na Łyse już kilka razy - dopiero się nakręciliście po info od kolegów z Emtb w temacie szczebla. Czym zamierzasz tam dojechać autem czy na rowerze przez Kampinos? ... ups, pytanie do Sol
Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 No kuirna tez jestem. Wlasnie koncze podjazdy i za 15 min jtm na kopcu. Niebieski wracaj
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 No dobra, deklarujecie się na różne opcje na weekend. Proponuję niedzielę konkretnie - co i jak to chyba do przedyskutowania
Mod Team safian Napisano 16 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 16 Czerwca 2011 Ja bym bardzo chętnie wyskoczył w niedzielę gdzieś do Kampinosu. @DOWN: OK, może być, oby tylko przewodnik był
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Nooo, to super. A może MPK? Z Bobikiem szepczemy w temacie
Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Sry Marylka, dopiero wrocilem. Do Szczebla dojezdzam samochodem. Przez Kampinos to juz dluzsza wyprawa, a ja mam pewne ograniczenia weekendowe. Takie w spodnicy
iksC Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Za 5 do 7 godzin zapraszam do Bielana. Wiadomo, są lepsze opcje ale między 5 a 6 rano trudno o towarzystwo więc nie będę szczególnie wybredny
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Dawno temu wszyscy się bali Bielana o tej porze ze względu na sławnych "Zboczeńców z Bielańskiego"
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Dawno temu wszyscy się bali Bielana o tej porze ze względu na sławnych "Zboczeńców z Bielańskiego" Kurde, regularnie w tych godzinach odwiedzam to miejsce i prócz rumieniących się runnerów zboczeńca żadnego nie wyczaiłam.
Yuurei Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Zboczeńcy to panowali dobre 20 lat temu :-) Często wtedy jeździłem po Bielańskim i też na żadnego nie trafiłem. Aż się zacząłem zastanawiać czy to nie o mnie mówili
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Trzeba wstać i się wybrać... znów zaczną mówić. => Sol, prze Cię bardzo. Byłem około 2100 do 2130 i jakoś Cię nie widziałem. Potem dołączył daro i pojechaliśmy z agry.
RudaMarylka Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 To znać dawać, jak ktoś się wybierać będzie w przyszłości - znudziło mi się bardzo poważnie samej jeździć i się obijam.
ukaniex Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Nie wiem czy zauważyłaś ale mieszkam na Bielanach. Dokładniej na wawrzyszewie. Podjeżdża pod blok, rzuca kamieniem w okno i już jestem na dole uzbrojony... w rower.
Sol Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 uk, no nie mogę no. Jeżeli daro ma niebieskiego Cube i miał niebieską koszulkę, to go widziałem na nawrotce na dole. Robiłem właśnie podjazd i miałem zagadać po, ale już nikogo nie było. Byłem gdzieś do trochę po 21, potem przeniosłem się na kopiec. Białego Canyona nie widziałem. Kojarzę tylko jakiegoś machera na Authorze, ale on był bliżej 20. Zahaczyłem jeszcze o Agry z powrotem, ok. 22 i tyż nic. Nie ma co się łamać, tylko wrzucić komórki na priv przed następnym startem i tyle.
RudaMarylka Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Nie wiem czy zauważyłaś ale mieszkam na Bielanach. Dokładniej na wawrzyszewie. Podjeżdża pod blok, rzuca kamieniem w okno i już jestem na dole uzbrojony... w rower. Mój drogi - nie posądziłam Cię o takie męstwo, każdy tylko stęka, że to środek nocy. Może lepiej numerami telefonu się wymieńmy, bo z tym kamieniem to jeszcze na poważnie propozycję potraktuję No i, liczę na słowność - możemy umawiać się poprzedniego wieczora, najlepiej około 20. No chyba, że wolisz stanąć przed faktem dokonanym, o 5 mogę dzwonić
daro77 Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Ja byłem na Agry od 20, podjechałem 6-7 razy i chyba Cię widziałem, czarny Cube, czerwony kask ?? A tak, niebieski ludek to ja. Ale jakoś tak wydawało mi się że się nie rozglądałeś - to mówię, pewnie nie Sol. Pojechałem polatać po parkach, potem przy wiśle do rury, potem starówka, wracając mówię zahaczę o Agry, wjadę sobie jeszcze ze 2 razy. Patrzę a w połowie górki mocno walczy biały Canyon. Pośmigaliśmy jeszcze trochę i do domu..
Sol Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Zgadza się, jam to był. Nic to, do następnego razu. P.S. W niedzielę robię pętlę do WKK, więc może się na kogoś natknę
bobiik Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 Niedziela może być. Dostosuje się do kierunku.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.