Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro też kiepska pogoda :c

Może jutro wieczorem ktoś chciałby się na browarka do pubu gdzieś wybrać :)

Safian, jak Ty funkcjonujesz późną jesienią i wczesną wiosną? Słodki facet z Ciebie ale może się nie rozpuścisz :icon_lol:

Napisano

Czy ktoś z Bielan wybiera się na dzisiejszą masę? Może jakiś wspólny przejazd?

W kontakcie umieściłam swój numer, zwłaszcza kiedy piszę, że się pałętam miło by było, otrzymać info, że ktoś także się poci... No chyba, że nie chcecie z babą jeździć.

Bobik, pytałeś - więc wychodzę z propozycją: jutro 10.00 Młociny? Daro, Alicja - miło byłoby Cię znowu zobaczyć :icon_wink:

Napisano

Jestem za(-: Może tylko 10;30?

W takim razie jadę potrenować do bielańskiego pętelkę WKK(-:Będę jakby co w bielańskim za godzinkę.

Napisano

Zgadza się.

Nie ma to jak się podciągać :icon_wink:

Chcę jutro do Kampinosu.

P.S. przyszło mi do głowy rozwiązanie, muszę sobie jakiegoś faceta przygruchać "rowerowego" i problem sam zniknie :devil:

Napisano

:D

Nie zawsze otrzymujemy zamierzony efekt ;)

Szkoda że jakiś pilot się nie zgłosił)-:

W sumie zawsze można zawiadomić rodziny jak się nie pojawimy w domach do 20:00 to zaczynają szukać(-:

Napisano

Trzeba napomknąć moderatorom by dodali opcje ofert matrymonialnych. ;)

To gdzie, kto, jutro, o której?

Sent from my HTC Magic using Tapatalk

Napisano

:D

Nie zawsze otrzymujemy zamierzony efekt ;)

Szkoda że jakiś pilot się nie zgłosił)-:

W sumie zawsze można zawiadomić rodziny jak się nie pojawimy w domach do 20:00 to zaczynają szukać(-:

1. Mapa

2. GPS

3. Zaczerpnięcie informacji od przypadkowej osoby jadącej gdzieś po drodze.

4. Trzymanie się szlaku?

Hihihihihi

I tak się właśnie szkolą najlepsi przewodnicy - błądząc i gubiąc się poznają teren :icon_mrgreen:

Czeba sobie tylko na jutro jakąś trasę wyznaczyć, bo jeśli nikt nie będzie prowadził naszych wygodnych pupali, to...

10.30 przy Metro Młociny.

Napisano

Heja, chętnie bym się pokręcił po Warszawie bo jestem tu uziemiony na tydzień.

Haczyk tkwi w tym, że nie mam swojego sprzętu i wyposażenia, więc jeżdżę na cudzym dlatego w grę wchodzi raczej lajtowe kręcenie.

Pozdrower.

Napisano

P.S. przyszło mi do głowy rozwiązanie, muszę sobie jakiegoś faceta przygruchać "rowerowego" i problem sam zniknie :devil:

"Cześć, jestem Wojtek i też mam 13 lat".

z chęcią bym się do was dołączył, ale nie przywiozłem do warszawy żadnych szerszych opon, a na 1.25 mogłoby być kiepsko :P

Dzisiaj drugi dzień jeździłem po wawie i w zasadzie większość czasu nie wiedziałem gdzie jestem, ale niedługo wakacje, więc mam nadzieję, że się wkręcę.

• Mod Team
Napisano

z chęcią bym się do was dołączył, ale nie przywiozłem do warszawy żadnych szerszych opon, a na 1.25 mogłoby być kiepsko :P

Ja tam robiłem Bielański i Kampinos na 1.25 :whistling:

Ale fakt, było kiepsko :)

Napisano

"Cześć, jestem Wojtek i też mam 13 lat".

Aj Wojtuś, Wojtuś...

Kręcą mnie jedynie trzydziestki ale wierzę, że na forum jest bardzo dużo młodzieży :icon_wink:

Napisano

Po za jedną glebą niestety nic mi się dziś nie przydarzyło(-:

No może jeszcze bolącym....(-:

Hihihihi - 6:1 dla mnie :icon_wink:

Powiedzcie mi, czy laski mają szansę jeździć tak, jak mężczyźni? Chodzi mi o to, czy miewają tyle samo pary, siły i wydolności? Jakie macie doświadczenia? (pominiemy zawodniczki)

... ja niestety znikome mam pojęcie w tej materii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...