Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 9

Ecia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

udało mi się wymienić szkła w nowych okularach,

ustawiłem pulsometr,

i się z tego cieszyłem,

nie mogę się doczekać testu nowych akcesoriów,

tylko szkoda, że nie mogę tego zrobić, bo zachorowałem... :)

• Mod Team
Napisano

Pośmigałem z bratem po lesie. Przez godzinę 11km. Błota mnóstwo, ale było świetnie. Dobrze mieć błotniki :) Po drodze zgubiłem jedną zaślepkę od Crank MXR i zauważyłem to w domu. Dostało się tam trochę piasku i zgrzytało więc rozebrałem dziada na części pierwsze żeby wyczyścić i nasmarować. Jednego jestem pewien - nigdy więcej nie kupię Cranków bo to najgorsze pedały jakie miałem. Cena wysoka, a jakościowo straszna tandeta. I teraz muszę szukać zaślepki albo jakoś sobie ją dorobić.

Napisano

A ja tylko patrzyłem na rower i żałowałem :) Rodzinka się zjechała z daleka i nie wypadało wyjść :) Pogoda była super. + 9* i zero deszczu.

Napisano

Nasmarowałem co trzeba było w rowerze i pognałem do lasu :) 36km po ciekawej nawierzchni : troszkę błotka , śniegu. Bardzo dobry dzień na jazdę przynajmniej dla mnie po przerwie świątecznej... :)

• Mod Team
Napisano

Do południa byłem w rowerowym kupić przelotki do przewodu hydraulicznego.

Po przyjściu do domu okazało się, że listonosz już był i musiałem czekać do popołudnia by móc odebrać paczkę z Avidami J3.

Wieczorem zamontowałem hamulce do roweru.

• Mod Team
Napisano

45min na rolkach :thumbsup:

Jak bym miał też bym smigną :) ale w planie jest zrobienie sobie :P Tak pozatym zamonciłem sobie nowa kierownice :D Tym razem przejście z giętej na prosta. ZObaczymy co to z tego bedzie.

Napisano

Miałem kilka spraw do załatwienia w mieście, a nie chciało mi się łazić, więc zrobiłem trochę kilometrów po mieście na rowerku. A, że było już po 18 to kałuże na ulicach złapał mróz. W rezultacie uniemożliwiło mi to szybsze pokonywanie zakrętów (nie lubię smakować płyt chodnikowych) i żadnej adrenaliny mi to nie dostarczyło :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...