Skocz do zawartości

[AMP] Przesieka 2009

lukas_t1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ej no nie przesadzajcie, taplać w błocie to ja też się nie chce ale troszkę błotka mi nie przeszkadza. (Ty Adam nie przesadzaj z tym semislickiem, semislicki to ma Kubek ;D)

Napisano

Ja też nie chcę błota :icon_wink: ale pewnie jest ono nieuniknione :) chociaż w końcu to kolarstwo górskie i prawdziwi kolarze nie powinni narzekać :icon_wink::P

Napisano

Generalnie to może być lipa bo akurat w tamtych rejonach była zrywka drewna i nieźle rozryli wiec troche deszczu i te drogi stają się zupełnie nieprzejezdne.

Napisano

Chcieliscie blotka to wlasnie pada w Przesiece a zapowiadaja na niedziele tez mala ulewe :) Wiec powtorka z rozrywki. Mam propozycje zebysmy spotkali sie gdzies ekipa z FR zobaczyli chociaz jak wygladamy i jak nasze rowery wygladaja :)

Napisano

Musiałoby solidnie popadać (chyba, że tak właśnie padało :)), wczoraj jak jeździłam po trasie, to mi się rower zakurzył B)

Napisano

No fajnie było :rolleyes: Dzięki znacznemu progresowi techniki w zimie na zjazdach jechało mi się fantastycznie, chociaż na pierwszych okrążeniach było trochę nerwowo, bo każdy chciał być z przodu a trasa miejscami wąska. Ogólnie jestem zadowolony 45 miejsce nie jest złe, a moja ukochana Politechnika Wrocławska nawet medal srebrny wywalczyła (beze mnie bo byłem 4) :devil:

Napisano

Witam,

udało mi się zrobić wczoraj trochę zdjęć..

http://picasaweb.google.pl/kizys90

Wrzuciłem w dość dużej rozdzielczości, ale jak ktoś chce sobie popełnić plakat nad łóżkiem, to mu wyślę w jeszcze większej.. :)

W uzasadnionych przypadkach: senderak90@op.pl

Tylko pamiętajcie: co złego, to nie ja! (czyt. nie przyznaję się do brzydkich zdjęć :))

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...