Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja polecam Provida, mam od Ciebie M615 ;-)  Dopiero niedawno je zainstalowałem, tył chyba lekko zapowietrzony, ale generalnie OK, dotarły się i jest ładnie.

Napisano

Powitoł
Wygląda trochę jak ustawka ;) niemniej i ja mogę z czystym sumieniem polecić obydwu forumowiczów jako kontrahentów :)
POZYTYW dla Dobryzioom'a i provid'a :D

porcelanowy Konkretny i uczciwy, wiesz co kupujesz bardzo dokładne zdjęcia pokazujące produkt. Sprzęt zgodny z opisem bez wad ukrytych :)

porcelanowy - konkret gościu chociaż mały z niego "szantażysta" :D żartuję :D fotki konkret i przedstawiające faktyczny stan przedmiotu, więc wiesz co kupujesz ;)

Negocjator psze Pana, negocjator :P:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

A ja polecam Provida, mam od Ciebie M615 ;-)  Dopiero niedawno je zainstalowałem, tył chyba lekko zapowietrzony, ale generalnie OK, dotarły się i jest ładnie.

Łoooo matko.... kiedy to ja je sprzedawałem :D najważniejsze, że klient zadowolony :)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

ACTIVIA - Jak zwykle wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko sprawnie i nawet mały gratis się znalazł w paczce.    Polecam  :yes:

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

montell81 - wielki POZYTYW. Koła w stanie dokładnie jak z opisu i zdjęć, a poza tym rewelacyjnie zapakowane i błyskawicznie wysłane. Dzięki!

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Użytkownik kosiarzp. NEGATYW.

Wystawił na Olx ramę ze sztywnym widelcem Force. Wysłałem zapytanie czy sprzeda sam widelec. Odpisał, że tak. Nalegał na przelew a potem wysyłkę. Wolałem nie ryzykować i umówiliśmy się, że wystawi widelec na Allegro i podeśle link do aukcji.

Przez weekend nie wysłał nic do mnie a gdy dziś przypomniałem się poprzez wiadomość na Olx to odpisał, że widelec jest już sprzedany.

Uważajcie na transakcje z tym panem. Dziwny jakiś jest...

Napisano

Przeczytaj jeszcze raz temat tego wątku. Jesteś użytkownikiem forum ? Jesteś. Transakcja nie musi być przez forum.

Widelec sprzedałem szybciej osobie z odbiorem osobistym.

I uważasz, ze wszystko jest OK, prawda ? 

Napisano

Co ma wspólnego ten negatyw do funkcjonowania na forum ?

Widelec sprzedałem szybciej osobie z odbiorem osobistym.

koledze chodziło o pewien detal nie tylko w ujęciu dżentelmeńskim :)

o poinformowanie- po tym kiedy się dogadaliście odnośnie transakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...