Skocz do zawartości

[uczciwość] transakcje z użytkownikami forum

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ode mnie również

Wielki + dla Beskidek Bezproblemowa transakcja, wszystko pancernie zapakowane, kontakt wzorcowy. Polecam kolegę!

Napisano

Każdemu z osobna, i wszystkim jednocześnie dziękuję za zaufanie, cierpliwość, WYROZUMIAŁOŚĆ i terminowe wpłaty. Wierzę, że przesyłeczki dotarły do Was bez problemów. Zapraszam na kolejne zakupy, zarówno z Kraju Środka, jak i od Pepików:

- aizbam,

- Szewka, 

- Daczenko,

- SySy1912,

- STF, 

- tobike,

- klecko,

- Maniak,

- Klecko,

- Nagrix,

- carlos69,

- GiorgioZS,

- BikerLight,

- simba,

- Goorgoo23,

- aflo,

- detonator,

- treborlandia,

- wiater,

- wl0di.

- Puklus

- premier2

Napisano

Wielkie podziękowania i + dla użytkownika Beskidek :)

Amoryzator z zakupów z kupkolo.cz przyszedł od niego solidnie zapakowany. Kontakt znakomity :)

Gorąco polecam zakupy na kupkolo.cz  u niego :)

Napisano

"buchar69"

Kupiłem bezpośrednio przez forum zestaw serwisowy uszczelek i oringów Rock Shox, wszystko doszło, dobry kontakt. Polecam :)

Wysłane z Tapatalk za pomocą Samsung Galaxy Note 2

Napisano

Serdecznie pochwały dla użytkownika radzik71 pofatygował sie nawet 70 km aby dostarczyć mi rowerek a sprzęcik wart swojej ceny pozdrawiam :)

• Mod Team
Napisano

Beskidek po raz kolejny pokazał ze można na niego liczyć w chwili próby :D uratował mnie z podbramkowej sytuacji, tak że wielki PLUS dla naszego czeskiego łącznika :D

• 2 tygodnie później...
Napisano

Beskidek kolejny raz stawił czoło zamówieniu grupowemu paczka dobrze zapakowana + b.dobry kontakt!

Synergy Kupowałem od niego manetki. Kontakt Bardzo dobry. W ramach przeprosin za opóźnienie wysłania paczki dorzucił nawet coś od siebie !

Gorąco obu Panów polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...