Skocz do zawartości

[Zlot]Pierwszy ogólnokrajowy międzynarodowy Zlot Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
skąd ja to znam.. :P nawet na Anne mieliśmy sie w 16 osób nie spieszyć.. a wyszła średnia ~32km/h :D

bo wy niewyzyci jestescie :P

przestancie prawic zachowawczo, niewielu z nas siada na rower rzadziej niz raz w tygodniu, wiekszosc smiga caly rok, kazdy da rade, chocby ze wzgledu na optymalny czas w roku, a rozrywanie grupy jest wiecej niz pewne...przodem ruszy grupka majowkowym tempem, niestety okaze sie, ze nie dla wszystkich bedzie ono rownie delikatne, komus z tylu pyknie detka i juz sie posypalo...

chyba, ze pocisniemy po grubosci i beda 2 sztuki ograniczajace z przodu/ tylu i posiadajace jakies krotkofalowki :P

w ogole to byscie lepiej wplacali na ten zlot, a nie sie obijacie :P

Napisano

Dokładnie, wpłacajcie fundusze na ten zlot ;P Bo na razie liczba imo jest znikoma jak na taką baze userów.

Napisano

Mmmmmm browary w pociągu :)

Wdepnę na wypad o ile dostanę urlop w czerwcu, bardzo na to liczę bo widzę że się zapowiada wesoło! Jak mi się uda złożyć jakiegoś nowego sprzęta do AM to takiego wezmę a jak nie to Perpa bo z nowymi gadżetami waży 16.8kg i nawet da się już na tym od biedy podjechać ;)

Napisano

no to twoj perp jest pol kilo ciezszy od mojego AM :002: z wplatami pewnie czesc sie wstrzyma do samego konca (szczegolnie ci co robia w rowerach.....), bo 28 zl to 2 detki - albo 9..... tych, no....eeeee.....izotonikow

a co do podrozowania pkp... to trzeba cos wypocic na tym zlocie no nie :D

Napisano

Mmmmm nawrotek by se coś takiego skonstruował xD Na maraton dobre by było :icon_mrgreen: tylko coś czuję że po trzecim litrze napoju z owej beczki potrzebne by były dodatkowe dwa kołka z tyłu roweru coby się nie przewrócić xD

Napisano
Czyli powoli tworzy się zarys grup jakie pojawią się na zlocie:

1. grupa trzymająca przód czyli wyścigowców

2. grupa trzymająca tył czyli też już wiadomo kto

3. grupa trzymająca władzę (adm i mod)

4. grupa z bukłakami z nierozpoznaną zawartością :D

5. grupa fotografów

6. grupa tych którzy jeszcze nie wiedzą w której grupie będą ;)

Hehe rozwaliło mnie to :P:D

Co do ilości osób i wpłat boje się to odnosić do ilości userów na forum bo możemy po Zlocie góry wyprasować.

Mamy juz w chwili obecnej taką grupę, że po nowym roku spokojnie zamykamy całe schronisko na Zlot i

i jest git. Liczyłem na 30osób do końca stycznia a juz mamy ta liczbę nieco przekroczoną.

Temat cały czas uważnie obserwuje i jeśli ktoś będzie miał jakieś pomysły na pewno zostana podane pod dyskusje i wyciągniemy najciekawsze.

Jeśli chodzi o krótkofalówki już mamy jeden zestaw załatwiony.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

anulkaa: kliknij w baner w prawym górnym rogu ;) .

Miejsca są, spokojnie.

A po info o współtowarzyszach podróży udaj się na forum regionalne.

Pozdrówko kompleksowe :)

Napisano
W końcu jak obecnie sytuacja wygląda? Wolne miejsca? Jaki termin? Ktoś z Krakowa/Puław?

Miejsca jeszcze sporo, termin już zapewne znasz. Osoby z rejonu na pewno, z Krakowa i Puław szukaj na grupach regionalnych.

Zabawa szykuje się przednia więc nie zdecydowanych i zaspanych zapraszam do lektury i zadawania pytań!

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Dzięki.

Z chęcią bym przyjechała!

Problem w tym, że nie potrafię powiedzieć gdzie ja będę za pół roku.

Do kiedy jest czas się zastanowić?

Napisano

anulkaa odpowiadam, że do końca stycznia :)

Ale lista będzie i tak otwarta cały czas, bo jak co to się jakiś materac skombinuje :P

Napisano

Rzekłbym że karimata będzie lepsza :) Na materacach zazwyczaj boli kręgosłup i w ogóle nie wygodnie się śpi :P Jak zdążę dokupić sobie jakiś pojemny plecak z odpowiednimi zapięciami to mógłbym taką karimatę wziąć.

Napisano

Jak kto lubi, mi nic nie zastąpi łóżka, mam nadzieję że mają tam wygodne... bo jak jestem niewyspana to wyglądam okropnie. że aż lustra pękają ;)

Napisano

Hejka.

Wcześniej chyba nikt nie pytał o to, mianowicie jak z osobami ,,z doskoku"?

Jestem z Wrocka więc w sobotę z samego rana zameldowałbym sie na zlocie, pośmigał po górkach w forumowym towarzystwie, wieczorkiem posiedział chwile przy ognisku i na noc wrócił do domu.

Jest wogóle taka opcja? I jak wygląda sprawa kostów w takim przypadku?

• Mod Team
Napisano
trzeba sie cieszyć jak wogóle kibel jest. umywalka to złoto, a ciepła woda to już w ogóle kosmos. nie wszędzie takie luksusy dają ;)

A ja tam nie mam nic napoprzecie takim luksusom jak prysznic natenprzyklad. Bycmoze nie kazdemu bedzie odpowiadac "prawdziwie meska" atmosfera po powrocie z traski przy solidnym upale :)

Starosc - nieradosc... Docenia sie miekki papier toaletowy i bambosze... Kiedys to czlowiek ogniem pierdzial, teraz wapno i kreda :)

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...