Skocz do zawartości

[Dystans] Najdłuższy dobowy przelot !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim kolejnym celem jest przekroczyć 200km. Póki co najwięcej to 143km. Może przejechałbym więcej (chociaż, żeby przebić te 150km)ale nie miałem już pomysłu gdzie jechać. Nie chciałem się za bardz oddalać od domu. Więc krążyłem głównie po sąsiednich gminach.

Napisano

Dwa tygodnie temu na crossie z lekkimi sakwami (dętka, pompka, podstawowe narzędzia, deszczówka, woda itp..) - 70km w 3,5h. Ostatni kilometr pod minimalne wzniesienie to była masakra - myślałem, że umrę. Co dla mnie niesamowite - zero bólu i zakwasów na następny dzień.

Jeśli uda mi się zrzucić jeszcze 10kg i zejść do dwucyfrowej, to w przyszłym roku chciałbym zrobić ta trasę w dwie strony (140km).

Napisano

Mój rekord 170 km z sakwami na MTB, średnia 24,9 wyszła. :) Jeszcze w przyszłym tygodniu chciałbym stuknąć trasę Katowice - Zakopane - Rabka, tym razem na szosie. Powinno wyjść 230 :) Zobaczymy co z tego wyniknie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja z załadowanym rowerem 2 pełne sakwy + góra bagażnika  (sprzęt obozowy itp.) gdzie sam waże 90kg  zrobiłem z kumplem 185km.  Zmęczenie było przeogromne ale duma była jeszcze większa tym bardziej że poprzedni rekord to 112km .  

Napisano

Ja swoj rekord pobilem w tym roku, calkiem niedawno naciachalem 185 km. Poniewaz dumbfon byl w naprawie, musialem trase "z bani" wpisac w endomondo, więc tam mam 173km. Ale nic to, kolanko leczylem tydzien, bo ostatnie 25 km wlasciwie krcilem prawa noga. Na przyszly rok w planach zamordowanie dwoch setek (insz'allach, oczywiscie)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Siema, moj najwiekszy przebieg w ciągu doby to 342 km

czas operacyjny : 18,5h

czas pedałowania 14,5h

Sochaczew-Kąty Rybackie

Wyjazd 14.45 (Sochaczew) Przyjazd 9:15 Plaża (Kąty Rybackie)

Napisano

czas pedałowania 14,5h

Sochaczew-Kąty Rybackie

O kurcze...szacunek.

Napisano

czas pedałowania 14,5h

Sochaczew-Kąty Rybackie

No nieżle... dobry jesteś. 342km to naprawdę wycisk dla organizmu i nóg ale najważniejsza jest psychika :) A widać po tym że jesteś wytrrzymały ;) Pozdrawiam 

Napisano

erzum :) w ciągu doby czyli 24godzin a nie od 00.00 do 00.00 

oczywiście napisałem to z przymrużeniem oka, ciągnąc jednak dalej, w ciągu doby to w ciągu doby :) a nie w ciągu 24h.

ok, ale koniec tych rozważań dot. czasu.

• 4 miesiące temu...
Napisano

700 km to ja autem jade z żywca do gdańska i zajmuje to średnio  10h Ale mam tylko pande może dlatego.

Moj max rowerem to jakieś 70-80 jednego dnia,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...