ulvgar Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Nie, no wiesz... Jakbym mieszkał w Wawie to mogłaby s mnie posądzać ale te (prawie) 300 km wyklucza mnie z grona podejrzeń A ile chciałabyś za ramę Zaskara?
Mod Team bikergonia Napisano 10 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 10 Kwietnia 2008 Ulvgar i Kasumi wysłałam Wam odpowiedzi na PW. Jakby co czekam na odpowiedź.
kello Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 ja na 100% sie nie pojawie mialem jechac ale... raz ze kasa od sponsora mojego jeszcze nie wplynela dwa ze mam tu w Gdyni scigalke GP Gdyni Pustki i trzeba sie pokazac ale jak ktos jedzie na wroclaw na fuji to sie widzimy
andrej Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja w Otwocku jestem nie na 100 ale na 1000%
Mod Team bikergonia Napisano 16 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2008 A ja w końcu nie pojechałam (w pewnym sensie na znak protestu za................a nieważne) A orgi dały niesamowitą plamę: i kiepskie jedzenie i brak nagród dla zwycięzców. A z pozytywów to ciężka ale ciekawa trasa
ulvgar Napisano 16 Kwietnia 2008 Napisano 16 Kwietnia 2008 To byłaś czy nie, że wiesz jaka trasa była? Jedzenie było poniżej normy, jakbym wiedział to w termosie przywiózłbym mleczną lub grochową - zawsze coś byle nie ten gotowany makaron z ryżem Pod tym względem rok temu w Nidzicy było lepiej, nawet piwo było a tu jakoś się nie dopatrzyłem :/ Z jedzeniem to super wyglądało: jedna kucharka obsługuje posiłek regeneracyjny a trzy płatny przy którym kolejka była znikoma... Normalnie mistrzostwo świata. Nawet trasy nie obejrzałem bo na 10tym km zapiekła się klatka pedała i musiałem się wycofać z rywalizacji więc pozytywów nie widzę.
andrej Napisano 17 Kwietnia 2008 Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja przejechałem całość Ludzi po horyzont, troche głupio stojąc tam gdzie stałem miałem na wstępie 10 minut straty do lidera...... Trasa ciężka, błoto, piach, rzeki i podjazdy, przez co jechało się bardzo wolno - moja średnia ~19.5 najlepszych ~25 km/h Jedzenie średnio wypadło to racja. Brak nagród dla najlepszych? Jeżeli to prawda to za takie wpisowe musi coś być. CHAMSTWO! a tak sie szczycą na stronie głównej nagrodami..... A ja następnego dnia się czymś zatrułem i nie wychodze z domu od poniedziałku :/ waga mi spadła o 5kg, masakra jakaś
Kasumi Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 ach podczas poszukiwań roweru dla mojej Pani,zrobiłem błąd i dosiadłem nowego Zaskara, niestety okazało się,że pasuję mi idealnie:) Ta ramka jest dla mnie jednak wygodniejsza niż Avalanche.....Czy Zaskary są tańsze w UK lub Irlandii?Jak taniej nabyć taką ramkę?Nie musi być nawet koniecznie tegoroczna....
kello Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 ja dzis 2110 pociag do wrocka na fuji mam bede sie tlokl ciapagiem 8 godzin to mam nadzieje ze kogos na gt uda mi sie spotkac?
ulvgar Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 Zna ktoś geo Zaskara 2006-2008? Z tego co się orientuję to odpowiednikiem rozm. L Avalanche to M w Zaskrze, trochę dziwne ale tak wyszło z obliczeń... Czasami się zastanawiam czy mam dobry rozmiar - 184 cm wzrostu, rura górna ramy 575 mm (od centrum główki do centrum rury podsiodłowej), mostek 110 mm 5 stopni na minus. Tylko, że przekrok to już mam na granicy krocza przy amorze 100 mm. Może 80 mm zwiększyłoby tę odległość? Główka ramy Zaskara też jest dużo mniejsza niż w Avalanche - 130 mm Zaskar do 145 mm Avalanche. Poradzicie?
szkapass Napisano 18 Kwietnia 2008 Napisano 18 Kwietnia 2008 Cześć koledzy, po prawie rocznej przerwie i grubych planach postanowiłem zakupić jakiegoś oczywiście nowego GTka, najlepiej Avalanche 2.0 ewentualnie 1.0 wielka prośba dla zorientowanych w cenach o podesłanie linków do jakichś fajnych sprawdzonych i niedrogich opcji, będe wdzięczny! dzięks pozdrówka dla wszystkich!! szkapass
mikus_nng Napisano 19 Kwietnia 2008 Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja kupowalem tutaj i mogę polecić. http://rower.com.pl/ Nie wiem jak jest teraz ale jak kupowałem to można było negocjować cenę i zdolni byli to sporych upustów (: kumpel kupował rok później i potwierdził moją opinię. Masz już jeden trop (:
m2m Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 Czesc wszystkim. Przegladam ten watek juz od dluzszego czasu, bo nosze sie z zamiarem kupna lawinki. Mam pytanie: czy warto kupic rower taniej przez internet, ale za to daleko od serwisu? Tzn. mieszkam w Gdansku, a rower bym kupil w sklepie w katowicach. Wlasnie na rower.com.pl. Chodzi mi o serwis i tak dalej. Tak na dobra sprawe to nie wiem jak wyglada ten caly serwis:p Przez cale zycie jezdzilem raczej na niskobudzetowym rowerze i wszystko robilem w nim sam - wymiana kol, regulacje przerzutek, hamulcow, wymiany piast etc. Czy taki rower z wyzszej polki wymaga jakiejs specjalnej troski? Aha i jeszcze jedno. Czy modele lawiny z 2007 roku roznia sie jakos specjalnie od tych z 2008? Ja jej nie widze, moze mi doradzicie? Rozwazam kupno modelu 3.0 albo 2.0 (ale 2.0 tylko 2007). Pozdrawiam
ulvgar Napisano 21 Kwietnia 2008 Napisano 21 Kwietnia 2008 Lawina 2008 ma lżejszą ramę, jeśli na to patrzysz to kup z tego rocznika. Co do serwisu się nie wypowiem bo mój model to składak Rama GT Avalanche 3.0 waży 2040 gram przy rozmiarze M, czyli pewnie tyle co moja tylko, że ja mam 2.0 z 2006 roku (o ile się nie mylę). Moim zdaniem ten model wart jest tych pieniędzy.
rozwell Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 To i ja się dopisze do tego klubu. Składaczek na ramie GT Tempest 2000, Z5, X-9
ulvgar Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 GT Marathon normalnie boski niewiele bym w nim zmienił...
KAZUMI Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 GT Marathon normalnie boski niewiele bym w nim zmienił... Ja na pewno ten stojak Gianta
ulvgar Napisano 24 Kwietnia 2008 Napisano 24 Kwietnia 2008 W garażu czekałoby na niego coś lepszego Heh, teraz powoli dochodzę do wniosku, że zmieniłbym prawie wszystko - Foxa na Rebę, hamulce na Juicy Carbon/Ultimate lub Formula ORO K24, korbę i przerzutki na XTR
Mod Team bikergonia Napisano 24 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 24 Kwietnia 2008 To byłaś czy nie, że wiesz jaka trasa była? Jedzenie było poniżej normy, jakbym wiedział to w termosie przywiózłbym mleczną lub grochową - zawsze coś byle nie ten gotowany makaron z ryżem Pod tym względem rok temu w Nidzicy było lepiej, nawet piwo było a tu jakoś się nie dopatrzyłem :/ Z jedzeniem to super wyglądało: jedna kucharka obsługuje posiłek regeneracyjny a trzy płatny przy którym kolejka była znikoma... Normalnie mistrzostwo świata. Nawet trasy nie obejrzałem bo na 10tym km zapiekła się klatka pedała i musiałem się wycofać z rywalizacji więc pozytywów nie widzę. nie byłam w tym roku, ale byłam w latach poprzednich. Od kumpli z teamu wiem jak było w tym roku (porównali do poprzednich maratonów)
omen Napisano 25 Kwietnia 2008 Napisano 25 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item352809212_nowy_r..._rozm_m_08.html miodzioo
Mod Team bikergonia Napisano 27 Kwietnia 2008 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2008 Niezły jest. Ale tak szczerze mówiąc to on powinien byc na pełnym XTR-ze. A i z przodu RS
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.