Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Napisano 24 Czerwca 2005 Nie wiem, na ile to ciekawe dla was, ale może ktos chcieć poczytać, jak oceniana jest jego bryka przez innych - tu możecie poczytać o prawie wszystkich modelach GT. Miłej lektury.
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Napisano 24 Czerwca 2005 O moim nic nie ma :cry: Ale jest i tak zaisty wiec nie musze o tym czytać 8)
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Napisano 24 Czerwca 2005 O moim nic nie ma :cry: Ale jest i tak zaisty wiec nie musze o tym czytać 8) Przykro mi Kazumi :sad: :grin:
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Napisano 24 Czerwca 2005 Przykro mi Kazumi Dzieki ze łączysz sie zemną w tymch jak że smutnych chwilach :wink: 8)
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Napisano 24 Czerwca 2005 Przykro mi Kazumi Dzieki ze łączysz sie zemną w tymch jak że smutnych chwilach :wink: 8) Po tu tu jesteśmy w klubie, by się łączyć w trudnych chwilach :grin: - takie towarzystwo wzajemnej adoracji :mrgreen: Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki?
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Napisano 24 Czerwca 2005 Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki? A oto i one 8)
Lukaszeczek Napisano 24 Czerwca 2005 Autor Napisano 24 Czerwca 2005 Kazumi, zarzuć fotki tych rękawiczek GT co to je masz, łoki? A oto i one 8) Obrazek cheers man! fajne, proste do bólu, ale widać, że się kupy trzymają. Ja mam jakieś z wstawkami z lycry od n lat i nadal żyją, ale najwyższa pora je zmienić, a takie GT t byłby bajer na maksa Kurde, na stronie amerykańskiej mają sklep z rzeczami GT, a zwlaszcza to mi się podoba :grin: Kurde, 10 baksów mógłbym dać
KAZUMI Napisano 24 Czerwca 2005 Napisano 24 Czerwca 2005 posukaj tu i tam to mozesz znajdziesz taki zabytek. CHyba sa leciuteńko namnie zadurze ale wygodne bardzoe i przewiewne. Jak widać i wytrzymałe 8)
Ecia Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 Ninniejszym oficjalnie dopisuję na listę klubowiczów Mojego Rycerza :grin: z GT Tequestą 1998. Na forum zarejestrowany jako Zbyszek. Fotki niebawem 8) ... Pozdrówko klubowe :-) !
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Napisano 1 Lipca 2005 Witamy w naszym, jakże przyjaznym i wspaniałym, klubie miłośników GT :grin: - Panowie, kolejna miłośniczka :-D
KAZUMI Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 Witamy w naszym, jakże przyjaznym i wspaniałym, klubie miłośników GT A naszą zaletą jest skromność :mrgreen: Ninniejszym oficjalnie dopisuję na listę klubowiczów Mojego Rycerza z GT Tequestą 1998. Na forum zarejestrowany jako Zbyszek. Fotki niebawem ... Pozdrówko klubowe ! Witamy witamy :!: :!: :!: Gdzie jest orkiestra, czerwony dywan, dzieci sypiące kwiatki.... :?: 8)
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Napisano 1 Lipca 2005 Jak wspomniałeś, naszą zaletą... ... jest skromność :mrgreen: Gdzie jest orkiestra, czerwony dywan, dzieci sypiące kwiatki.... :?: 8) No własnie, gdzie? :grin: Taaaa, ktoś coś o skromnosci mówił
Xsystoff Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 Mialem okazje jechac kilka km na kole jakiemus rowerzyscie na GT (niestety nie wiem co to za rama byla) i dokladnie obejrzalem od tylu jak to wyglada XTR i Bomber pasuje do GT jak ulal, tempo z jakim jechal ten "kolega" zreszta tez (38 - 39 km/h po szosie na plaskim). Musze obiektywnie przyznac, ze czarny avalanche jest PIĘKNY ! Szkoda, ze Lukaszeczek masz troche klopotow z maszyna pozdrowko wszystkim klubowiczom GT
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Napisano 1 Lipca 2005 Wiesz, kłopoty nie są z maszyną, a z osprzętem - głównie amorek mnie wkurza, a roweru na żaden inny bym nie zamienił - ten kształt i kolor :grin:
Xsystoff Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 roweru na żaden inny bym nie zamienił - ten kształt i kolor :grin: To jest milosc Tez bym swojej ramki na zadna inna nie zamienil, ale mi sie strasznie Avalanche (czarny i tylko czarny!) spodobal a to juz bardzo niedobry znak :-D
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Napisano 1 Lipca 2005 Myślę, że Kazumi to potwierdzi, ale taki czarny mat, na żywca wygląda jeszcze lepiej :grin:
KAZUMI Napisano 1 Lipca 2005 Napisano 1 Lipca 2005 Myślę, że Kazumi to potwierdzi, ale taki czarny mat, na żywca wygląda jeszcze lepiej Potwierdzam wygląda naprawde zniewaajaco że sietak wyrarze :mrgreen: Tylko najpierw trzeba go odczyścić Czarny mat jest mało cikawy dla złodzieji, mało sie rzuca w oczy i bardzo szybako sie brudzi i wtedy wygląda paskudnie i przesto rower staje sie mało atrakcyjny ale jeździ się tak samo GT pomalowany a czarny mat jest bogaty w swojej prostocie Widze że zaczyna się jaaś mania / epidemia na GT (czarne) 8)
Lukaszeczek Napisano 1 Lipca 2005 Autor Napisano 1 Lipca 2005 A wiesz co Kazumi, a ja nie stwierdzam, żeby mój rowerek tak jakoś strasznie się brudził. Może bardziej kurz widać, ale na matowym to nie przeszkadza. No i że brudny, to widać, jak którąś część czym dotkniesz - a tak, jedna, cała, piękna czarność A co do kolorku, jest moim zdaniem mało atrakcyjny dla złodziei, dla których im bardziej się coś świeci, tym lepsze. A tu takie bele co. Ale dla mnie ta "nieatrakcyjność" koloru jest zaiaszcza - szkoda tylko, że amorek nie ma czarnych golenii jak ten z Avalanche 2.0 z tarczami - eh, to by dopiero była czerń... chociaż jakby czarnym chromem pociągnąć, więcej jak 50pln nie powinno kosztować, a efekt kosmiczny... chociaż mi się jeszcze ten kolorek roweru podoba (konfiguracja roweru jeszcze bardziej;))- na nim to dopiero każdy odcisk palca, smaru i czego tam widać jest
Jareczek Napisano 2 Lipca 2005 Napisano 2 Lipca 2005 Witamy nowe osoby w Klubie Dzisiaj zmieniłem w rowerku oponę ze starego Maxxisa, który kilka dni temu zaliczył 20cm rozdarcie z boku na Continental Survival Pro 2,3(promocja w cykloturze, przecena ze 130 na 54 zł ). Mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawowała. Pozdrowienia dla wszystkich Klubowiczów :!:
Bizon Napisano 2 Lipca 2005 Napisano 2 Lipca 2005 Ostatnio kumpel kupił sobie Gt Avalange 2.0 musze przyznać że całkiem przyjemny rower zdecydowanie leipiej mi się na nim jeźdizło niż na kelly`sie
KAZUMI Napisano 3 Lipca 2005 Napisano 3 Lipca 2005 a ja sobei dziś posmigałem na trakach 4300 i 4800 (chyba). I doszedłem do wniosku ze na moim GT jeździ sie o wiele lepiej :grin: A tak w ogóle dziś już chyba ostatecznie zakończyłem sprawe z hakiem ramy. Wyregulowałem obie przerzutki ale i tak z tłu jeszcze coś szwankuje ale to już wina przerzutki :-( 8)
SirDel Napisano 4 Lipca 2005 Napisano 4 Lipca 2005 ... Tez bym swojej ramki na zadna inna nie zamienil, ale mi sie strasznie Avalanche (czarny i tylko czarny!) spodobal a to juz bardzo niedobry znak :-D Xsystoff, A ja ponad rok temu pszesiadłem się z Meridy Matts Cruise, ale 5.5 (geometria chyba ta sama) i ciekawi mnie czy nie zawadzasz pedałami przy mocniejszym pochyleniu się w skręcie. W tej ramie suport jest obniżony o jakieś 35-40 mm w porównaniu do typoweej geometrii mtb - dla mnie przekreśla to możliwość agresywniejszej jazdy. No ale, żeby nie był to post rodem z klubu Merida to powiem, że kierunek obierasz bardzo dobry i stanowczo powinieneś spróbować GT - geometria Avalanche'a jest świetna. Jest to typowy "sprzet wielozadaniowy" No i na koniec coś dla fanów marki (foty znalezione w necie - mam nadzieje, że nikt mnie nie poda do sądu o naruszenie praw autorskich - no ale to co robię nie służy celom komercyjnym) a tutaj reszta FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4 Pozdro dla wszystkich Miłośników GT
Lukaszeczek Napisano 5 Lipca 2005 Autor Napisano 5 Lipca 2005 Bardzo fajna maszynka - i nawet całkiem fajnie wyszło. Pozdro dla GTowców
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.