mischa Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 ...pozostaje tylko odpowiedziec sobie na pytanie..który z was jest prezydentem, a który prezesem
BART_osz Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 A ktory faktycznie "pociaga za sznurki" :lol: . Ale politycznie z mojej strony juz eot A wiec kolejna lawina w klubie - witamy.
Kasumi Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 Mówisz o Hajime Kazumi z Jonan Dojo Mój nik dokładnie od niego pochodzi a używam go jakieś 6 lat. I od 6 lat trenuje Kyokushin Karate w Gdańsku pod okiem Sensej Bogdana Jeremicza 4 Dan. A ja mam 4 kyu Pisownia Kazumi jest poprawna nie wiem z kont wytrzasnąłeś Kasumi?? Pozdrawiam Sempai OSU!!!! Hehe no popatrz...kto by pomyślał..ja juz nie trenuję (trenowałem jakieś 6 lat:)) nie pamiętam dokładnie ile lat używam tego nicka i dlaczego zrobiłem to przez "s" ale od kiedy pierwszy raz użyłem go w takiej formie już tak zostało (to było ładne kilka lat temu) Sensei Jeremicza oczywiście kojarzę, ja trenowałem u Sensei Machulców w Katowicach:) Ciągle jako widz jeżdżę na zawody i dopinguje swoją starą ekipę Myślę,że dobrze,że w tej sytuacji mam nicka z tą literówką.. Pozdrawiam serdecznie! OSU!
peugot Napisano 1 Czerwca 2006 Napisano 1 Czerwca 2006 No Witka w Klubiku to ja tez Wam powiem / napisze, ze kiedys takze trenowalem kyokushin, ale bylo to tak dawno ze nie pamietam zadnych sen sei ) No moze niejakiego Drewniaka no i Oyame. Kojarzycie braciszki? Kurcze - co ma GT z kyokushin wspolnego - cos w tym musi byc.... moze zadanie dla nastepnej komisji ) Co do Bikergonii - to ja wciąz czekam ..... :022: Temperaturka spada, ale baaaardzo powoli...
Mod Team bikergonia Napisano 2 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 2 Czerwca 2006 Co do Bikergonii - to ja wciąz czekam ..... :022: Temperaturka spada, ale baaaardzo powoli... Peugot - a co to za brzydki gest do mnie?
BART_osz Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Oj niecierpliwy jest i tyle . Zreszta ... jak wiekszosc z nas tutaj :twisted: Ja sie chyba nie doczekam - zegnam sie z wami drodzy Gt userzy na jakis czas. Przemodelowac sobie zycie czas zaczac ciekawe ile mi to zajmie czasu Do uslyszenia
Mod Team bikergonia Napisano 2 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 2 Czerwca 2006 BART_osz powodzenia w modelowaniu życia.
BART_osz Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 Mam nadzieje ze sie uda - ale bedzie na pewno ciezko bo w ... Polsce :twisted:
mischa Napisano 2 Czerwca 2006 Napisano 2 Czerwca 2006 no nie da sie ukryć ze trzeba posiadac sporą ilość odwagi i zaparcia żeby wracać do Kaczogrodu.no ale w końcu do odwaznych swiat nalezy ..powodzenia
peugot Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Przepraszam Bikergonia - naprawde myslem, ze to palec wskazujący tak jak sie malym dzieciom kiwa, jak cos zle zrobia... kurcze chyba slepy juz jestem teraz widze, ze to najgorszy gest jaki moglem pomylic Bardzo przepraszam jeszcze raz Glupio wyszlo....
giz Napisano 3 Czerwca 2006 Napisano 3 Czerwca 2006 Zzchodzac z tematu klonów i nie klonów chcialem zaprezentowac Wam to co skleciłem. Od listopada ubiegłego roku zaczałem kompletować częsci i jakis tydzien temu skonczylem. Wczoraj w koncu nad wszystkim usiadlem /choć czasem tez leżalem i stalem pod i nad rowerem/ i zlozylem wszystko do kupy. Muszę przyznac, że nie male klopoty sprawila mi przednia przerzutka...która wymaga chyba jeszcze regulacji...tak jak i tyni hamulec... Teraz sesja i to co wlasciwe najgorsze, czyli okres przed nia i oddania projektów, które pochłaniają najwięcej czasu, tak więc za wiele na rower czasu miec nie będę, ale zawsze cos sie znajdzie. Nie przeciągając zapraszam do obejrzenia fotek. RAMA, STERY GT AVALANCHE 0.5 2005 10th Anniversary 2060 AMORTYZATOR ROCK SHOX PSYLO XC 1940 MANETKI LX sl-m571 2006 276 kpl. KLAMKI AVID FR 5 152 kpl. HAMULEC WIN ZIP180mm 152 + 12 + 272 = 448 HAMULEC WIN ZIP 160mm 130 + 12 + 272 = 426 KORBA DEORE LX fc-m580 940 KASETA LX 11-34 2005 394 ŁAŃCUCH LX 290 PRZERZUTKA TYŁ XT RD-M760 267 PRZERZUTKA PRZÓD XT fd-m760 95 174 SZTYCA 320 SIODŁO 400 MOSTEK RACE FACE PRODIGY 115mm 222 KIEROWNICA RITCHEY LOW RISER 620/25,4 346 GRIPY CASTOR FLAME lockon 100 kpl. PEDAŁY AUTHOR 414 kpl ZACISK GT 42 KOLA: PIASTA PRZÓD/TYŁ NOVATEC SZPRYCHY CN 944 OBRĘCZE MAVIC X221 1204 OPONY CONTINENTAL EXPLORER PRO 1060 kpl DĘTKI MAXXIS ULTRALIGHT 216 kpl W sumie z pancerzami i innimi ami wychodzi 13 kg -+100 g, dla mnie to nie ma takiego znaczenia, w sumie to i tak najlzejszy rower jaki kiedykolwiek mialem, a biorac pod uwage to ze sztyca i siodeklo sa ze starego to mozna by cos jeszzce niewielkim kosztem zbic. W zalozeniu kolka mialy byc lekkie.
Mod Team bikergonia Napisano 4 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2006 giz niezła maszynka ! KAZUMI pozdrower i baw się tam dobrze --- Ależ cisza w naszym klubie zapanowała. :034:
mischa Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 ależ zmiany w profilu u Koleżanki nstąpiły hoho
mischa Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 tak gdzieś podswiadomie wyczuwałem diabelski temperament :wink:
peugot Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 ja sie juz nie odzywam P.S. Giz - troche kaski musial Cie ten sprzecior kosztowac....
KAZUMI Napisano 6 Czerwca 2006 Napisano 6 Czerwca 2006 dostalem prace w rowerowym a nawet w duch bede obsluchuwal serwis ojca i jego suna od poniedzialku zaczynam, zobaczymy jak mi to pujdzie juz sie przestawilem na lewostronny ruch wcale nic trudnego
Mod Team bikergonia Napisano 7 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 7 Czerwca 2006 No to pokaż im że Polak potrafi i jest w tym dobry. :wink:
mischa Napisano 9 Czerwca 2006 Napisano 9 Czerwca 2006 Elo GT leniuchy..coś zastój zapanował...jakie plany na week&..ja ostatnie przygotowania przed maratonem w Janowicach..dzisiaj i jutro ostry trening a od niedzieli rozbrat z przystojnym GT..hehe a poza tym odliczam minuty do 15.00 :021:
Mod Team bikergonia Napisano 9 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2006 A ja w niedzielę mam maraton w cyklu Mazovia , a w pracy niestety jestem do 17.30.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.