Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mówisz o Hajime Kazumi z Jonan Dojo :) Mój nik dokładnie od niego pochodzi a używam go jakieś 6 lat. I od 6 lat trenuje Kyokushin Karate w Gdańsku pod okiem Sensej Bogdana Jeremicza 4 Dan. A ja mam 4 kyu :)

Pisownia Kazumi jest poprawna nie wiem z kont wytrzasnąłeś Kasumi??

Pozdrawiam Sempai OSU!!!! B)

Hehe no popatrz...kto by pomyślał..ja juz nie trenuję (trenowałem jakieś 6 lat:)) nie pamiętam dokładnie ile lat używam tego nicka i dlaczego zrobiłem to przez "s" ale od kiedy pierwszy raz użyłem go w takiej formie już tak zostało (to było ładne kilka lat temu)

Sensei Jeremicza oczywiście kojarzę, ja trenowałem u Sensei Machulców w Katowicach:) Ciągle jako widz jeżdżę na zawody i dopinguje swoją starą ekipę:)

Myślę,że dobrze,że w tej sytuacji mam nicka z tą literówką..:)

Pozdrawiam serdecznie! OSU!

Napisano

No Witka w Klubiku :)

to ja tez Wam powiem / napisze, ze kiedys takze trenowalem kyokushin, ale bylo to tak dawno ze nie pamietam zadnych sen sei :)) No moze niejakiego Drewniaka no i Oyame. Kojarzycie braciszki? :)

Kurcze - co ma GT z kyokushin wspolnego - cos w tym musi byc.... moze zadanie dla nastepnej komisji :))

Co do Bikergonii - to ja wciąz czekam ..... :022: Temperaturka spada, ale baaaardzo powoli...

• Mod Team
Napisano

Co do Bikergonii - to ja wciąz czekam ..... :022: Temperaturka spada, ale baaaardzo powoli...

Peugot - a co to za brzydki gest do mnie? :blink:

Napisano

Oj niecierpliwy jest i tyle :) . Zreszta ... jak wiekszosc z nas tutaj :twisted:

Ja sie chyba nie doczekam :( - zegnam sie z wami drodzy Gt userzy na jakis czas.

Przemodelowac sobie zycie czas zaczac ;) ciekawe ile mi to zajmie czasu :unsure:

Do uslyszenia :)

Napisano

no nie da sie ukryć ze trzeba posiadac sporą ilość odwagi i zaparcia żeby wracać do Kaczogrodu.no ale w końcu do odwaznych swiat nalezy ..powodzenia

Napisano

Przepraszam Bikergonia - naprawde myslem, ze to palec wskazujący tak jak sie malym dzieciom kiwa, jak cos zle zrobia... kurcze chyba slepy juz jestem

teraz widze, ze to najgorszy gest jaki moglem pomylic

Bardzo przepraszam jeszcze raz :)

Glupio wyszlo....

Napisano

Zzchodzac z tematu klonów i nie klonów chcialem zaprezentowac Wam to co skleciłem. Od listopada ubiegłego roku zaczałem kompletować częsci i jakis tydzien temu skonczylem. Wczoraj w koncu nad wszystkim usiadlem /choć czasem tez leżalem i stalem pod i nad rowerem/ i zlozylem wszystko do kupy. Muszę przyznac, że nie male klopoty sprawila mi przednia przerzutka...która wymaga chyba jeszcze regulacji...tak jak i tyni hamulec... Teraz sesja i to co wlasciwe najgorsze, czyli okres przed nia i oddania projektów, które pochłaniają najwięcej czasu, tak więc za wiele na rower czasu miec nie będę, ale zawsze cos sie znajdzie. Nie przeciągając zapraszam do obejrzenia fotek.

RAMA, STERY GT AVALANCHE 0.5 2005 10th Anniversary 2060

AMORTYZATOR ROCK SHOX PSYLO XC 1940

MANETKI LX sl-m571 2006 276 kpl.

KLAMKI AVID FR 5 152 kpl.

HAMULEC WIN ZIP180mm 152 + 12 + 272 = 448

HAMULEC WIN ZIP 160mm 130 + 12 + 272 = 426

KORBA DEORE LX fc-m580 940

KASETA LX 11-34 2005 394

ŁAŃCUCH LX 290

PRZERZUTKA TYŁ XT RD-M760 267

PRZERZUTKA PRZÓD XT fd-m760 95 174

SZTYCA 320

SIODŁO 400

MOSTEK RACE FACE PRODIGY 115mm 222

KIEROWNICA RITCHEY LOW RISER 620/25,4 346

GRIPY CASTOR FLAME lockon 100 kpl.

PEDAŁY AUTHOR 414 kpl

ZACISK GT 42

KOLA:

PIASTA PRZÓD/TYŁ NOVATEC

SZPRYCHY CN 944

OBRĘCZE MAVIC X221 1204

OPONY CONTINENTAL EXPLORER PRO 1060 kpl

DĘTKI MAXXIS ULTRALIGHT 216 kpl

W sumie z pancerzami i innimi ami wychodzi 13 kg -+100 g, dla mnie to nie ma takiego znaczenia, w sumie to i tak najlzejszy rower jaki kiedykolwiek mialem, a biorac pod uwage to ze sztyca i siodeklo sa ze starego to mozna by cos jeszzce niewielkim kosztem zbic. W zalozeniu kolka mialy byc lekkie.

hpim76774cq.th.jpghpim76782ao.th.jpghpim76817xm.th.jpg

hpim76873nf.th.jpghpim76893sj.th.jpghpim76904ts.th.jpg

hpim76926hy.th.jpghpim76936rv.th.jpghpim76958eh.th.jpg

Napisano

dostalem prace w rowerowym a nawet w duch bede obsluchuwal serwis ojca i jego suna :D od poniedzialku zaczynam, zobaczymy jak mi to pujdzie :D juz sie przestawilem na lewostronny ruch wcale nic trudnego :D

Napisano

Elo GT leniuchy..coś zastój zapanował...jakie plany na week&..ja ostatnie przygotowania przed maratonem w Janowicach..dzisiaj i jutro ostry trening a od niedzieli rozbrat z przystojnym GT..hehe a poza tym odliczam minuty do 15.00 :021:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...