Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Ona wypada chyba lekko mniejsza, bo ja noszę normalnie L a ta mnie obciska jak prezerwatywa.

Jak możesz to zmierz ją "w ramionach" i czekam na info. Pozdrower :)

• Mod Team
Napisano

Już odpowiadam. W ramionach od rękawka do rękawka 40cm.

O.K. Rozumiem że mierzyłeś od-do miejsca wszycia rękawów? I mierzyłeś dokładnie rozłożoną?

Jeżeli ona ma naprawdę te 40 cm i naprawdę jest nowa to kupuję. Ma metki? A może utarguję do 60,-

Czekam na odp. na w/w pytania a konkrety to na PW

Napisano

O.K. Rozumiem że mierzyłeś od-do miejsca wszycia rękawów? I mierzyłeś dokładnie rozłożoną?

Jeżeli ona ma naprawdę te 40 cm i naprawdę jest nowa to kupuję. Ma metki? A może utarguję do 60,-

Czekam na odp. na w/w pytania a konkrety to na PW

No metek niestety już nie ma ale jest nowa nie noszona a co do ceny myślę, że po katolicku 65 będzie ok.

40cm na foto poniżej.

KOSZULKA GT

• Mod Team
Napisano

No metek niestety już nie ma ale jest nowa nie noszona a co do ceny myślę, że po katolicku 65 będzie ok.

40cm na foto poniżej.

KOSZULKA GT

Cena o.k. może być. Napisz mi proszę na PW jak dokonamy tranzakcji ? :)

• Mod Team
Napisano

hehe i zamilkła nam Bikergonia ;]...albo zdjecie wybiera <lol>

Koszulka jeszcze nie doszła. :P

Dajcie mi trochę czasu ( poczcie polskiej też) :P

Napisano

Ależ wy tu napaleni jesteście. My Meridziarze potrafimy trzymac swoje męskie chucie na wodzy...

Pozdrawiam GTRiderki/ów ;)

Napisano

Ależ wy tu napaleni jesteście. My Meridziarze potrafimy trzymac swoje męskie chucie na wodzy...

Pozdrawiam GTRiderki/ów ;)

ta trzymacie na wodzy :D ..hehe i śledzicie pilnie nasz wątek koszulkowy

Napisano

No ładnie afera koszulkowa rozniosła się po innych klubach :D Teraz tylko czeka nas komisja śledcza i lustracja ;)

Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiamy Meridziaków ;)

Napisano

tia i w trakcie przesłuchaj wyjdzie ze kolega peugot jest napalony i nie moze zasnąć gdyz niecierpliwie czeka na zdjecie zaskara bikergoni hehe a kosmate myśli to mają koledzy z klubu merida

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...