Skocz do zawartości

Mniejszościowy KLUB użytkowników GT !

Lukaszeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

druga długość odpowiada korbie i pod nią dobierasz suport...68 to szerokosc mufy, a 113, 116 i inne dopasowują sie do korb, zapytaj najlepiej w Rp pawlak jaki suport pod xtra, ja w zaskarze np mam 68/113

Napisano

Witam!

Chaiałem się pochwalić, jakiego to dziś dokonałem zakupu. Już wszesniej miałem GT, ale aggressora...przez zimę skaładałem rower i praktycznie do ostatniej chwili bardzo się łamałem, tym bardziej ze pokazało się na allegro duzo fajnych i nie drogich Merid...a GT w Polsce nie jest zbyt tanie. I jak zwykle mam teraz wrazenie ze nie potrzebna mi taka rama, bo cienki bolek ze mnie, ale tak bardzo chcialem GT...nie wiem, bo w sumie wydaje mi się ze moze nie był to mega oplacalny zakup...ale...ech. Zreszta zobaczcie.

http://img46.imageshack.us/img46/9315/16xl1.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/6175/26sf1.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/3402/32mj.jpg

Rama jest nowa, choć stała chyba trochę w sklepie, lub na podwórku...srubki na bidon maja lekko rdzawy kolorek, tu i tam jakies drobne obtarcie...cholera to mnie wkurza...No ale gwarancja jest od dzis na 5 lat...choc pewnie i tak se ja w d..moge wsadzic...

Jest to model limitowany /no chyba/. Identyczne sa ramy GT avalanche 0.5, tyle ze miaja inny napis.

Za ramę razem z hakiem, zaciskiem, sztycą i sterami dałem 900zł. Kurczę, dośc sporo...bo byłaby za to Merida Matts Pro, raczej bardziej zaawansowana technologicznie niz ten model GT, ale no własnie...Merida to nie GT.

Już nie długo zaprezentuję cały rowerek.

Aha, jakby kogos to interesowało to rama ze sterami wazy około 2080 g, przy rozmiarze L . Nie jestem maniakiem odchudzania, więc się tym nie przejmuję. Właściwie to wolę zeby rama wazyła trochę wiecej niz mniej.

Napisano

Mischa zrobilem jak poradziles - napisalem do pawlaka - zobaczymy czy cos bedzie w stanie doradzic ( o ile wogole odpisze :P )

Giz ja juz wstepnie witam w klubie :P i oczywiscie jak najbardziej gratuluje zakupu.

Napisano

Dzięki klubowicze!

fajna ramcia, warta swojej ceny :D Ale na 3 zdjęciu przy spawie trzeciego trójkąta jest chyba troche wgięta czy mi sie tylko wydaje :)B)

Oblukałem to miejsce, ale wydaje mi się ze to złudzenie. To przecierane aluminium ma jakieś różne refleksy, to chyba jeden z nich. :D

Napisano

Mischa zrobilem jak poradziles - napisalem do pawlaka - zobaczymy czy cos bedzie w stanie doradzic ( o ile wogole odpisze :) )

Giz ja juz wstepnie witam w klubie :) i oczywiscie jak najbardziej gratuluje zakupu.

bikershop krakowski sprzedaje nowe korby xtr z 2000 http://www.allegro.pl/item99767444_okazja_...d_xtr_2000.html

moze oni bedą coś wiedziec

a tak na marginesie to mnie chyba też czeka wymiana suportu..zdaje sie ze lettki bop (156gr isis) nie poradzil sobie i zaczyna wydać dziwne odgłosy, chyba będe musial wej

ść w cos bardziej pancernego

• Mod Team
Napisano

wiem wiem ;)

Mischa!!!

Zespolenie ze swoim bike-m (sportowa,sztywna ramka) dzięki której idealnie czujesz teren. No mogą boleć wszystkie mięśnie ale masz dobrego amora więc jest "the best" :twisted:

Aha Mischa przepiękna ta Twoja maszynka. :)

Napisano

Mischa!!!

Zespolenie ze swoim bike-m (sportowa,sztywna ramka) dzięki której idealnie czujesz teren. No mogą boleć wszystkie mięśnie ale masz dobrego amora więc jest "the best" :twisted:

Aha Mischa przepiękna ta Twoja maszynka. :blush:

:redface:

Napisano

Dzięki klubowicze!

Oblukałem to miejsce, ale wydaje mi się ze to złudzenie. To przecierane aluminium ma jakieś różne refleksy, to chyba jeden z nich. :)

To się cieszę ze to tylko jakiś refleks :)

Napisano

Na pewno kamień z serca Ci spadł gdy zobaczyłeś że nie ma pęknięcia?

Wszystkie GT nasze są, więc martwiłem się że może być cos nie tak ale jak jest dobrze to mogę spać spokojnie :):P

Napisano

Hej pobudka !!!

Ja tylko żartowałam z tym spaniem. :twisted:

ja właśnie zapodaje sobie 3 kawe co by nie usnąć w robocie przed kompem...masakra

• Mod Team
Napisano

ja właśnie zapodaje sobie 3 kawe co by nie usnąć w robocie przed kompem...masakra

No to trzymaj się i nie przesadzaj z kawą.

Pozdrower. :036:

Napisano

zgodnie z zaleceniem odstawiłem kawe i siegnełem po mało sportową tatre...heh najprawdopodobniej sprzedam zimowke Fuji wiec biore sie do roboty zeby ja przywrócic do stanu normalnosci...

Napisano

Popijalem kubel kawy przez dobre pol roku przed praca - jak odstawilem to przez dobre dwa tygodnie serducho mi tak walilo ze myslalem ze mi z klaty wyskoczy ;) a czulem sie tak jak by mi ktos mlotkiem dal w glowe - kawa to zlo :twisted: . Ja tam juz sie nie lapne. Wolal bym juz ta tare :) - ale jak bym ja zaczal pic w pracy to by mnie chyba wylali :lol:

Napisano

ja kawy nie odstawie...heh pierwsze o czym myśle rano to kawa z mlekiem..nie pije sypanej tylko rozpuszczalnik ...nie wali tak w łeb jak naturalna..a tatra to po pracy...raczej w trakcie jest niemozliwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...