dlisek Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Witam. Mam pytanie dot. gwarancji w Krossach. Czy uznaja mi na gwarancje luz w amorze i w supporcie? Wydaje mi sie ze powinni...? Tyle co wymienilem kola i nie mam kasy, a nagle luz w suporcie i amorze zrobil sie naprawdę spory i dosc odczuwalny podczas jazdy.
srebrny ford Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 U mnie ostatnio pojawił się luz na kasecie i załatwone szybko i sprawnie w ramach gwarancji.
Schwefel Napisano 27 Kwietnia 2008 Napisano 27 Kwietnia 2008 Jak wymieniłeś koła to tym samym straciłeś gwarancję.
Kubus18 Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 A tak z ciekawości to co to za widelec? Chyba nie rock shox Dart 2/3? Bo mam zamiar zakupić :/ Pozdrawiam
koncertownik Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 Reklamować możesz, a nawet powinieneś bo masz do tego prawo. Jeżeli reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie to możesz się cieszyć nowym amorkiem i suportem, a może nawet korbą. Jeżeli zaś reklamacji nie uznają to nic Cię to nie kosztuje, tracisz jedynie kilkanaście dni jazdy.
primorz Napisano 28 Kwietnia 2008 Napisano 28 Kwietnia 2008 W moim Authorze Reflexie luz w suporcie pojawił się po około 3000 km (SHIMANO LP-28). Pojechałem do punktu, w którym kupiłem rower i bez problemu wymienili mi suport na nowy w ramach gwarancji (Accent BB-40). Z Accentem nie mam żadnych problemów - ma przejechane coś koło 5500 km i żadnych luzów:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.