anulkaa Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 W takim wypadku masz dwa wyjścia: 1. możesz reklamować (gwarancja bądź rękojmia, w zalezności co Ci lepiej przypasuje), 2. oddać przed upływem 10 dni.
Lakiluk Napisano 7 Maja 2008 Napisano 7 Maja 2008 ale one sa ewidentnie uszkodzone... tak o 0.5 mm;/ Szkapa podaję Ci lnka do strony stronglighta - robią całkiem fajne blaty i koronki. Jak już wejdziesz na stronę kliknij na zdjęcie blatu i zobacz pwiększenie - po dwa zeby po przeciwległych stronach są specjalnie skrócone - całkiem sporo (sam jak kupiłem pierwszą korbę z zębatkami myślałem, że to wada). Porównaj czy Twój blat jest podobnie "wadliwy", albo podejdź do innego serwisu/sklepu i zapytaj co o tym myslą jesli nie masz pewności. http://www.zefal.com/stronglight/page.php?...Prod=94mm44et32
szkapa666 Napisano 7 Maja 2008 Autor Napisano 7 Maja 2008 spoko:P dzieki za pomoc ale pisalem ze sa uszkodzone... wyglada na to ze korba spadla, jest widoczna srebrna blacha i zdrapanie, kontaktowalem sie z bikestacja. Jutro dam im zdjecie i zobacza co da sie z tym zrobic. A jak moze to wplynac na prace korby? wkoncu jest to najwieksza zebatka, ktorej czesto nie uzywam... wiec chyba nie bedzie problemow, jak juz bede chcial jej uzyc?
szkapa666 Napisano 7 Maja 2008 Autor Napisano 7 Maja 2008 nie sa skrzywione. Po prostu sa takie, jakby ktos nimi mocno przejechał po betonie... (jak pedal kiedy sie przytrze o asfalt), sa tak uszkodzone, lecz lekko. Jutro dam zdjecia wiec sami zobaczycie
verul Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Moze sie myle ale triggery z 2007 tez powyzej X-7 nie mialy wskaznika biegow.
szkapa666 Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 wiec, mozliwe ze z manetkami tez zostalem oszukany? przypominam kod: 19jul07 Moze ma ktos triggery z 08? i podac mi jaki na nich jest kod?
dużepiwo Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Manetki przecież mogą być wyprodukowane w 2007 roku, a być modelem 2008. To co było podane na stronie bajkstacji, to model, a nie rok produkcji, więc jeżeli masz x9 bez telewizorków, to nie zostałeś oszukany.
szkapa666 Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 tak, oczywiscie bez. A co do korby, juz sie dogadalismy z bikestacja, uszkodzenie nie jest az tak wielkie no i dostalem rabat przy nastepnym zamowieniu
dużepiwo Napisano 8 Maja 2008 Napisano 8 Maja 2008 Troche lipa że przy kolejnym a nie przy tym. Kolega miał odprysk farby na goleni dolnej bombera to miał do wyboru wymianę na drugi, lub rabat chyba 30 zł. A jak potrzebujesz koniecznie manetki z wyświetlaczem x9, to ja się chętnie zamienię
szkapa666 Napisano 8 Maja 2008 Autor Napisano 8 Maja 2008 nie nie,nie zamieniam sie:P a rabat, przyda sie przy tym zamowieniu tzn za jakis tydzien
szkapa666 Napisano 10 Maja 2008 Autor Napisano 10 Maja 2008 164 lecz teraz juz po promocji.... cena wzrosla do 219:(
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.