Skocz do zawartości

[pielgrzymka] II Rowerowa Pielgrzymka do Czestochowy!

omen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi 21 marzec nie pasuje, idę na urodziny.Tez zależy o ktorej macie zamiar wrócić, bo jak kolo 18 to można sie zastanowić. Dzien później jest wyścig w Pszczynie,ale to można odpuścić. W kwietniu się pisze na pewno :(

Napisano

niestety nie jest to takie łatwe..

na razie nie mogę nadwyrężać kolana.. kręcę średnie około 15km/h :/ na szosowych oponach :/

i nie wiem kiedy będzie dobrze.. a nie chce być balastem..

Darth

szwagier ? biker z piekar ?

imię, nazwisko.. numer buta :(

podjazd pod Ankę jest okej..

szkoda, tylko ,ze ostatnio zdechłem na tym kawałku..

po za tym do końca kwietnia mało czasu na bika bo maturaa :/

Napisano
a nie chce być balastem..

Jedziesz i bez gadania, ja pojadę z Tobą, o ile się nie poprawisz diametralnie i nie wrócisz do swojej formy bo znając życie to Oni mi i tak odjadą;].

Napisano
Darth

szwagier ? biker z piekar ?

imię, nazwisko.. numer buta

Szwagier ma na imię Krystian i mieszka parę metrów od tego wielkiego kościoła tam :P Nie wiem jak to się nazywa. Bazylika? Może Bazyla ;) Nr buta >45 ;) Weź tego lesera gdzieś przewieź.

Jadę jutro w ten deszcz potrenować 40 km za Gliwice i sprawdzić w tle nowe ustawienia bolidu :P

Napisano

Omen nie marudź, że w kwietniu nie pasuje, bo ja też piszę matury i co? ;) Nic, bo i tak dziennie się uczyć nie będziesz, możesz jeden dzień odpoczynku sobie zrobić. Ostatnio fakt, że grupa się rozdzieliła, no ale cóż.. Ja raczej bym był za kwietniem,ale jak pojedziecie w marcu, to też jadę, więc obojętne mi to ;)

Napisano

Darth jeździ na rowerze ?

nie kojarzę nikogo..

nie wiem naprawdę.. tu nie chodzi o to czy sie wyrobie czy nie..

niestety nie wiecie jaki mi to na razie sprawia ból..

zobaczymy..

Napisano
Darth jeździ na rowerze ?

nie kojarzę nikogo..

Trochę tam jeździł przy mnie, teraz to pewnie się obija bakłażan jeden :D
  • 2 tygodnie później...
Napisano

jakby był jakiś konkret a mi termin pyknie to chętnie gdzieś skoczę, bo póki co nie mam w kim śmigać

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

reaktywacja tematu.

co myślicie o najbliższej niedzieli ? :)

oczywiście do wyboru anka lub częstochowa :P

założenia takie jak zawsze :)

Napisano

Hmm nie wiem czy pojade... mam sesje i nie wiem jeszcze, czy egzamin bede miec w sobote czy niedziele...

Ale jesli bedzie w sobote to jade na 99% :voodoo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...