Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W niedziele jeśli tylko nie będzie padać razem z kolegą jedziemy w góry. Startujemy z Wisły gębce ok godziny 10. Trasę idzie niebieskim szlakiem do Beskidu i dalej cały czas czerwonym na Baranią, zjazd niebieskim i wjazd żółtym na Kopiec i dalej Skrzyczne, zjazd czerwonym do Buczkowic. Jeśli czas pozwoli to wbijemy się na Klimczok i zjazd przez Szyndzielnię do Bielska na pociąg lub czarnym a później czerwonym szlakiem do Bielska lub ostatnia możliwość dojazd asfaltami na dworzec. Trasa po szlakach wyniesie ok 56 km jeśli jest ktoś chętny to zapraszam.

Napisano

a czym jezdzisz full czy ht? , ja jak bedzie pogoda to w sobote chyba pojade

full 100/100 ale po telewizorach srednio mi sie jezdzi;)

Napisano

smigac panowie ,smigac póki idzie, końcówke sezonu mam z głowy (sprzedana rama),w nowym ruszamy na nowych podzespołach :sorcerer: -wreszcie nie bede marudził ze mało skoku tył 160,przód 160-170-180 zastanawiam sie jeszcze co włozyc.

Szarpnąlem sie na takie cuś COMMENCAL META 6 FRAME teraz pozosało budowac dalej.

Napisano

Moze ktos bylby chetny na wycieczke w sobote rano?

Trasa:

Ustron>Czantoria Mała>Cz. Wielka>Beskidek>Soszów>Stozek>Kubalonka?

Napisano

Proponuję przedłużyć trasę do Baraniej lub skrócić i skończyć zjazdem ze Stożka trasą Bike Parku. Z Kubalonki masz mało ciekawy zjazd :D

Napisano

Proponuję przedłużyć trasę do Baraniej lub skrócić i skończyć zjazdem ze Stożka trasą Bike Parku. Z Kubalonki masz mało ciekawy zjazd :D

Dlatego przy Kubalonce jest znak zapytania;)

Trasa jest elestyczna, bedzie ciezko to sie zjedzie wczesniej, bedzie dobrze i czas pozwoli to zajedzie dalej;)

Znajac zycie i tak pojade sam;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...