aegis Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 propozycje trasy na poniedziałek (do uzgodnienia) : (Ustroń)Równica-Orłowa-Salmopol -Barania(nie wiem jak ze sniegiem)-Wisła, -----------J.W_-------------------------- -Grabowa-Brenna,Równica-Ustroń, Skrzyczne-Salmopol-Klimczok, Debowiec-Szyndzielnia -Błatnia (zjazd żółtym ) ew.cos innego niestety plany sie posypały -wyjazd niestety musze przesunac na 8.06(piątek)-3 miejsca w aucie wolne
grzegorzkm Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 niestety plany sie posypały -wyjazd niestety musze przesunac na 8.06(piątek)-3 miejsca w aucie wolne Wstepnie mnie dolicz , moze załatwie sobie wolny dzien
krzychu22 Napisano 31 Maja 2012 Napisano 31 Maja 2012 A gdzie jedziecie w piątek bo chciałbym jechać z kumplem ale jak już nie ma miejsc to jakoś pociągiem byśmy się dostali?
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 trasa jest do uzgodnienia (moze skrzyczne-klimczok??) zawsze mozna na 2 auta jechac -to nie problem (ja moge wziac 3 osoby +rowerki do srodka ew.4 ale to juz z bagaznikiem,grzgorzkm 2 moze 3 tez da rade,wystarczy sie dogadac) BTW.nowe gumy Schwalbe Albet 2.35 czekaja na sprawdzenie
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 tak tylko ja nie jestem pewien wyjazdu jeszcze
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 trasa jest do uzgodnienia (moze skrzyczne-klimczok??) zawsze mozna na 2 auta jechac -to nie problem (ja moge wziac 3 osoby +rowerki do srodka ew.4 ale to juz z bagaznikiem,grzgorzkm 2 moze 3 tez da rade,wystarczy sie dogadac) BTW.nowe gumy Schwalbe Albet 2.35 czekaja na sprawdzenie Kurde jakie kupiłeś i gdzie? Sam poluje teraz na takiego.
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Kurde jakie kupiłeś i gdzie? Sam poluje teraz na takiego. Allegro http://allegro.pl/opona-schwalbe-albert-26x2-10-2-25-2-35-performanc-i2372013850.html -zobaczymy jak sie sprawdzi Fat Albert juz mi by chyba nie wlazł. Grzes załatwiaj i jedziemy.
seagete85 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 jak jest taka możliwość to w piątek ja też mogę. W końcu bym przetestował maszynę w terenie.
aegis Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 jak jest taka możliwość to w piątek ja też mogę. W końcu bym przetestował maszynę w terenie. mysle ze w srode lub czwartek bedziemy uzgadniac kto jedzie i czy jedno auto czy dwa. myslec nad trasa
pawelll Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 A jutro ktoś jest chętny na wypad w Beskidy? trasa do ustalenia, byle pociąg stawał w pobliżu, bo już mam dość jeżdźenia autem
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Kurde szkoda że nie wiedziałem bo ja znalazłem taniej i jak byś Allegro Allegro -zobaczymy jak sie sprawdzi Fat Albert juz mi by chyba nie wlazł. Grzes załatwiaj i jedziemy. my mieli brać to jeszcze przesyłka na 2 to było by znacznie taniej http://www.goodbike.com.pl/p/49/117/schwalbe-albert-26x2-25-2-35--26-quot-opony-.html powiem tak już przejechałem ok 12 tys na albertach 2,25 i nie chce innych. W terenie super na asfalcie nie znikają szybko opory znośnie.
mrkura Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 W góry to lepiej 2.4 - mam Big Betty, jest szał
krzychu22 Napisano 1 Czerwca 2012 Napisano 1 Czerwca 2012 Pewnie lepiej, ale ja jednak więcej km robię po lasach itp. też asfalt się zdarzy.
aegis Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 W góry to lepiej 2.4 - mam Big Betty, jest szał taaaa, a rame i amor to chyba rozciagnac bym musiał - w serii były Bontragery Jons-y 2.25. odległosci : opona - półka amora - 1-1,5 cm luzu opona wchacz(z boku 0,5-0,8 cm, z przodu ok. 2,5cm) Big pewniakiem na szerokosc by mi nie wlazł,juz mysle ze z Fat Albertem mogłby byc problem. Jest co jest i tak jest spory skok z balonem,zobaczymy jak sie bedzie turlać.
mrkura Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 My jutro rozpoczynamy Beskidzki Szlak Enduro (Bieszczady - Beskid Śląski). Jak przyjedziemy zdamy relację, trzymajcie kciuki
aegis Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 My jutro rozpoczynamy Beskidzki Szlak Enduro (Bieszczady - Beskid Śląski). Jak przyjedziemy zdamy relację, trzymajcie kciuki Niech "flow"bedzie z wami !!!
mrkura Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki, relacja na pewno będzie - obszerna . A BSE będę podbijał z Pawłem (detonatorem) i Kario - Michał jedzie tylko do Krynicy.
Eastern Napisano 2 Czerwca 2012 Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki, relacja na pewno będzie - obszerna . Czekamy z niecierpliwością, powodzenia
grzegorzkm Napisano 4 Czerwca 2012 Napisano 4 Czerwca 2012 Piątkowy wyjazd nadal aktualny? ja jeszcze dam znac , sprawy sie skomplikowały , ale to temat nie na forum , okaze sie jutro czy pojutrze
aegis Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 ja jade na pewno na razie opcja skrzyczne -salmopol-klimczok ew.cos innego
krzychu22 Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 To jak wyjazd aktualny to dogadajmy szczegóły.
aegis Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 jakies propozycje trasy ,czy zostaje skrzyczne - klimczok ? ,odpada jedynie Czantoria -Kubalonka(juz tam byłem w tym roku) mam 2 miejsca wolne w aucie + 2 rowery(oprócz mnie) moge ew.podjechac do Kato po Was. na razie ide nyny -niestety jeszcze nocka przedemna (jak cos to dawac nr.tel.na priv jutro dam znac co i jak)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.