bros Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Nie Ty jeden wymiękłeś na podjeździe pod stożek;) Tzn przy tym miejscu z korzeniami. Ja tam żadnym hardcorowcem nie jestem, ale te kamienie, na które tak bardzo narzekałeś, to właśnie jeden z ciekawszych elementów tej trasy;) Przy okazji: czy ktoś się gdzieś wybiera w ten weekend? Ja na pewno będę chciał pojeździć po górach, ale na chwilę obecną jeszcze nie zaplanowałem żadnej trasy. Może uda się zebrać kilkuosobową grupę.
grzegorzkm Napisano 7 Czerwca 2011 Napisano 7 Czerwca 2011 Generalnie ta trasa jest łatwa i relatywnie mało kamienista, ale zrobienie jej w 4h z cykaniem fotek i awarią... naprawdę szybko. Chyba, że czas jazdy to tylko czas w siodle nie czas przejazdu nie no taki dobry to nie jestem , czas w siodle oczywiscie , a czy taka latwa ? dla mnie nie byla latwa , a kamienie byly dla mnie wielkim problemem
mrkura Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 To co podpisałeś "jak po takim czyms jechac" to najfajniejszy kawałek trasy (no może wcześniej fajniejsze jeszcze). Czerwony za Stożkiem to klasyka popieram, dla tego odcinka jeżdżę w ten rejon śląskiego . A co do Twojej trasy, super trasa, jednak cieszę się że w sobotę jechaliśmy ją w wariancie w odwrotnym kierunku
Kario Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Ja wlasnie wrocilem z gor i jeszcze mi przed oczami smiga odcinek salmopol-czerwony-czarny-zielony-brenna. Bajka - to tez dla mnie kultowy odcinek, obowiazkowy do odwiedzania co roku
Kario Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 A co do Twojej trasy, super trasa, jednak cieszę się że w sobotę jechaliśmy ją w wariancie w odwrotnym kierunku Dlaczego ? edit: Teraz zobaczyłem wasza terasę jednak są różnice. Czupel - Tresna inaczej. No i Ja jechałem z bb straconka wiec tam mialem dodatkowy podjazd i zjazd. Z tymi zmianami w 2ga stronę faktycznie mniej pchania. Galeria z wczoraj: https://picasaweb.google.com/paszek.michal/BrennaSkrzyczne8Cze2011?authkey=Gv1sRgCP7H3Mn33aDSeA&feat=directlink
mrkura Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Dlaczego ?[/quote Mieliśmy mniej pchania . Przy Twoim wariancie 3x musiałeś wchodzić na wysokość, my tylko dwa. Poza tym gwoździem programu był zjazd niebieskim z Jaworzyny, więc i tak się inaczej nie dało . Ale to oczywiście moje zdanie- i to jest właśnie piękne w AMTB, że każdy może sobie jechać gdzie chce i jak chce.
Kario Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 Dlaczego ? Mieliśmy mniej pchania . Przy Twoim wariancie 3x musiałeś wchodzić na wysokość, my tylko dwa. Poza tym gwoździem programu był zjazd niebieskim z Jaworzyny, więc i tak się inaczej nie dało . Ale to oczywiście moje zdanie- i to jest właśnie piękne w AMTB, że każdy może sobie jechać gdzie chce i jak chce. Nie 3x tylko 2x po 0.5 raza Pod Magurkę Wilkowicką można podjechać żółtym i tylko krótkie fragmenty są do podejścia.
kuls Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Witam, Czy jest ktoś chętny na wycieczkowy wypad w góry jutrzejszego dnia?
Kario Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Gdzie i o ktorej chcesz jechac i jaka trasa. Ja moze byl sie pisal... ale to zalezy od tego jak potoczy sie dzisiejsza impreza
aegis Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 kurcze tez bym pojechał tyle ze dzis jest grill a sponsorem jest Calsberg ^^ wiec moze byc bardzo kiepsko,jesli jutro nie bede w stanie to dopiero w piatek- ostatnia szansa przed urlopem.
kuls Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 trasa jeszcze nie sprecyzowana, ale raczej planowałem w okolicach wisły, bądź korbielowa. trasa jeszcze nie sprecyzowana, ale raczej planowałem w okolicach wisły, bądź korbielowa.
Megan23 Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 A no można by jechać. Gdzie zbiórka i jaka trasa?
kuls Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 trasa jeszcze nie sprecyzowana, ale raczej planowałem w okolicach wisły, bądź korbielowa.
Megan23 Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Fajne okolice. Zbiórka rozumiem pod dworcem w Katosach?
kuls Napisano 11 Czerwca 2011 Napisano 11 Czerwca 2011 Plan jest taki: ruszam pociągiem do wisły głębce o 7:38, następnie 1 albo zielonym na stożek a następnie kiczory-kubalonka-barania i zjazd niebieskim do wisły 2 kubalonka-barania-malinowska skała-salmopol-wisła wszystko do dogadania w czasie podróży pociągiem Jest jeszcze inna opcja, że pojedziemy do wisły samochodem, bo ja jeszcze jedną osobo-rower mogę zabrać ze sobą
mrkura Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 Szukam jednej osoby do kompletu na wypad w niedzielę w Beskid Żywiecki. Trasa :Rycerka, Przegibek, Racza, Rachowiec. ps. Oczywiście, wszystko na dzień dzisiejszy pod znakiem zapytania (praca, pogoda) nie mniej zapraszam.
aegis Napisano 13 Czerwca 2011 Napisano 13 Czerwca 2011 w niedziele nie dam rady - bede juz dychał na plaży jade za to w piatek (1 dzien urlopu)mam 3 miejsca wolne,trasa do ustalenia
grzegorzkm Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 szkoda , niedziela mi nie pasuje a w piatek bede po nocce i raczej wykonczony
mrkura Napisano 14 Czerwca 2011 Napisano 14 Czerwca 2011 Mi też się sytuacja wyklarowała, praca :/ w niedzielę rano pfffff. W sobotę może na jakąś lekką przejarzdżkę z żoną pojadę w Ślaski albo Mały
mrkura Napisano 16 Czerwca 2011 Napisano 16 Czerwca 2011 Wyjazd o 16.00 z Tychów (niedziela). Trasa bardzo krótka, na Równicę asflatem i zjazd czerwonym, opcjonalnie Szyndzielnia . 2 miejscówki oczywiście czekają.
aegis Napisano 17 Czerwca 2011 Napisano 17 Czerwca 2011 piatkowy wypad udany - pomimo zapowiadanego deszczu,wiecej info wrzuci Michał(fotki jakies tez),ja lece sie pakowac i rano startujemy na zasłużony urlopik -nara 3mcie sie.
mrkura Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Jedzie ktoś jutro ? Jak już pisałem wcześniej- wyjazd z Tychów przed 16.00, trasa-jakaś górka solo (szyndzielnia albo równica)
grzegorzkm Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Jedzie ktoś jutro ? Jak już pisałem wcześniej- wyjazd z Tychów przed 16.00, trasa-jakaś górka solo (szyndzielnia albo równica) i jak byles gdzies?
Kario Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 piatkowy wypad udany - pomimo zapowiadanego deszczu,wiecej info wrzuci Michał(fotki jakies tez),ja lece sie pakowac i rano startujemy na zasłużony urlopik -nara 3mcie sie. Wiec wysyłam link do paru fotek: album
mrkura Napisano 21 Czerwca 2011 Napisano 21 Czerwca 2011 i jak byles gdzies? A byłem . Ale to w ramach treningu przed konkretną czwartkową wyrypą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.