Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wooyek a co powiesz na 90ml oleju mneralnego fl ? bo nie potrzebuje az tyle!

Taa, wezmę do kapsy i Ci przyniosę! ;) Sprzedaję tylko tak jak jest.

Napisano

a ja od pół godziny w domu :)

było super, mimo tego ze nas zlało przy powrocie, i od wilgoci trawers zielonym z hali lipowskiej zamienił się w coś w stylu "gwiazdy tańczą na lodzie" ;]

Napisano

Super wypad :)

ja dojechałem na chatę o 23:30, a wycieczka skończyła się dosyć śmiesznie bo wyjeżdżając z dworca wjechałem w drogę pod prąd, a z przeciwka oczywiście jechała policja

Napisano

Fajna wycieczka. Po zjechaniu do Korbielowa zlał nas deszcz, Kuba na trasie 8 razy łatał dętkę. Wyszło nam jeszcze coś ok 105 km po asfalcie do Trzebini :) Po 22 byliśmy w domu więc porównywalnie jakby to było pociągiem :D

Napisano
Obiecana dłuuuuuga relacja Kuby na jego blogu BikeFama :)

O w pytę, niezły czad! :(

Wypad był super, chciałem treściwie i tak było w 100% - jak na razie najbogatsza wycieczka w tym sezonie :D Chociaż w moim przypadku "drogą przez mękę" nazwałbym pierwszą część trasy, czyli do Pilska (pchanie, noszenie). Za to powrót, malina - a deszcz tylko sprawił, że było dużo ciekawiej :P

Dzięki za wycieczkę i za zdjęcia (na naszą klasę będzie jak znalazł :D).

Napisano

Housik, ja bym się przejechał tylko że mam hardtaila i nienajlepszą formę (nie mam w zwyczaju narzekania jak jest ciężko, ale ścigał się nie będę :D ). Jak Ci to nie przeszkadza to bardzo chętnie się wybiorę.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...