Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja proponuje zmienić trase na tereny koło bielska bo 2x prawie po 3h w pociągu to ja zdechne...

ewentaulnie jak chce znajdzie jakiś zmotoryzowany to może być wisła, niestety 2 razy planowałem i nie wyszło z powodu poprawiania ocen ;)

Napisano

mi sie wydaje ze tamte tereny sa warte tluc sie dluzej w pociagu ..... poza tym beskid slaski juz objezdzilem w tym roku, czas sie przeniesc wyzej ;)

a moze powtorzyc trase z zeszlego roku, tylko nie wjezdzac na boracza niebieskim ale czarnym, dalej zielonym na rysianke pilsko tam i z powrotem i zjazd zielonym.... ??

Napisano
ja proponuje zmienić trase na tereny koło bielska bo 2x prawie po 3h w pociągu to ja zdechne...

Niecałe 2 godziny, nie marudź ;)

Śląski jest już tak objeżdżony, że warto się zapuścić w jakieś nowsze rejony.

A szczegóły trasy pewnie i tak wyjdą dopiero w pociągu :huh:

Napisano

a nie czytałeś że jestem z Rybnika a nie Katowic ? każdy pociąg jedzie od tego roku bez sensu do katowic.... dobra jak pilsko to z chęcią, widziałem foty zdecydowanie zachęcająco!! W pociągu chyba się spotkamy... Katowice-Piotrowice.

Napisano

no no no, widzę że się szykuje nieźle :)

Jak mnie żaby z nieba atakować nie będą rano, to widzimy się w ciufie :)

Rower już prawie czysty po polskim whistler :P (http://foxiu.com/_whistlerpl)

PS. Co was ludzie bierze swoją drogą, co forum to inny nick. Potem nie wiadomo z kim się gada :wub:

Napisano

panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli

Napisano
panowie tak oladam foty z waszych wypadów i coraz dardziej sie obawiam o kellys'a do xc. no ale trzeba byc twardym:) bedzie motywacja jeszcze wieksza do zmiany roweru jak nawali. to o której ladujecie w wegierskiej górce bo ja tam autem przyjade bo na pociag mi sie nie pyli

Jeśli pojedziemy tym wcześniejszym (na co się niestety zapowiada :)) to będziemy w Węgierskiej Dziurce o 8:14.

Napisano

sory chopy nie dom rady, wyjezdzom z baba ;/ i bez bika ;/

Adzi na sztywnym w zeszłym roku zrobiłem Pilsko to i Ty z amorem z przodu dasz rade nie ma sie co martwić :)

Napisano

Witam. Raczej malomowny jestem :-) ale codziennie przegladam to forum. Chetnie wybierzemy sie z wami z kolega lub kilkoma na wypad czwartkowy w gory. Z Raciborza jestesmy, wiec po drodze Housik-a mozemy ewentualnie zabrac. Z tym ze jedziemy tylko w razie dobrej pogody.

Napisano

pkazik swojego czasu widziałem jakiego Radonka w Raciborzu... wracałem z bramy morawskiej.. pogoda będzie oki! tylko może jedynie pokropić zobaczymy.... jutro powinna być "w miarę" pewniejsza prognoza

Napisano
Ale w deszczu i zimnie raczej nie przyjemnie sie jezdzi :D My bardzo wybredni jestesmy :)

a tam gadasz :P

zimno i deszcz najlepiej gonią łydki do cieżkiej pracy :)

Napisano

ja jade niezaleznie od pogody.... ciekawe ile "dziurek" sie wysypie z tego powodu :)

zapowiada sie ze od kolo 12 przejdzie po nas front nizowy :P

Napisano

Ja też jadę na 100%, no chyba, że mnie dzisiaj jakiś piorun trafi

Jedziemy tym pociągiem 6:21 z Katowic, zbiórka o 6:10 przed kasami, w Węgierskiej będziemy 8:14 i będziemy czekać na ekipę Rybnik\Racibórz.

Pisać kto jedzie

Napisano
swojego czasu widziałem jakiego Radonka w Raciborzu

Tylko ja mam Radona w Raciborzu, wiec mnie widziales :P

A czy jedziemy, dam znac po poludniu.

Napisano
Jedziemy tym pociągiem 6:21 z Katowic, zbiórka o 6:10 przed kasami, w Węgierskiej będziemy 8:14 i będziemy czekać na ekipę Rybnik\Racibórz.

Pisać kto jedzie

Ja jadę.

"Zbiorę się" z Wami na peronie :P

Napisano

TEZ JADE!!! historia dziś zalicznona!! jestem wooooolny! :) pkazik zatem co? zadzwoń najlepiej tel. 515 717 246

musze wszystko poukładać i jak kupie olej to robie foxa i nabijam azotem :D

Napisano

jak tylko nie zaśpię to jade. Spotkamy się w kato na dworcu.

Po czym was poznam? będziecie mieć jakieś rowery czy coś? ;)

Napisano

No chyba jakieś weźmiemy... W razie czego widzimy się w ostatnim przedziale pociągu ;)

PS. Ma być fajna pogoda, prognozy się poprawiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...