Złomek Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 ejjj juz myslalem ze sam bede jezdzil w niedziele moja propozycja to jazda z Wisły do Wisły ..... jakos wjezdzamy na stozek, przez kiczory na kubalonke, dalej oczywiscie na barania gore i w dol hmmm niebieskim? krotko, lecz tresciwie
adam1 Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 witam wszystkich ,a moze gdzieś na jurę pod kraków tej niedzieli
omen Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 z tego co mi sie wydaje, to jest temat o górach a nie o Jurze.. o Jurze mamy osobny kolego na tą chwile.. niewiem czy pojadę bp ten pomysł bardzo się nie spodobał mojej kobiecie ;/ Ciekawe dlaczego??
Wooyek Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 Ja myślałem o sobocie - ale jeszcze nie wiem, czy pojadę na DH, czy enduro A jak enduro, to prawdopodobnie naokoło Wisły, ale inaczej - ze Stożka na Czantorię, potem do Ustronia i na Równicę, stamtąd niebieskim na Trzy Kopce, albo trochę dalej, jak czas pozwoli. Ze Skrzycznego przez Baranią na Stożek (czerwonym) jechałem pod koniec zeszłego sezonu i była max porażka - szlaki rozpier***one przez zwózki i zastąpione drogami usypanymi z gruzu, który nawet na fullu sprawia problemy (spore, kanciaste, luźne kamcory).
tomekrs Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 no ja też bym skoczył w niedzielę, a może by tak autem? kuls podobno ty masz dużą furę
kuls Napisano 7 Maja 2009 Napisano 7 Maja 2009 furę to się skombinuje, tylko jak nas pojedzie 4 z katowic i jeszcze Złomek, to się nie damy rady zabrać
tomekrs Napisano 8 Maja 2009 Napisano 8 Maja 2009 no racja, to jak zwykle PKP A może skoczymy do Milówki na Rysiankę i dalej na Pilsko?
Złomek Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 aaa, czyli na narty chcesz jechac zaloze sie, ze na pilsku jeszcze 30 cm sniegu.... mnie dopadla swinska grypa ..... ale czy kiedys choroba mnie powstrzymala przed jazda rowerem? zobacze dzisiaj wieczorem czy pojade.
tomekrs Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 no Złomek narty do ramy przyczepie:) jedziemy jutro?, bo prognozy pogody niezbyt ciekawe
Złomek Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 ja jade:D kurteczke zalozyc i deszcz nie straszny.... jade pociagiem 7:05?(jest taki?) z katowic o wisły glebce - jak ktos sie chce przylaczyc to zapraszam
kuls Napisano 9 Maja 2009 Napisano 9 Maja 2009 no to w końcu jedziemy czy nie?? bo nie wiem czy nie poimprezować troszkę dziś zapomniałem, bo jak by nas nie jechało z kato 4 tylko 2 lub 3 to można w sumie samochodem się do wisły skoczyć, ale muszę wiedzieć wcześniej!!
tomekrs Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 kuls, Złomek jak na drugi raz będę coś marudził o deszczu to przyjedźcie do Rudy z gumowym młotkiem i wytłumaczcie mi, że nie ma deszczu i jest upał
Wooyek Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 Tak samo było wczoraj - deszcz we wszystkich prognozach, a w praktyce ani kropli. Prognozy kłamią - trzeba jeździć, a nie mazgaić się!
czarnaMAMBA Napisano 10 Maja 2009 Napisano 10 Maja 2009 Biker nie lubiący deszczu to nie biker. Sorry za OT.
tomekrs Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 black MAMBA ja czasami trochę marudzę, ale ogólnie biker 100%
kopaczus Napisano 11 Maja 2009 Napisano 11 Maja 2009 Biker który marudzi to nie biker hihihihi Pozdro ekipa! Chętnie by się z wami wybrałem...
Dornif Napisano 18 Maja 2009 Napisano 18 Maja 2009 A kto by się w tygodniu wybrał? Mam do zagospodarowania środę, czwartek i piątek (20-22.V), ktokolwiek wolny w tym czasie?
tomekrs Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Może by tak wyskoczyć 11 w góry? proponuję PKP do Rycerki, a potem Wielka Racza- Przegibek - Wlk. Rycerzowa lub PKP do Milówki i na halę Lipowską - Halę Miziową, co wy na to?
omen Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 jeśli nie wyjadę z 2 połówką ro piszę się na to tylko czemu do Milówki ? nie lepiej Węgierskiej Górki ? tam jest potem taki fest elegancki zjazd zielonym
tomekrs Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Omen może rzeczywiście lepiej do Węgierskiej i jak coś to ja mam wolne 10 i 11 termin do dogadania wilk syty i owca cała
Wooyek Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Też mam wolny 10-11 :> Liczyłeś może jaki jest mniej więcej dystans?
tomekrs Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Wooyek trasa do dogadania, a chcesz dużo km czy bardzo dużo km?
Wooyek Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Ja preferuję mało (30-40 km), ale treściwie Dostosuję się, ale więcej niż 50 km (górskie) na mojej krowie to już spore wyzwanie - nie chciałbym spowalniać wycieczki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.