Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostroznie z tym klimczokiem, w zeszlym tygodniu bylo tam pol metra sniegu podobno..... ale mysle ze do niedzieli bedzie jak w zeszlym roku na pierwszej wycieczce ;)

jak bym nie mial innych planow to sie pisze na ten wyjazd...

Napisano

Panowie startujemy w Katowicach o 8:07 ja będę od około 7:30 na Dworcu :002:

mam nadzieję, że sami z Mariuszem nie pojedziemy :)

pogoda ma być bdb, około 22 stopni i słonecznie czyli tak akurat B)

Napisano

no dobra, przekonales mnie :)

licze na wyrozumialosc, szczegolnie na asfaltowym dojezdzie pod szyndzielnie.... mam nadzieje ze bedziecie czekac :002:

Napisano

O przepraszam, faktycznie - jakoś nie trafiłem na tą stronę... :|

W takim razie jeśli pojadę, będziecie musieli być baaardzo wyrozumiali na podjeździe :blink:

Napisano

Że też musicie jechać w tą niedzielę <_< bo chętnie bym się z wami wybrał, ale obawiam się,że niestety do 8 rano to ja nie wytrzeźwieje po urodzinach koleżanki...

Cóż, może następnym razem.

Napisano

Czyli ostatecznie jedziemy pociągiem 8:07 do Bielska i spotykamy się na peronie?

Mam nadzieję, że jakoś Was rozpoznam, w razie czego ściągnijcie mnie - będę na szarym Norco Six.

Napisano

Witam golinogów i małpiszonów ;) Widzę ,że wypad udał się w 100 % pomimo szwów w pachwinie. Ja niestety dzień wcześnej doprawiłem sobie kolano w drodze powrotnej z Zagłębiowskiej Masy i boli mnie do dzisiaj :) Może następnym razem.

Napisano

Czy może ktoś planuje coś na najbliższą niedzielę?? bo o ile pogoda dopisze, to ja chętnie bym się gdzieś wybrał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...