Skocz do zawartości

[katowice] wypady w gory

Przecin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hmm ja bym w sumie gdzies bryknal w niedziele. Tylko nie moge potwierdzic dzisiaj na 100 % bo jutro zapowiada sie malutki chill out i nie wiem czy bede w stanie w niedziele :) (chyba ze w stanie po użyciu ... :D )

Jak bedzie wiecej osob chetnych to zrobie tak zeby pojechac (wieksza mobilizacja - ogranicze napoje wyskokowe) wiec piszcie.

Omen masz juz te hample ? B)

Napisano

Wybiera się ktoś gdzieś w nadchodzący weekend, pogoda się kończy tak że gorąco zachęcam.

Ostatnio przerabiałem trasę w okolicach BB i powtórzyłbym to chętnie.

Pzdr.

Napisano

ja w ten weekend odpadam. jadę w sobotę na xc, więc może być różnie. w niedziele, raczej nie dam rady.

Na przyszły weekend jestem wstępnie umówiony z Ecią więc mam nadzieje, że mnie jak zawsze nie zawiedziecie i mała ekipą wybierzemy sie do Niej i wraz z Naszym Adminem machniemy jakaś traskę :]

Napisano

Witam

W niedzielę planowałem wypad na Jurę ,ale na ten dzień ekipa coś się wykruszyła ,więc chętnie się podłączę pod ten wyjazd w okolice BB. Jak jesteś zainteresowany Quaker to możemy się zgrać. Mięszkam w sumie o rzut średnio obciążonym beretem od ciebie. Napisz tylko ile km planujesz zrobić i na jak wysoką górkę wjechać bo moja maszynka nie przywykła do stromych zjazdów. Tarczówek brak :down:

Pozdro

marusia

Napisano

Witam Wszystkich,

Widzę, że sporo Was będzie jutro w Brennej, mnie raczej robienie kółeczek przez 8 godz. (bo podobno tak to wygląda) nie pociąga :) - no ale wiadomo kto co lubi. Marusia możemy sie zgrać na jutro. Ostatnio tak w skrócie zrobiliśmy trase Andrychów - Góra Żar - BB 80km i sporo trudnych ostrych zjazdów które kocham :) Co prawda nie mam full'a i tarczówek ale daje rade tak że bez paniki :down:

Preferowałbyś Sobote czy Niedziele, Pociąg czy automobil ;) ?

Pzdr. i odezwij się.

Mateusz.

Napisano

w brennej w tą niedziele jest wycieczka "po zawodach", i jak znam harrego (i zresztą sam mi to potwierdził) nie będzie to objazd lokalnych szutrów.

Startujemy z katowic, ciapongiem o 6.48 - do skoczowa, skąd już terenem (przez błatnią) jedziemy do brennej, gdzie start głównej wycieczki będzie w granicach 10 - 11. Szykuje się przyzwoita ekipa, więc stawiajcie się :down:

aha, główna wycieczka ma prowadzić w stronę skrzycznego/baraniej, dokładna trasa ustalana na bieżąco ;)

Napisano

Rozumiem że można się dołączyć, ktoś jeszcze jedzie ?

Teren domyślam się nie będzie lajtowy :blink:

Ile to mniej więcej będzie km i o której jest przewidywany powrót do Katowic ?

Napisano

jasne że można. Jedzie dużo osób :) sporo związanych z emtb i sporo związanych z foxiu.com

długość trasy - diabli wiedzą. Powrót pewnie w godzinach 21 - 22.

Napisano

No i po wycieczce, lekko nie bylo ale nikt nie mowil, ze bedzie ;) Zebrala sie nas w sumie grupa 14 osob, ruszylismy z Brennej czarnym na salmopol i dalej na Skrzyczne, po drodze bylo troszke postoi, szaszlyczki itp :D i w sumie troszke sie sciagnęło. Ze Szczyrku, grupa Katowicka poleciala na pociag (w sumie nie wiem gdzie i ktoredy) a reszta przez karkoszczanke bo Brennej.

Mnie nieszczesliwie udalo sie wyladowac w szpitalu... Dzieki chlopaki za sprawna akcje ratunkowa :)

Fotki, zapewne u Foxia, juz niedlugo.

Napisano

Ze Szczyrku wracaliśmy szosą do Bielska [czas nas trochę gonił].

W Szczyrku Foxiu zmieniał 2x dętkę... U mnie na szczęście więcej kapci już nie było :blink:

Harry, wracaj szybko do zdrowia.

Napisano

Panowie Dojedziemy do Łodygowic ? ;> bez przesiadki ?

wstępnie niedziela. tylko co jak sprawdzą się prognozy i naprawdę będzie poniżej 10 stopni ?

trasę myślę, że zrobimy taka jak pierwszy wypad, którego nie ukończyliśmy z mojego powodu, tylko tym razem z Ecią i Rycerzem. co Wy na to ?

m.in. magurka-czupel-rogacz-jaworzyna-wielka cisowa grapa-wielki cisownik-kiczera-żar-hrobacza łąka-groniczki-gaiki i zjazd do BB.

Napisano

Ja też bym się chętnie wybrał jutro w górki. Tylko podajcie jakieś szczegóły, co bym wiedział dokąd bilet kupić...

Napisano

Widze ze kolega Kuls juz wrocil :rolleyes:

Ja bym sie chetnie wybral w ta niedziele (21.09.2008) jak tylko pogoda bedzie jakas mozliwa. Nie to zebym bal sie zimna ale jeszcze sie nie zaklimatyzowalem do tych temperatur ponizej 10 stopni ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...