Quaker86 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Planuje ktoś coś jutro? ew. w Niedziele jak się wypogodzi ?
spoonman3 Napisano 29 Sierpnia 2008 Napisano 29 Sierpnia 2008 Hmm ja bym w sumie gdzies bryknal w niedziele. Tylko nie moge potwierdzic dzisiaj na 100 % bo jutro zapowiada sie malutki chill out i nie wiem czy bede w stanie w niedziele (chyba ze w stanie po użyciu ... ) Jak bedzie wiecej osob chetnych to zrobie tak zeby pojechac (wieksza mobilizacja - ogranicze napoje wyskokowe) wiec piszcie. Omen masz juz te hample ?
Quaker86 Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 Wybiera się ktoś gdzieś w nadchodzący weekend, pogoda się kończy tak że gorąco zachęcam. Ostatnio przerabiałem trasę w okolicach BB i powtórzyłbym to chętnie. Pzdr.
Złomek Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 zapraszam do brennej, czesc osob bedzie tam na zawodach i w niedziele jest planowana jakas wycieczka....
omen Napisano 4 Września 2008 Napisano 4 Września 2008 ja w ten weekend odpadam. jadę w sobotę na xc, więc może być różnie. w niedziele, raczej nie dam rady. Na przyszły weekend jestem wstępnie umówiony z Ecią więc mam nadzieje, że mnie jak zawsze nie zawiedziecie i mała ekipą wybierzemy sie do Niej i wraz z Naszym Adminem machniemy jakaś traskę :]
marusia Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Witam W niedzielę planowałem wypad na Jurę ,ale na ten dzień ekipa coś się wykruszyła ,więc chętnie się podłączę pod ten wyjazd w okolice BB. Jak jesteś zainteresowany Quaker to możemy się zgrać. Mięszkam w sumie o rzut średnio obciążonym beretem od ciebie. Napisz tylko ile km planujesz zrobić i na jak wysoką górkę wjechać bo moja maszynka nie przywykła do stromych zjazdów. Tarczówek brak Pozdro marusia
Wooyek Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Ja jutro śmigam w Szczyrku, ale bardziej DH - jakby ktoś chciał się przyłączyć (bywa tu w ogóle ktoś jeżdżący DH?)...
Quaker86 Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Witam Wszystkich, Widzę, że sporo Was będzie jutro w Brennej, mnie raczej robienie kółeczek przez 8 godz. (bo podobno tak to wygląda) nie pociąga - no ale wiadomo kto co lubi. Marusia możemy sie zgrać na jutro. Ostatnio tak w skrócie zrobiliśmy trase Andrychów - Góra Żar - BB 80km i sporo trudnych ostrych zjazdów które kocham Co prawda nie mam full'a i tarczówek ale daje rade tak że bez paniki Preferowałbyś Sobote czy Niedziele, Pociąg czy automobil ? Pzdr. i odezwij się. Mateusz.
foxiu Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 w brennej w tą niedziele jest wycieczka "po zawodach", i jak znam harrego (i zresztą sam mi to potwierdził) nie będzie to objazd lokalnych szutrów. Startujemy z katowic, ciapongiem o 6.48 - do skoczowa, skąd już terenem (przez błatnią) jedziemy do brennej, gdzie start głównej wycieczki będzie w granicach 10 - 11. Szykuje się przyzwoita ekipa, więc stawiajcie się aha, główna wycieczka ma prowadzić w stronę skrzycznego/baraniej, dokładna trasa ustalana na bieżąco
Quaker86 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Rozumiem że można się dołączyć, ktoś jeszcze jedzie ? Teren domyślam się nie będzie lajtowy Ile to mniej więcej będzie km i o której jest przewidywany powrót do Katowic ?
foxiu Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 jasne że można. Jedzie dużo osób sporo związanych z emtb i sporo związanych z foxiu.com długość trasy - diabli wiedzą. Powrót pewnie w godzinach 21 - 22.
Quaker86 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 To o której dokładnie zbiórka na dworcu w Kato ? Nie wiem ile kosztuje bilet ale grupowe wychodzą ponoć taniej.
harry-peek Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 No i po wycieczce, lekko nie bylo ale nikt nie mowil, ze bedzie Zebrala sie nas w sumie grupa 14 osob, ruszylismy z Brennej czarnym na salmopol i dalej na Skrzyczne, po drodze bylo troszke postoi, szaszlyczki itp i w sumie troszke sie sciagnęło. Ze Szczyrku, grupa Katowicka poleciala na pociag (w sumie nie wiem gdzie i ktoredy) a reszta przez karkoszczanke bo Brennej. Mnie nieszczesliwie udalo sie wyladowac w szpitalu... Dzieki chlopaki za sprawna akcje ratunkowa Fotki, zapewne u Foxia, juz niedlugo.
Thor07 Napisano 8 Września 2008 Napisano 8 Września 2008 Ze Szczyrku wracaliśmy szosą do Bielska [czas nas trochę gonił]. W Szczyrku Foxiu zmieniał 2x dętkę... U mnie na szczęście więcej kapci już nie było Harry, wracaj szybko do zdrowia.
omen Napisano 10 Września 2008 Napisano 10 Września 2008 chętny ktoś na wypad ? w sobotę lub niedzielę ?
Thor07 Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 RR już nie zobaczy górskich szlaków. Leciutkie laczki będą tylko na bujanie się po okolicy. Na górskie warunki mam już Weirwolf'a i Timberwolf'a
Złomek Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 jak w niedziele wybieracie sie w beskid slaski to chetnie bym sie zabral z wami (ja z brennej jakby co )
harry-peek Napisano 11 Września 2008 Napisano 11 Września 2008 Na górskie warunki mam już Weirwolf'a i Timberwolf'a I to rozumiem
omen Napisano 12 Września 2008 Napisano 12 Września 2008 Panowie Dojedziemy do Łodygowic ? ;> bez przesiadki ? wstępnie niedziela. tylko co jak sprawdzą się prognozy i naprawdę będzie poniżej 10 stopni ? trasę myślę, że zrobimy taka jak pierwszy wypad, którego nie ukończyliśmy z mojego powodu, tylko tym razem z Ecią i Rycerzem. co Wy na to ? m.in. magurka-czupel-rogacz-jaworzyna-wielka cisowa grapa-wielki cisownik-kiczera-żar-hrobacza łąka-groniczki-gaiki i zjazd do BB.
kuls Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 Ja też bym się chętnie wybrał jutro w górki. Tylko podajcie jakieś szczegóły, co bym wiedział dokąd bilet kupić...
spoonman3 Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Widze ze kolega Kuls juz wrocil Ja bym sie chetnie wybral w ta niedziele (21.09.2008) jak tylko pogoda bedzie jakas mozliwa. Nie to zebym bal sie zimna ale jeszcze sie nie zaklimatyzowalem do tych temperatur ponizej 10 stopni ;p
Szczesny Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 W sumie w niedziele też bym się wybrał gdzieś w góry, zależy jaka trasa i pogoda, ale wstępnie się pisze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.