Wooyek Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 a może b tak Babią górę zaliczyć ? xD Na terenie BPN nie można jeździć na rowerze.
omen Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 a tam. nie gadaj. wszystko można tylko trzeba chcieć !
Złomek Napisano 24 Lipca 2008 Napisano 24 Lipca 2008 na temat zakazow na babiej gorze bylo juz tyle tematow jak wielka jest babia gora....... ja bym ten zakaz zlamal w kazdej chwili, bo to jakas paranoja.... .... ale musze was zmartwic, w niedziele bedzie tylko pilsko moze tak: wegierska gorka - hala boracza- pilsko-romanka- wegierska gorka?? co o tym myslicie?
Złomek Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 pasuje wam pociag 7:11 z katowic?? czy cos innego wolelibyscie??
spoonman3 Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 A jak z pogoda ? caly tydzien padało. Nie zeby mnie to jakos zniechecalo ...
Złomek Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 eee co najwyzej duze kaluze beda w kazdym razie bracia albert sa gotowi na bloto
omen Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 i koledzy schwalbe nobby nic teżxD sztywny coś pojękiwał, że mu sie nie chce łykać.. :/ ale damy rade. xD mi pasuje..
spoonman3 Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Omen to widzimy sie przy kasach ok 7. Złomek dołączy jak zwykle w Pszczynie. A reszta gdzie, wymiękła ?
omen Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 będzie Nas dwóch xD ja i Mariusz.. czyli klasycznie tak jak w maju :]
spoonman3 Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 Oho juz czuje klimat - ślunskie przekomażanie się Sprinterzy pójdą w las a my ze złomkiem pojedziemy sobie enduro z tyłu P.S. Złomek możesz wziąć jutro pompkę do amortyzatora ? (jak masz) będe testować nową maszynę jutro a nie zdążyłem dzisiaj dobrać ciśnienia w damperze.
Złomek Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 hej wlasnie przyjechalem z "mokrej" beskidzkiej no cos ty, sprinterzy tylko na asfalcie i na szutrze pojada przodem niestety nie mam juz mozliwosci zabrac pompki..... ale cos mi tu smierdzi force'm
omen Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 czyli jutro o 7 na dworcu xD chyba pojawie sie.. jeśli nie będę miał płukania w trakcie najbliższej nocy
Filus Napisano 26 Lipca 2008 Napisano 26 Lipca 2008 fajnie. Ja jestem z bielska ale jade do babci chociaz babcia mieszka kolo Wegierskiej Górki XD
omen Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 kto nie był, niech żałuje ^^ xD Złomek dzięki za naprawdę piękna i wymagającą trasę.. rower mi ledwo jeździ xD ale było przednio. mam jakoś 80 fotek. jutro wrzucę na serwer i tutaj :]
spoonman3 Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 Fakt traska przepiękna acz wymagająca. Błotko było a co za tym idzie troche mocniej serducho biło na zjazdach Cholera przez pół dnia czyściłem dzisiaj rower
omen Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 ja swojego tylko przestawiłem. masakra jakaś to nie rower 4 kilo błota xD fotki około 21 :]
koniu Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 trasa tez mi dała w du.. e ale fajnie było, fotki potem, aha chyba znalazłem panią Sonie na naszej klasie
Złomek Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 heh i pewnie pania Sonie zostawisz dla siebie omen miales nosa do tego zielonego, chociaz i tak nie mielismy wyjscia.... fotki (chyba 94): http://picasaweb.google.pl/kaend84/Pilsko sory za jakosc i uciecie glow i nog na niektorych fotach
koniu Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 http://picasaweb.google.pl/mariuszkonieczn...key=OFi-jhoJmWA mi sie tylko tyle udało ustrzelić z lenistwa rzecz jasna, a pro po p. Sonii to każdy może znaleźć
omen Napisano 28 Lipca 2008 Napisano 28 Lipca 2008 fotki mi przepadły chyba :/ kurde bele :///// ta ten zielony to był chyba gwóźdź programu xD
foxiu Napisano 30 Lipca 2008 Napisano 30 Lipca 2008 kto chętny, to w sobotę atakujemy beskid mały. Pociąg o 6.54 z katowic. Plan zakłada dwa dni jazdy z noclegiem na magurce wilkowickiej (trza sobie zarezerwować - ja mam pokój na 4 osoby, ale już zapchany). Mocna jazda, bez opitalania się, a wieczorkiem piwo Drugi dzień to to co najlepsze z Beskidu śląskiego, zakończone zjazdem z magurki radziechowskiej do węgierskiej górki.
Adamos05 Napisano 31 Lipca 2008 Napisano 31 Lipca 2008 Polecam niebieski szlak z Magurki Wilkowickiej na Czupel, typowa grzbietówka, niedługa bo może dwadzieścia minut ale ciekawa widokowo i terenowo. A potem z Czupla jeden z najlepszych zjazdów jaki znam w okolicy. Czerwonym szlakiem do Łodygowic, początkowa część (jakaś 1\3) dość wymagająca i stroma a potem to już totalny flow, obłędnie szybki, kręty zjazd ale "bezpieczny" bo nawierzchnia to w 80% twarda ubita glina. Generalnie zjazd dający ogromną dawkę adrenaliny i satysfakcji. A potem jak chcecie sie dostać na czerwony z Magurki Radziechowskiej do węgierskiej górki to proponuję najpierw wjechać na Skrzyczne ale nie szlakiem ale asfaltem od lipowej, najpierw doliną a potem na rozwidleniu gdzie jeden asfalt idzie w lewo a drugi w prawo to na mostek po prawej i zaraz potem w lewo. Generalnie monotonna szutrówka urozmaicona ciekawymi widokami no ale i można WJECHAĆ a nie wejść na Skrzyczne, tylko ostatnie 100 metrów (i nie jest to różnica poziomów tylko autentyczne 100 metrów) trzeba pokonać pchając rower niebieskim szlakiem na polanę szczytową. Ze Skrzycznego był kiedyś fajny zjazd (pałowanie generalnie a nie zjazd) w stronę Malinowskiej skały ale różne pojazdy do zwózki drewna zrobiły drogę o przekroju zbliżonym do W gdzie albo trzeba jechać środkiem (ciekawie) po półmetrowej szerokości ścieżce albo kluczyć obok drogi między drzewami (mniej ciekawie). Potem dalej ciekawym i zbytnie niemęczącym zielonym szlakiem na Magurkę radziechowską
omen Napisano 1 Sierpnia 2008 Napisano 1 Sierpnia 2008 http://picasaweb.google.pl/sebkomtb/Pislko2008 po wielu godzinach spędzonych przed kompem odzyskałem utracone cenne fotki z Naszego wypadu :] po za tym z Panią Sonią mam kontakt xDDD
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.