Skocz do zawartości

[Tychy] Wspólne śmiganie!

kopaczus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Napisano

kopaczus

Jeżdzę po tych paprach i jeżdżę, i ani razu Twojego Canona nie widziałem... :D

Ale już z dwa tygodnie nie jeżdżę, bo zdechło mi tylne koło i na razie nie mam kasy na nowe... :D

Napisano

Bo ja to zawsze tak szybko że tylko widać taką smugę i podmuch wiatru ^^ zbieraj ziomek na kółko, pośmigamy razem :D Ew. jak jesteś bardzo zdesperowany, to mogę Ci pożyczyć kółko na parę dni, zanim mi nowe opony przyjdą - pod warunkiem, że masz tarcze :D

Napisano

Hahaha... :D Tak też myślałem, jeździsz tak szybko, że mój wzrok nie jest w stanie Cię zarejestrować... :D

Jak sprawię sobie nowe kółko to mogę z Tobą śmignąć jakąś traskę, choć nie spodziewaj się cudów, bo wymiatacz to ja raczej nie jestem...

Poza tym, ja to taki "bieda rider" :D, co nie ma na nic kasy... :D

• 1 rok później...
Napisano

Dobra, mnie się znudziło samotne śmiganie. Chętnie pojeżdżę sobie z jakąś bratnią duszą. Pisze się ktoś, jakieś traski w okolicy Tychów?

Pozdrawiam:)

Napisano

Hejka jestem z Tychów dokładnie z Czułowa

Ja znam fajna trasę na hołdę w kostuchnie z wiazdem na nią. Chyba jadę w tą sobote jak będę miał czas- Czy ze szkoły mi przywalą zadania itp. Trasa tzw. Mały hardcoor'ek. Polecam

• 2 miesiące temu...
Napisano

Ja też byłem :D Szkoda że później zaczęło padać...

Ogólnie fajnie było, podobało mi się nawet bardziej niż rok temu.

Tu macie linki do zdjęć:

http://picasaweb.google.pl/Tadeusz2642/StarotyskieMikoAjki#

http://picasaweb.google.pl/rzmarek63/BikoAjki2009#

Co do tras to najczęściej śmigam w kierunku Tychów, trasa ma jakieś 45km

Obecnie już pogoda mało dopisuje :thumbsup: leśne trasy to jedno błoto.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

W Tychach próbowaliśmy zorganizować cykliczną masę krytyczną. Jednak wyglądało to tak że na pierwszej masie było ok 50 osób, na drugiej 20 a na ostatniej 5! Więc cała idea upadła i pozostała tylko Mikołajkowa Masa Krytyczna. Niestety w Tychach ciężko coś zorganizować bo ludzie potem nie biorą udziału.

kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona?

Napisano

kopaczus czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na Z? Bo zawsze jak wychodzę na uczelnię to mam głupie wrażenie że widzę Twojego Cannona?

Siemka! Nie, mieszkam na R :-) Ale często śmigam po paprach, ale raczej z rzadka w godzinach porannych... BTW, idzie się ktoś przejechać w najbliższy weekend?

Napisano

Ja bym się przejechał ale mam problem który nazywa się Race Face Evolve XC :/ mam luz na łożyskach i muszę oddać je do reklamacji jak wrócą to się piszę od razu na wspólną jazdę :laugh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...