Adaasko Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 ja nie rozumiem tego skad sie niektorym bierze że do skidowania niezbędne sa noski - ja również smiało mogłbym skidowac w japonkach gdybym takie mial - ja glownie blokuje tylną nogą a więc pedał jest pchany do gory - po co tu nosek, pasek? nie mniej, w ostrym cos co trzyma noge jest niezbędne do efektywnej jazdy, zwalnia też się wygodniej. jak wymienisz tą sztyce i siodło to będzie fajny, naprawde - pochwal sie
Papista Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Koniecznie korki w kierę, chyba, ze chcesz mieć uda w kropki:)
Krzysiek22 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Szukam kogos z Białegostoku kto ma do sprzedania same tylne koło (ostre). Pisac PW
Hablababla15 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 MikoPi fajny, jedynie bardzo nie lubię takich widelców (nie na mufach) ale ogólnie całkiem fajnie się prezentuje. A siodło nie jest za bardzo zadarte ? Co za obręcze ?
MikoPi Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jest tak ustawione bo robiłem zdjęcie zaraz po złożeniu obręcze to remerx rapid
marian600 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak z podwójnych pasków się wypinasz na ulicy? Ja czasem z pojedynczym miałem w sytuacjach kryzysowych problem, no chyba że ich nie zaciągasz :>
Adaasko Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 w jakim celu masz podkladki pod srubami trzymajacymi blat? ładny rower, spójny, chociaz rażą mnie przelotki, i hak przerzutki, przerobił bym haki, skrócił tył i by było za######ioza.
MikoPi Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak z podwójnych pasków się wypinasz na ulicy? Ja czasem z pojedynczym miałem w sytuacjach kryzysowych problem, no chyba że ich nie zaciągasz :> nie zaciągam w jakim celu masz podkladki pod srubami trzymajacymi blat? ładny rower, spójny, chociaz rażą mnie przelotki, i hak przerzutki, przerobił bym haki, skrócił tył i by było za######ioza. nic nie będę przerabiał podkładki są bo śruby są za długie i luz jest przy jednym blacie
Schwefel Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 To i ja się pochwalę Co to za opona z przodu?
Lextalionis Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Co to za opona z przodu? Kenda http://bikepark.com.pl/sklep/node/182
ivosmo Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Chyba kenda tylko logo się gdzieś schowało http://allegro.pl/op....html?source=oo EDIT: Tośmy się zsynchronizowali.
Lextalionis Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Prawie idealnie Swoją drogą sam mam taką z przodu i muszę przyznać, że poza niewyobrażalnym zmaganiem z naciągnięciem jej na moją obręcz, to jest to świetna opona na przód do fixa. Całkiem nieźle trzyma a przy tym praktycznie się nie zużywa. Na tył nie polecam (co kolega pewnie sam odczuje) bo zdziera się w rekordowym tempie.
Adaasko Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 MikoPi śrubki można skrócic, jest takie coś jak brzeszczot
marian600 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie każdemu się chce, nie każdy dopieszcza aż tak szczegóły, no ale podkładki można było dać od wewnętrznej.
MikoPi Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 i tego zrozumieć nie moge... DOBRA NO już je zeszlifowałem i nie ma tych podkladek:D
Hablababla15 Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja przez jakiś czas używałem nawet takich samych podkładek aż nie znalazłem skróconych kominów w rowerowym na "skarbo-śmieciach", bo samemu jakoś mi się nie chciało do tego zabierać Bardzo ładny rower ale ja bym tu widział jakiś ładny chromowany widelczyk
1000archaniolow Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 Ja przez jakiś czas używałem nawet takich samych podkładek aż nie znalazłem skróconych kominów w rowerowym na "skarbo-śmieciach", bo samemu jakoś mi się nie chciało do tego zabierać Bardzo ładny rower ale ja bym tu widział jakiś ładny chromowany widelczyk a ja swojego czasu w cannondale mialem drugi blat wkręcony, bo podkładek nie było i nie mialem jak zdystansować. na sugino messengerze, nie na podwójnej korbie:) chyba jeździłem tak ze 3 dni, ale nigdy nie zapomnę jak któ®egoś razu siedziałem w ogródku piwnym i rower był zakłódkowany naprzeciwko, jakiś koleś stał przez chyba 10 minut i studiował ten drugi blat i cały rower zresztą. dodam, że blat był mniejszy i od zewnętrznej, także wyglądało to mega. koleś miał naprawdę bezradną minę...
Kry0 Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 Nowy kokpit i nowe siodło. Nowa korba czeka na kwadratową ośkę a obręcz-przód czeka na szprychy i oponę.
Adaasko Napisano 14 Kwietnia 2012 Napisano 14 Kwietnia 2012 a o to prawdopodbnie ostateczna wersja mojego, na dłuższy czas, waga została w okolicach 6,74 a tak wcześniej, jakby kto pytał, haha
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.