Skocz do zawartości

[ekshibicjonizm] Pokaż swojego sprzęta...

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja nie rozumiem tego skad sie niektorym bierze że do skidowania niezbędne sa noski - ja również smiało mogłbym skidowac w japonkach gdybym takie mial - ja glownie blokuje tylną nogą a więc pedał jest pchany do gory - po co tu nosek, pasek?

nie mniej, w ostrym cos co trzyma noge jest niezbędne do efektywnej jazdy, zwalnia też się wygodniej.

jak wymienisz tą sztyce i siodło to będzie fajny, naprawde - pochwal sie

Napisano

MikoPi fajny, jedynie bardzo nie lubię takich widelców (nie na mufach) ale ogólnie całkiem fajnie się prezentuje. A siodło nie jest za bardzo zadarte ? Co za obręcze ?

Napisano

w jakim celu masz podkladki pod srubami trzymajacymi blat?

ładny rower, spójny, chociaz rażą mnie przelotki, i hak przerzutki, przerobił bym haki, skrócił tył i by było za######ioza.

Napisano

Jak z podwójnych pasków się wypinasz na ulicy? Ja czasem z pojedynczym miałem w sytuacjach kryzysowych problem, no chyba że ich nie zaciągasz :>

nie zaciągam

w jakim celu masz podkladki pod srubami trzymajacymi blat?

ładny rower, spójny, chociaz rażą mnie przelotki, i hak przerzutki, przerobił bym haki, skrócił tył i by było za######ioza.

nic nie będę przerabiał :P podkładki są bo śruby są za długie i luz jest przy jednym blacie

Napisano

Prawie idealnie :)

Swoją drogą sam mam taką z przodu i muszę przyznać, że poza niewyobrażalnym zmaganiem z naciągnięciem jej na moją obręcz, to jest to świetna opona na przód do fixa. Całkiem nieźle trzyma a przy tym praktycznie się nie zużywa. Na tył nie polecam (co kolega pewnie sam odczuje) bo zdziera się w rekordowym tempie.

Napisano

Ja przez jakiś czas używałem nawet takich samych podkładek :D aż nie znalazłem skróconych kominów w rowerowym na "skarbo-śmieciach", bo samemu jakoś mi się nie chciało do tego zabierać :D Bardzo ładny rower ale ja bym tu widział jakiś ładny chromowany widelczyk :)

Napisano

Ja przez jakiś czas używałem nawet takich samych podkładek :D aż nie znalazłem skróconych kominów w rowerowym na "skarbo-śmieciach", bo samemu jakoś mi się nie chciało do tego zabierać :D Bardzo ładny rower ale ja bym tu widział jakiś ładny chromowany widelczyk :)

a ja swojego czasu w cannondale mialem drugi blat wkręcony, bo podkładek nie było i nie mialem jak zdystansować. na sugino messengerze, nie na podwójnej korbie:)

chyba jeździłem tak ze 3 dni, ale nigdy nie zapomnę jak któ®egoś razu siedziałem w ogródku piwnym i rower był zakłódkowany naprzeciwko, jakiś koleś stał przez chyba 10 minut i studiował ten drugi blat i cały rower zresztą. dodam, że blat był mniejszy i od zewnętrznej, także wyglądało to mega. koleś miał naprawdę bezradną minę...

Napisano

Nowy kokpit i nowe siodło. Nowa korba czeka na kwadratową ośkę a obręcz-przód czeka na szprychy i oponę.

rower.png

Napisano

a o to prawdopodbnie ostateczna wersja mojego, na dłuższy czas, waga została w okolicach 6,74

p1050161fh.jpg

a tak wcześniej, jakby kto pytał, haha

p1400943.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...