frondziak Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 nie jest to tematyka rowerowa, ale można obejrzeć http://pl.youtube.com/watch?v=LWLbu1wIIEo&NR=1 możecie poszukać też innych filmów tego kolesia, szukana fraza: Jean Yves Blondeau aka Rollerman
NorieL Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Ja tez tak chce Inwencja tworcza luudz nie zna granic. Poogladalem inne filmiki z typkiem, na jednym z nich koles lecial 110km\h. Swoja droga uczucie predkosc musi byc niesamowite kiedy twarz ma sie kilka centymetrow nad asfaltem... PS. Nie wiem czy zauwazyles ale w pewnym momencie mija gliniarzy:D ale musile miec zdzifko:P
Blue Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 NorieL ja myślę, że to raczej zaplanowane było i ruch wyłączyli na chwilę, bo jakby on miał pod jakieś auto wpaść to by nie za różowo się mogło skończyć.
NorieL Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Moze, zauwaz jednak od czasu do czasu mija jakies pojazdy, pozatym na innych filmikach smiga na publicznych drogach z innymi uczestnikami ruchu.
QWEY564 Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 łoł... nieźle... ciekawe jaką ma prędkość średnią... lekki hardcore, zwłaszcza jak by coś jechało z przeciwka, albo jak by była dziura w jezdni;) PS myślę że skoro filmik nie łapię się pod "rowerowy" to można go przenieść do "nierowerowe forum na max">"ciekawe linki i zdjęcia, bekowe"(to tak dla ewentualnych marudzących) pzdr
verul Napisano 16 Września 2007 Napisano 16 Września 2007 Ciekawe jaki ma sprzet Przejechalbym sie tak Musi byc to super uczucie. Tylko ze awaria 1 kolka... albo lekka dziurka w jezdni...
dejot Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 A nie wie nikt może co to za nuta jest w tym filmie??
areq Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Map of The Problematique, to nazwa tej piosenki, musze przyznać, że mi też wpadła w ucho
Orzech89 Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 Nie ma co, kozackie Sam bym się tak przejechał. W sumie ciekawe czy ma jakieś hamulce... A z resztą, hamulce są dla mięczaków
Gość BarteX88 Napisano 29 Września 2007 Napisano 29 Września 2007 O ja cie nie mogę ! Koleś jest niesamowity !
frondziak Napisano 30 Września 2007 Autor Napisano 30 Września 2007 Nazwa kawałka w tle już podana, zespół to Muse.....swoją drogą myslałem, ze to jakiś nowy kawałek U2 i Bono
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.