schowi Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 WItam, mam swoje zdjecie w konkursie daxa. Prosze was jak kolarz kolarza o pomoc. Aktualnie jestem pierwszy ale osoba na 2giej pozycji strasznie goni i tu moja prosba o głosowanie. http://www.dax.com.pl/konkurs/?i=gallery&o=votes Kazdy kto chce zagłosowac wchodzi na ta strone wyzej, głosuje na mnie czyli chłopak w koszulce w paski i wielki napis dax(z gruszek=p). Trzeba wpisac swojego maila na którego dostaje sie wiadomosc i trzeba potwierdzidz, i tyle. Teoretycznie kazdy moze głosowac raz ale wiem ze mozna z wielu maili zagłosowac. Bardzo prosze o pomoc , konkurs dobiega juz konca, konczy sie 2 wrezesnia a do wygrania jest voucher na 3000zł w neckermanie. Dziekuje za kazdy oddany głos.
Nasti Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 No i poszedł kolejny głos:) Jeżeli da się z innych maili to jeszcze parę dojdzie ode mnie:p
heavy_puchatek Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 SPAM* *Sami wybierzcie sobie treść posta bo nie potrafię w oryginalny sposób "+1" napisać Trza by to zamknąć
Sixer Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Poszło, jak wygrasz, to podziel sie wygraną z forumowiczami którzy na Ciebie zagłosowali
Myself Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 To i ja się załapię póki otwarte . Masz moje błogosławieństwo.
Rudd Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Zagłosowałem* *piszę to póki ten temat jest jeszcze otwarty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.