Publius Napisano 25 Września 2007 Napisano 25 Września 2007 Te na grandzie liczmy z przelicznikiem 1.4 Też jestem chory, co jest? :/ Zamontowałem nowe klocki do hebla z tyłu i pojechałem dookoła bloku zobacyzć jak hamują. Wreszczie mam tak, jak lubie najbardziej. Klamka chodzi lekko, hamuje mocno i nie blokuje od razu koła A zmeczylem sie ta runda dookola bloku jak maratonem. Co to za choróbsko panuje?
heavy_puchatek Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Nie wiem ale wciąż nas nie opuszcza to choróbsko, kolejny taki atak spodziewany jakoś na wiosnę Moja klasa była tak zdziesiątkowana że ominęła nas kartkówka (żeby nie było za fajnie zamiennie dostałem banię z odpowiedzi ) PS: A ja w rok i 3 miesiące też mam 1500 postów bo ja taki spamuch jestem A kilometrów jakoś koło 13tys
romek91 Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 No to ja troche ponad rok i mam malutko postów bo nie spamuje ... Od niedzieli nie wsiadałem na rower ;/ a strasznie mnie już ciągnie (ach ten nałóg) ... To ja się wczoraj dowiedziałem że nie umiem podstawowych działań na ułamkach, pierwiastkach itp.. Ale w końcu jestem na biol - chemie to mam prawo xD ... pozdrawiam
jurasek Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 WOLOść I SWOBODA czyli wakacje urlopowe :banana: jeszcze tylko młodego w weekend z domu wygonic do szkoły i chata wolna acha i telefon wyłączam
heavy_puchatek Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 No w końcu padać zaczęło to i wolne ma
peeres Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj przyjechałem na rowerze z serwisu. Przegląd i założenie spinki w miejsce roz.... ogniwa. Płatne w sumie 35zł.
jurasek Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Jurasek ma wolne Wow i 109 km przy avs 29 /h ach to ciągniecie w góre ramienia korby ,świst wiatru w szczelinach kasku , przy 35 km /h jakos powoli przydrożne krzaki sie przesuwały jutro jeszcze nie bedzie padało to też limuzyna in action szkoda że nie wystartuje w sobotę fajnie macie że nie musicie myślec o domu ach zapomniałbym bym pojechałem m.in. do białogardu odwiedzić Mame w szpitalu rehabilitacyjnym i: poprosiłem pacjentke siedząca na tarasie by mama wyjrzała przez okno Mama za chwile sie pojawiła spojrzała w lewo potem w prawo i sie schowała potem sie okazała że owa pacjentka przekazała że jakiś młody człowiek na motorze przyjechał więc Mama rozglądała sie za motocyklem Okazało sie że Mama jeździ na stacjonarnyum rowerze i juz ma ok 100km przebiegu :D jak juz wyjeżdżałem przez brame szpitala przechodzacy chłopak zawołał : jaki fajny strój , ja też taki chce :P 4 października Mamuśka zakańcza proces naprawy biodra i wraca do domu Yupi :banana: i koledzy z forum mają w tym również swój udział
Fifi Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj zrobiłem 20km z kolegami ze średnią prędkością 15km/h. Średnia taka mała dlatego, ponieważ ciągle musiałem na nich czekać
omen Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 yy. spojrzałem na bika, za zimno na dworze nie idę. może jutro? :] dziś w szkole bieg na 1km czas 3:18. średni 162 uderzenia. mogę jeszcze :] jeszcze poprawię w tym roku:]
Xsystoff Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Amor przyszedl... Wielkie dzieki dla Andrzejka, ktory kupil go w sklepie stacjonarnym, zapakowal i wyslal do mnie
Xordus Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj zrobiłem 34.37km mimo zlej pogody. Kupiłem sobie lampkę na przód i tył
Xsystoff Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Ja wohl... Ale jeszcze czeka mnie rehabilitacja zanim pierwsze testy nadejda
esc0bar Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 O Xsystoff! Dobrze Cie widziec bratku! Popatrz co dla Ciebie przygotowalem! ;>
kantele Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Omen: jak zimno? 12 stopni to zimno? toz to sama przyjemnosc w taka temperaturke jechac
Biera Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 komu przyjemność temu przyjemność ja jestem chory wiec dzisiaj cały dzien wszedzie samochodem jeździłem jutro przeprowadzam się do Poznania studia się zaczynają cześć sielanko
omen Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Omen: jak zimno? 12 stopni to zimno? toz to sama przyjemnosc w taka temperaturke jechac u mnie zaledwie 8 czy 9 było, po za tym ja jeszcze bez rękawków ani nogawek itd. od poniedziałku przechodzę na zimowy trening. :]
bartekgib Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Jutro ładniejsza pogoda więc ..... jakiś wypadzik planuję oczywiście Dzisiaj biernie - jedynie co na rower się napatrzyłem Pozdrawiam !
Xsystoff Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 O Xsystoff! Dobrze Cie widziec bratku! Popatrz co dla Ciebie przygotowalem! ;> Rewelacja!
Biera Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Dzisiaj biernie - jedynie co na rower się napatrzyłem se wypraszam:P może i jestem chory ale dopiero jeden dzien nie jeździłem
Mod Team Odi Napisano 26 Września 2007 Mod Team Napisano 26 Września 2007 A ja dziś skusiłem się na to co tygryski lubią najbardziej - błotko Uświniłem się absolutnie cały. Szkoda tylko że woda mi się w butach przelewała bo trochę zimno było, ale jeździło się wyśmienicie. Tylko potem mnóstwo czasu trzeba było poświęcić na kąpiel roweru i szorowanie ubrań. Wyszło ok. 30km. A jutro koniec trzydniowego urlopu, znów do pracy.
baksik22 Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Najpierw szkoła poszliśmy na film "Katyń" POLECAM naprawdę UŚWIADAMIA CO SIĘ DZIAŁO. Potem 2 wf'y i do domu, przemeblowałem sobie pokój i teraz się bycze z roweru zrezygnowałem jakoś tak dziwnie dzisiaj było
andrzejek Napisano 26 Września 2007 Napisano 26 Września 2007 Ja też dzisiaj poszedłem na "Katyń" z klasą.... dla ludzi o mocnych nerwach. Zwłaszcza ostatnie jakieś 10 minut jest totalnie przygnębiające po zakończeniu filmu było jakieś 15 sekund totalnej ciszy... i oczywiście jakaś dziewczynka rodem z blogu musiała palnąc "no co taka cisza?!" ehh...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.