kantele Napisano 6 Września 2007 Napisano 6 Września 2007 MSJ ja trenuję aikido od 3 lat i kenjutsu dzisiaj rowerowo bardzo fajnie. jakoś tak wyszło, że zarówno do pracy jak i z pracy miałam wiaterek w plecki. to lubię dzisiejszy dzień, dla odmiany od wczorajszego, był ogólnie bardzo przyjemny...
thomash Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Do mnie dzisiaj przybłąkało się coś takiego, kto zgadnie ?
KuLa2030 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Thomash mam nadzieje ze dasz mi sie przejechać A zeby nie bylo to powiem tak weeekend sie zaczyna , w końcu bedzie mozna pojeździć Przez tą szkołe to normalnie w ogóle czasu brak...
thomash Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Kula, ale rama jest wielka, rozmiar 59cm czyli 23" :D nie wsiądziesz
Xsystoff Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Jak przy nim staniesz to siodelko jest wyzej niz Twoja glowa
Xsystoff Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Kula pozyczy od siostry boczne kolka i moze utrzyma na tym rownowage
KuLa2030 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Baaa Najlepiej Tomek wynajmij dzwig zeby mnie wrzucił na bika
bilskij Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Dzis zaraz po szkole wybralem sie na rower, poniewaz nie padalo od rana Zrobilem szybkkkim tempem 52km upaplalem sie w blotku i z bananem na twarzy wrocilem do domku Jutro czeka mnie pucowanie bika i calego napedu. Pozdro
omen Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 po szkole, pojechałem do znajomych do sklepu rowerowego. :] zakupiłem klocki hamulcowe, o takie http://www.allegro.pl/item231281271_klocki..._xt_%5C_lx.html wyszły mnie u nich jedyne 45zł a zaraz idę wyczyścić napęd i nasmarować przed jutrzejszym XC .:]
johny89 Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Wychodze dzis ze szkoly a tu swieci sloneczko nic nie wieje i jest cieplutko. Super. Przyjechalem do domu po 15 i pogoda sie juz popsula. Zaczelo wiac i zrobilo sie zimno. Zrobilem tylko 22,24km ze srednia 26,4km/h Chcialem zrobic kolo 40km ale zmarzly mi za bardzo kolana. Postanowilem nie przeginac i wrocilem do domu. Przy okazji bylem zobaczyc na stan wody rzeki San.
Ecia Napisano 7 Września 2007 Autor Napisano 7 Września 2007 My dziś z Rycerzem zakupiliśmy trzeci zestaw łańcuchów - będziemy teraz profesjonalnie jeździć na 3... ile za to jest punktów w rankigu lansiarzy ? Wymieniłam też sobie kierę na giętą... i normalnie chyba zmienię dyscyplinę Pozdrówko zachwycone
omen Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 czyżby dzis forumowicze mieli dzień zakupów.? dzień dobroci dla bika xD łańcuch załatwiony.;]
jo_jacek Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Zakupilem sobie sluchawki do telefonu kruuuca wsaadzam obie w uszy i zero otoczenia tylko muzyka. Dzis 54km ;p
jurasek Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 i znowu Jacku mało u mnie 76 km za lekko sie ubrałem i o mało nie zamarzłem brrrrrrrr
kantele Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Ecia to jest punkt do testu na cykloze ja dzisiaj nasmarowalam naped bo zaczal strasznie skrzypiec po srodowej ulewie. ale fajnie cichutko teraz chodzi... to lubie
siwyex Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 A ja dziś nie pośmigałem, gdyż nie znalazłem wolnej chwili, ale za to przygotowałem się psychicznie na jutrzejszy wyścig
Paviarotti Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 siwyex - maraton Nowiny, Family Cup czy coś innego?
omen Napisano 7 Września 2007 Napisano 7 Września 2007 Paviarotti wraz z siwyex bedziemy sie scigać w Rydułtowach ;] mogę sie niestety nie zjawić ponieważ mogą być małe problemy z transportem, ale jak to nie wypali to w niedziele na doline 3 stawów pojade.:]
Paviarotti Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Aha, szkoda, że nie na maratonie. Ja zjadłem rowerowo-makaronowe śniadanko i zaraz pakuje się w samochód i na maraton. Niecałe 30 minut drogi na szczęście ;]
omen Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 teraz też wcinam takie śniadanko xD tylko, że zaraz na rower i do kumpla a od niego to juz bryką. ładna bedzie rozgrzewka 15km.;]
jurasek Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 rowerowo-makaronowe śniadanko spaghetti z mięsnym sosikiem ? czy coś innego ? pomyślnych wiatrów (w żagle oczywiście)
heavy_puchatek Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Dzisiaj 63km po szosce w mżawce, wietrze i słonym deszczu Generalnie w związku z tym że nie przemokły mi buty jechało się przyjemnie i jesienna aura nie przeszkadzała mi ani trochę
siwyex Napisano 8 Września 2007 Napisano 8 Września 2007 Kolejny wyścig XC za mną i kolejny raz 4 miejsce... Wyścig był bardzo fajny, troszkę błotka i strasznie szybka trasa... Jako takie szanse na podium były, ale niestety na drugim okrążeniu straciła mi się z oczu świeta trójca i pogadane... Omen też był na wyścigu, ale zajął 7 miejsce coś bez formy chłopak...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.