Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

widelec pochodzi z szosowej gazelle champion mondial aa na rurkach reynolds 531 i hakach campagnolo. sprowadzałem go z holandii €20 + przesyłka. chrom kładłem już w warszawie. raczej droga impreza, ale wideł jest naprawdę ładny, jest z tej samej stali, co rama i tej samej marki, no i miał odpowiednią długość rury sterowej.

Napisano

Ja chętnie przygarnę jakiś mostek. Ładny żeby był, czarny i nie za długi ;) A i jeszcze cena w miarę znośna. Ktoś ma takie cudo? A zapomniałem dodać ze na 1 cal

Napisano

szukam hampli szosowych z mocowaniem na zwykłą śrubę. chcę uniknąć rozwiercania dziur w specialu a wszystkie hamulce jakie mam na stanie mają mocowanie na imbus i nie ma opcji żeby to założyć bez powiększenia jednej dziury przy każdym z hampli

Napisano

Kupię jakieś pedały z koszykami. Nie mtb, cos w stylu starych Shimano 105 smile.gif Do 50zl

mam shimano 105 z czerwonymi skórzanymi paskami christoph ,mam do nich noski w rozmiarach M i L:) No ale za 50 nie puszcze:) zainteresowany?

Napisano

Szukam kierownicy baranka ZZR od Jaguar/Huragana, wąskiej 36cm, do stalowego mostka polskiego typu "Kastrator", którą mocowało się za pomocą dużych aluminiowych podkładek uszczelniająco- wzmacniających. Z chęcią z org. mostkiem 8 cm nabędę żeby tylko nie trzeba było tego przekładać bo tomordęga. Moja dokładnie taka sama została skasowana, zgięta przez duże BMW, dlatego będę potrzebował umowę kupna-sprzedaży ( pod kątem OC sprawcy) albo ewent, przyjmę za darmo jeśli komuś zalega w charakterze złomu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...