Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupie widelec szosowy accenta haj tenowy, czarny, najlepiej nowke lub bez przycietej rury sterowej; jezeli ktos ma ciety to rura musi miec przynajmniej 16 cm. Stan nie musi byc mega, wazne zeby nie byl bity i pordzewialy, no i w przystepnej cenie :)

Napisano

Do sprzedania mam:

1. Manetki przerzutek SHIMANO 105 SL-1051 indeksowane na obejmę, stan 4+

CENA: 35 plnów

dsc6200d.jpg

dsc6201a.jpg

dsc6202m.jpg

2. Pedały Vintage SAKAE SR JAPAN SP-150, brak jednego kapsla + pęknięta zewnętrzna osłona (widać na zdjęciu ) - w niczym nie przeszkadza w jeździe. Pedały kręcą się bez oporów i chrobotania.

CENA: 35 zł

dsc6222.jpg

dsc6168.jpg

3. Klamki hamulcowe SHIMANO exage 500 ex, stan mechanizmów bez zarzutów, gumy raczej do wymiany.

CENA: 10 zł

dsc6220k.jpg

dsc6219m.jpg

4. Mostek NONAME długość 90mm, średnica kierownicy 25,4 mm stan 4+

CENA: 19 zł

dsc6207o.jpg

5. Sztyca do klasyka średnica ~25,5mm stan 5-

CENA: 9 zł

dsc6203.jpg

6. Sztyca JPR średnica 24mm , stan 5--

CENA: 15zł

dsc6206.jpg

7. Koło szosowe 28" przednie: piasta SHIMANO 600, obręcz CAMPAGNOLO STRADA HALDOX, stan 5. proste, Kręci się bez oporów ( bez opony)

CENA: 140zł

dsc6173i.jpg

dsc6225w.jpg

dsc6227d.jpg

dsc6228.jpg

8. Kompletne koło tył Piasta CAMPAGNOLO, obręcz stożek CAMPAGNOLO LAMBDA STRADA, kaseta shimano hyperglide cs-hg60 7 rzędowa. opona MICHELIN dynamic. Obręcz ma dwa wgniecenia na rancie, powietrze nie schodzi, koło działa ;) Stan: 4+

CENA: 100 zł

dsc6231v.jpg

dsc6180w.jpg

9. śruba zacisk sztycy. 4,5 cm dł ( można przyciąć po dopasowaniu), średnica ~0,55mm, stan 4+

CENA: 10zł

dsc6232w.jpg

10. Hamulce szosowe komplet SHIMANO 600 BR-6208 ULTEGRA max49 - 39min, stan 5-

CENA: 99zł ;)

45657620.jpg

34854710.jpg

dsc6163.jpg

do cen należy doliczyć koszt przesyłki.

Napisano

Ktoś byłby chętny na części różnych sterów campy i DA ? Górny rząd od lewej : nakrętka sh coś pokroju 105, miska prawdopodobnie DA , nakrętka prawdopodobnie DA

Dolny rząd od lewej : bieżnia widelca campy, nakrętka campy record , nakrętka campy , miska górna z gwintem campy , łożyska campy.. Ewentulanie mogę to zamienić na jakieś fajne stery.

http://img515.imageshack.us/img515/1695/dsc00086vh.jpg

Napisano

Sprzedam starą ramę szosową, jakiś Romet chyba ; ) długie taki tył szosowe, widelec na 1'. Całość do malowania - widelec już wyczyszczony (jak będę miał chwilę czasu to może i ramą się zajmę).

Do tego mam jakieś duperele typu jak koła 27', sztyca, siodełko, mostek kierownica, korba na 2 blaty (na klin), suport(na klin) i na pewno coś jeszcze się znajdzie - w sumie cała kolarka jedynie na 100% brak łańcucha!

Najlepiej chciałbym się pozbyć całości - wszystkiego naraz.

Jak coś to PW.

Napisano

Siemka, mam na sprzedaż kokpit. Mostek szosowy 110mm (oczywiście alu) oraz kierownica szosowa 3ttt grand prix c-c 42cm z niebieską owijką gianta. Wszystko z zewnątrz wygląda bardzo dobrze lecz bez wad się nie obejdzie. Kierownica jest porządnie porysowana i chyba ktoś próbował szlifować te zarysowania(są one w 95% na poszerzeniu średnicy kierownicy) bo widać że jest w jednym miejscu chudsza. Co do owijki - ostatnie 2-3 cm są nawinięte z osobnych kawałków bo nie starczyło, prócz zgrubienia nie widać tego. Mostek nie ma wad, wszystkie gwinty OK dodatkowo redukcja z 1 1/8 na 1 cal. W miejscu gdzie dekielek mostka odsłania kierownice włożony jest kawałek cienkiej blaszki aby nie było widać zarysowań. Wszystko przedstawiają zdjęcia. Wolę napisać tutaj żeby potem nie było. Równie dobrze mógłbym napisać że kierownica wygląda świetnie i nie opisywać tego co jest pod owijką więc mam nadzieje że postępuje fair : ) Tutaj zdjęcia http://imageshack.us/g/823/dsc00101el.jpg/ Cena 50zł + 11 przesyłka.

Napisano

Poszukuję ramę pod OK do ~200 zł. Ewentualnie może być kompletna szosówka, oczywiście droższa niż 200 zł, Jeśli ktoś ma ciekawą propozycje proszę o kontakt.

PS. Fajnie by było jak by była z 3 miasta.

Napisano

Kupię aluminiowy blat 42 zęby lub kilka ząbków więcej albo zamienię za zębatkę novateca 18/17 lub 16 oraz w ten sam sposób nabędę zębatkę 15 ; ) Najbardziej interesuje mnie zamiana.

Dodatkowo na sprzedaż jest ostre koło rozm 56cm ! Na sprzedaż wszystko co na zdjęciu (koło luzem jest na przód) oraz dodatkowo 2 zębatki 16 i 17 + kontra novatec. Za wszystko 900+ przesyłka ew. mogę się potargować : ).

Zdjęcia : http://imageshack.us...dsc00105sk.jpg/

Kontakt : pw , gg - 9574465 , e-mail hablababla15@o2.pl. Specyfikacja itp. na pw.

Napisano

1. Manetki shimano 105 - sprzedane

4. Mostek - sprzedany

7. Koło przód na camagnolo i shimano 600, wyczyszczone na błysk, więcej zdjęć:

dsc6647y.jpg

dsc6651i.jpg

dsc6650n.jpg

8. Koło tył full campagnolo wyczyszczone na błysk, więcej zdjęć:

dsc6656.jpg

dsc6645nu.jpg

dsc6646eg.jpg

Napisano

Sprzedaje bo wpadłem na inny pomysł, nie usiedzę na dupie z jednym rowerem :D Na razie wpadło mi trochę kaski więc będę cały czas schodził tu z wagą aż uzyskam 9 kg a może w między czasie ktoś je kupi :D Następne to będzie coś lżejszego, nowszego desginem :D A czemu pytasz ?

Napisano

Sprzedam Ostre Koło, do tego co na zdjęciu dorzucam zębatkę 17,18, dodatkową kontre, blat 52 i opone michelin lithion 700-23c niebieska. Cena i reszta na PW : ) Kontakt poza forum : hablababla15@o2.pl, gg 9574465. Lub zamienie za rame alu 54-56 i carbonowy widelec o wartości do 400zł : )

418495_304695956251172_100001323112556_763652_1635682807_n.jpg

Adminów przepraszam za dwa posty pod sobą : )

Napisano

Zakupię jedną z dwóch opcji:

1. kierowniczka - baranek pod mostek 25.4mm, z rowkami pod pancerze lub wierconą do puszczenia pancerzy w środku

lub

2. klameczka hamulcowa 'na dwa palce' (ktos tu jakiś czas temu miał takową na zbyciu ...)

Najlepiej od kogoś z Trójmiasta, bo zależy mi na czasie i mógłbym podjechać i odebrać owe szpeje, ale oczywiście jeśli ktoś z innych rejonów Polszy coś z tych rzeczy posiada, to nie pogardzę. Czekam na cynka.

Napisano

Witam.

Mam piastę tył Shimano 600 seria 6400 z kaseta UG 7sp. Stan bdb +. cena 60zł ale możemy porozmawiać. Kontakt najlepiej przez mail wolakmaciek@o2.pl

chętnie odbiór osobisty we Wro ale pocztą też spokojnie wyślę. a jeszcze w gratisie komplet szprych pod obręcz na wmiarę niski profil... (zapomniałem zmierzyć).

pozdrawiam

xMekpx

Napisano

Sprzedam koła z ostrzaka

Przód: piasta Shimano Tiagra, szprychy DT czarne, obręcz Remerx Taurus kolor fiolet malowane Dupli Platinum (blaulila z niem. albo blue velvet z ang., nr koloru 719929) - 90zł

Tył: piasta Sturmey Archer flip flop czarna, szprychy DT czarne, obręcz Remerx Taurus kolor czarny Dupli Platinum, zębatka 18 1/8`, kontra Dura Ace, gwint po drugiej stronie wolny nie używany - 150zł

Koła proste, nie katowane, nie były używane hamulce. Sprzedaż bez opasek, dętek i opon.

Zdjecia robione pod lampą jak ktoś potrzebuje więcej to podeślę. Ewentualnie jak ktoś byłby zainteresowany ale kolorystycznie nie pasują to mogę kolor zmienić :)

Galeria: http://www.postimage...allery/zkgx120/

Jutro podam dokładną wagę owych kół

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...