Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak bede go czyscil to przy okazji je zważę.

a tak w ogóle to nikt mi nie odpowiedzial na pytanie: ile jest wedlug was wart :icon_confused:

Napisano

Ponieważ mój gianct cadex uległ uszkodzeniu , a mianowicie klej w miejscu łączenia rury skośnej z mufą suportu puścił. Rura nie wypadła i siedzi całkiem mocno oraz da się jeździć ale czuje się bardzo niepewnie. Dzisiaj jadę reklamować ramę i prosić o zwrot kosztów o ile ją uznają i będę się rozglądał za nową ramą. Tak więc poszukuje czegoś na poziomych hakach (nie torowe tylko szosowe) , rozmiar 55-57 , najlepiej z sterami i suportem oraz widelcem. Ma być proste , bez wgniotek i dużych ognisk rdzy ale dopuszczam lakierowanie. Tak więc propozycje tutaj na pm , gg 957465 i e-mail hablababla15@o2.pl

Napisano

Byłby ktoś zainteresowany chromowanym widelcem szwajcarskiej marki CILO na rurkach Columbusa? Chrom w idealnym stanie. Nie wiem ile za niego brać, jeśli komuś zależy niech coś zaproponuje na priv, prześlę foty.

Napisano

oddam za 650 złociszy.

nie sprzedaje na czesci.

mozliwa zamiana na jakas kolarzówkę.

przy wymianie na kolarzowkę jest opcja doplaty z mojej strony.

Kupię czarną, wysoką obręcz w rozsądnej cenie!

mam obrecz taka sama jak na zdjeciu wyzej, zaproponuj cene na pw
Napisano

sprzedam koła do OK :

przód : Mavic Ceramic + exage + cst 700-20c (na zdjęciu michelin który u mnie zostaje)

tył : Fir EL 20 + quando na disc + novatec 18t (stan zębów bardzo dobry) + rubena 700-23c

Koła w stanie bdb- , opony na troszkę powinny jeszcze starczyć (rubena powoli powinna kończyć swój żywot). Oba na 36szprych na 3x . Cena jaka mnie interesuje za komplet to 150zł osobno : tył 90zł przód 60 zł. Ceny nie podlegają negocjacji i są to ceny bez wysyłek. Ew. chętnie zamienię się na ramę szosową (byle nie pionowe haki) , może być bez widelca , rozmiar 55-57cm , alu/stal (najlepiej coś na dobrych rurkach) , bez wgniotek , proste , bez dużych ognisk rdzy , może być do malowania. Kontakt : hablababla15@o2.pl , gg 9574465 , priv.

Zdjęcia : http://imageshack.us/g/96/29012012006.jpg/

ZAWIESZAM SPRZEDAŻ DO NASTĘPNEJ SOBOTY/NIEDZIELI (4-5 LUTY)

Co nie zmienia faktu że nadal poszukuję ramy !

Napisano

Byłby ktoś zainteresowany chromowanym widelcem szwajcarskiej marki CILO na rurkach Columbusa? Chrom w idealnym stanie. Nie wiem ile za niego brać, jeśli komuś zależy niech coś zaproponuje na priv, prześlę foty.

jaka sterówka? z gwintem? ile cm?

Napisano

adas651 - pozwolę sobie zacytować, bo też pytałem o widelczyk, mam nadzieję że to nie żadna tajemnica:)

"Rura sterowa ma 19cm, z czego gwint 3,8cm. Gwint w b. dobrym stanie. Widelec szosowy"

Napisano

Mam na sprzedaż

klasyczny mostek z klamrą 3ttt motus 120mm

mostek ahead BBB 120mm

kierownicę szosową Syntace RaceLite Carbon 42cm 194gr

Link do aukcji

kontakt raczej przez allegro, na pw odpowiem ale pewnie troszkę później

zapraszam i pozdrawiam

PR

Napisano

Ja mam dalej na opyl:

Mostki 120mm, ahead 1 18

Bontrager select na 31,8 - 25zł

No name 25,4 rurkowy - 10zl

Kierownice Baranki

Cinelli DelMondo - srebrna, pancerze w kielni 26,0

Czarny Ergo Gięcia - 25,4

Napisano

zobaczymy, może zaloże skup manetek, hehe :)

jeszcze jedną mam, ale to nie golden arrow - golden arrow nadaje się idealnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...