Skocz do zawartości

[Kupię/sprzedam]

Grabarz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie, nawet mniej. Kiedyś znajomemu trafiła się okazja (sierpień zeszłego roku). około 150zł za tą ramkę (koga miyata na reynoldsach również 531), korby sakae widoczne na zdjęciu oraz kokpit. Teraz przy tych zawyżonych cenach przez niektórych "agentów" trzeba zapłacić za taki zestaw ze 350/400zł i nie mówi tu tylko o wxp tylko o aukcjach np. Pana wojst'a/Velodream itp.

Napisano

Nie sądzę ceny są do utrzymania. Ostre rośnie w Popularność więc i chętni są żeby zarobić. A jeśli kupują to znaczy, że cena jest ok

Napisano

nie wiem o co wam chodzii.

kiedys kupowalo sie takie ramy po 100zł bo nikt nie był świadomy ich wartości.

wartość rynkowa takiej ramy pezota na 531 to około 150$ może ciut więcej w zaleznosci od stanu.

Napisano

Co do cen to każdy ma prawo wyceniać swoje rzeczy jak chce. Najwyżej nikt nie kupi, wtedy nie będzie żadnego sztucznego podnoszenia cen. W końcu będzie musiał wystawić taniej, jeżeli będzie mu zależeć na sprzedaży a nikt nie zapłaci tak dużo.

Nie rozumiem jedynie tagu "ostre" przy manetkach i robienia zdjęć poszczególnych rurek ramy, bez ani jednego zdjęcia całości. Wiadomo że można sobie wygooglować i tam popatrzeć, ale dobrze jest chcąc sprzedać ramę, zrobić jakieś zdjęcie całości, a jeszcze lepiej postawić ją na kołach. Wtedy każdy wie jak to się prezentuje, jak wygląda geometria.

Przypominam się ostatni raz:

Dzisiaj wieczorem kończą się 22 moje aukcje

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12489757

Spoko ceny, większość rzeczy w stanie jak prosto ze sklepu.

Jest opcja obniżenia kosztów przesyłki lub wysłania na mój koszt (wszystko w opisach aukcji).

Dodatkowo jeżeli uda się wygrać aukcję komuś z forumowiczów, a będzie licytowała więcej niż jedna osoba, to obniżam cenę przedmiotu o 5%

Jeżeli ktoś z was wygra to informować mnie poprzez allegro lub tu na priv.

Napisano

nie rozumiem zdanie " zas....polska nie ameryka"

jak sie nie podoba to won na ukraine - tam zobaczysz jak ludzie żyja.

Mamy wolny rynek otwarte granice (w większosci przypadków), rame można sprzedać gdzie sie tylko zamarzy .

Nikt Ci nie karze kupować tej ramy ,no chyba ,że jej pragniesz , to sobie na nią zarób albo wyhoduj na drzewie.

Napisano

Trochę nowych gratów na sprzedaż:

Komplet kół do ostrego, przód szytka, tył na piaście pod tarczę

Korba Shimano 600 Ultegra bez blatów

Siodełko Selle Royal Dolphin

Przednia piasta Gipiemme Special Strada 32h

Klamki Gipiemme na baranka, wewnętrzne prowadzenie linek

Klamkomanetki Sh 600 Ultegra 2x8

Komplet przerzutek Sh 105

Zdjęcia, pytania i ceny na PW albo gorrezz@gmail.com

Napisano

dao

Co to znaczy że w rurce tylnego trójkąta coś lata?

Coś jest w środku?

Pojęcia nie mam co to, taką ramę kupiłem. Lata w górnej rurce, Gromada wycenił to na 30 zł bez otwierania haków.

dao, czemu rower jest na nowo na aukcji skoro poprzednio przekroczył ten próg 1500 zł ?

Wcześniej był cały rower, teraz jest rama + części w zależności od wysokości ceny. 2k za ten rower to raczej nie bardzo mi się opłaca. Już wolę go zabrać ze sobą do UK i tam na części go puścić.

Napisano

Dokładnie, nawet mniej. Kiedyś znajomemu trafiła się okazja (sierpień zeszłego roku). około 150zł za tą ramkę (koga miyata na reynoldsach również 531), korby sakae widoczne na zdjęciu oraz kokpit. Teraz przy tych zawyżonych cenach przez niektórych "agentów" trzeba zapłacić za taki zestaw ze 350/400zł i nie mówi tu tylko o wxp tylko o aukcjach np. Pana wojst'a/Velodream itp.

Tu też jest wojst...

http://www.ebay.pl/sch/stahoo79/m.html?hash=item2323e4a0db&item=150926041307&pt=Cycling_Parts_Accessories&rt=nc&_trksid=p4340.l2562

Napisano

Pojęcia nie mam co to, taką ramę kupiłem. Lata w górnej rurce, Gromada wycenił to na 30 zł bez otwierania haków.

Wcześniej był cały rower, teraz jest rama + części w zależności od wysokości ceny. 2k za ten rower to raczej nie bardzo mi się opłaca. Już wolę go zabrać ze sobą do UK i tam na części go puścić.

w UK polskie ramy sa bezwartosciowe Orlowski czy Rychtarski nie sprzedaje sie nawet za 120 funtow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...