Skocz do zawartości

[Ciekawe aukcje] allegro i ebay oraz sklepy internetowe

KAZUMI

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Tiaaa.... Jesli ten StrongLight jest tak samo doopny jak ten ktorego zajechalem w male kilkaset kilo to bym sobie podarowal :002:

A tak a'propos KR... Zostalo ledwie 2 i pol miecha do startu... Chyba wypadaloby temat informacyjno-zachecajacy powiesic :)

OSTRO!

I.

Napisano
Tiaaa.... Jesli ten StrongLight jest tak samo doopny jak ten ktorego zajechalem w male kilkaset kilo to bym sobie podarowal :icon_mrgreen:

Pewnie będzie, dlatego wziąłem sobie z zamiarem przerobienia na bashguard'a.

Z ciekawostek - kto inny sprzedaje, kto inny jest właścicielem konta allegro (ale raczej to rodzina). Obraza majestatu, że nie chcę przelać pieniędzy na konto osoby, która nie jest właścicielem konta Allegro... :)

Napisano

Koleś z aukcji w ogóle to jakoś dziwnie policzył, bo z tego co pamietam to rozstaw shimano to 130mm (bcd?), a w mojej korbie sh odległość między najbliższymi otworami na śruby, czyli licząc jego sposobem to ~76mm. Mógłby jeszcze ktoś kto się zna do tego ustosunkować?

Napisano
Koleś z aukcji w ogóle to jakoś dziwnie policzył, bo z tego co pamietam to rozstaw shimano to 130mm (bcd?), a w mojej korbie sh odległość między najbliższymi otworami na śruby, czyli licząc jego sposobem to ~76mm. Mógłby jeszcze ktoś kto się zna do tego ustosunkować?

Ale w czym problem? Przecież na aukcji napisane jest właśnie, że odległość pomiędzy środkami sąsiednich śrub to 76 mm, czyli się zgadza.

Napisano

Odległości pomiędzy śrubami wynoszące +/- 76 mm to rozstaw Sh 130, +/- 66 mm to Compact Drive 110.

Jeśli we wcześniejszych aukcjach koleś się pomylił w rozmiarze, to go chyba utłukę... :)

Napisano

Tylko tą zębatkę to sie nakręca na korbę np. taką: http://www.trialshop.pl/index.php?_a=viewP...p;productId=274

więc nie wiem czy by spasowało to na tylną piastę.

Ja się po części zgadzam z autorem krótkiego tekstu przy czerwonym rowerze, że w prostych przedmiotach, które w 99% będą zawsze funkcjonalne bardzo liczy się design, oczywiście chodzi tu o stojak, na którym opiera się rower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...