Skocz do zawartości

[być rodzicem] zostałem ojcem :]

frondziak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Gratulacje ! ! ! Na pewno jest to zaszczyt dla Ciebie i powód do domu ( w końcu masz syna ) .....

Jako pierwszy rower proponuję dla juniora jakiegoś full'a na osprzęcie XTR ;) Pozdrawiam !

P.S. A jakie imię chcecie mu dać ?

Napisano

Składając najszczersze gratulacje, polecam jednocześnie lekturę ostatniego numeru BikeBoradu oraz wizytę na stronie tegoż czasopisma. Jest tam co nieco o zaszczepianiu cyklozy maluchom ;)

Pozdrawiam!

Napisano

No, to brać bikerska się nam rozrasta :) ...

Podziękowania dla frondziaka i jego wybranki za tę cenną inicjatywę :D

Pozdrówko cyklotyczne :)

Napisano

Mi syn urodził sie 20.04.

I na jakis czas cykloze wybił mi z głowy.

Prawdopodobnie nastepstwa u innych beda podobne.

Aleeee.....aleeeeeeeeee gratulacje

Napisano

@frondziak - to cytując kocura ze shreka - "teraz to dopiero bedziesz miał przejeTUUUT" xD

Gratulacje

co do jazdy bąka - moja ma prawie 3 latka ; ) i juz jako tako pomyka na swoim dwukołowym wehikule :)

...co prawda na razie z bocznymi kółkami i nie umie hamować, ale do przodu - to sie liczy :D

...bylebyś za wczesnie nie zaczal małego wozic w foteliku/krzesełku ze sobą - widzialem ostatnio takiego brzdąca... ...nie zdają sobie ludzie sprawy ze niszcza dziecku kregosłup...

Napisano

Mozna jezdzic z dzieckiem w foteliku majac spd. Trzeba tylko przelamac lekkie opory psychiczne i przede wszystkim starac sie przewidywac pewne sytuacje. Najwazniejsze jest bezpieczenstwo malucha.

Trzeba dbac o wlasne dzieci bo to najwiekszy skarb. Chociaz ten skarb czasem potrafi dobrze zajsc za skore. ;>

synciokj5.th.jpg

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...