Skocz do zawartości

Bikerzy ze Stalowej Woli i okolic !

spawacz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No i co nic sie nie dzieje żadnych przygód nie macie na rowerach cos mi sie nie chce w to wierzyc. Opowiedzcie cos !!1 Podzielcie sie doswiadczeniami !!!

• 2 tygodnie później...
Napisano

ja nie jade zaczołem rok szkolny !!!!!!!!!!!!!!!! nowa szkoła i takie tam !!!!! ale i tak bym nie pojechał bo co ?? DESZCZ LEJE PRZEZ CAŁE DNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

A można się jeszcze zapisać??

Świetna pielgrzymka, ale gdybym się przejechał, to nie byłbym czasem najmłodszy?? Jeżeli tak no to poczekamy jeszcze z 2 lata :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

dawno mnie juz tu nie było. Jakos tak wakacje sie skończyły, zaczoł sie rok szkolny i tak jakos nic nie pisałem. Na rowerze już niejezdze tak często ale jeżdze przynajmniej dwa razy w tygodniu. Ale na dalsze wypady to już nie ma czasu. A wy macie coś do powiedzenia ???????????? napiszcie coś !!!!

Napisano

no ja to w sumie we wrześniu grubo ponad 700 km zrobiłem w tym 3 razy poprawiałem rekord życiowy jeśli chodzi o max dst w dzień, w ostatni dzień września zrobiłem ponad 100 km ;)

Napisano

Jakby ktoś miał ochotę to jutro na tzw. śmietniku organizujemy "zawody" na zakończenie sezonu. Impreza raczej kameralna ale jest się z kim pościgać <_<

Zapisy 11-11.30, start 12. Start znajduje się około kilometr za wysypiskiem po lewej (jadąc w stronę Tbg).

• 3 tygodnie później...
Napisano

Strasznie rzatko tu wpadam jakos przez szkołe nie mam czasu i niepamietam. Ale trzeba to nadrobic gdzie ostatnio byliście wiem ze pogoda była bylejaka ale moze.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Ja ze Stalowej nie jestem, ale na wakacjach często tam jeździłem na niedzielne jazdy. Teraz sobie mieszkam na tygodniu w Rzeszowie i tamże trenuje, na razie ze składaczkiem, ale już dystanse pod 60km podchodzą.

Napisano

Ja jestem z Nowej Dęby, natomiast w Rzeszowie się uczę i mieszkam tu na tygodniu. Do domu przyjeżdżam jedynie na weekendy. W domu mam kelly'sa, a w Rzeszowie super składaczka :D, ale wkrótce i tu i tu będzie kelly's :D , tylko muszę rodziców przekonać. Na wakacjach często jeździłem z Krawców przez las do stalowej, trochę tam zawsze pobuszowałem i wracałem.:D Teraz jeżdżę na południe od Rzeszowa.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

hej witam, jestem ze stalówki, i jeżdżę w okolice rzeszowa ponieważ tu studiuje, zachęcam wszystkich z okolic stalówki do odwiedzania bikeforum.pl oraz do komentu na www.robertgtw.bikestats.pl, pozdrawiam stw ;)

• 7 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
  • 8 miesięcy temu...
  • 10 miesięcy temu...
Napisano

Witam widze ze forum niemar umarlo :icon_wink: czas aby nieco go ozywic :rolleyes: Sezon wlasnie sie zaczyna:P Jestem ze stalowej woli:P jezdze na rowerze od ponad roku:p wlasnie kupilem sobie kolarke (dosc stara ale smiga) :P Jesli bylby ktos chetny na wspolny wypad to ja z checia sie zabiore:P :thumbsup:

moj numer gg to 11012067 :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...