Skocz do zawartości

[nowinki] informacje, newsy i plotki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A oto jak będą wyglądać Gianty na 2009 :

http://www.farkin.net/forums/showthread.php?t=135950

Z tego co widzę Reign 2 będzie w czerwieni :thumbsup: Tegoroczna , srebrna kolorystyka bardziej mi się podoba :rolleyes:

Generalnie szata graficzna kolekcji na 09 jest miła dla oka , widać tu rękę zdolnego plastyka.

Zwróciłem także uwagę na to że droższe modele Reign'a posiadają z tyłu FOX'Y DHX :P no i widelce mają oś przetykową thru axle ( 15 mm ) B)

Napisano

Gianty od zawsze miały ładne malowanie. Ja zakochałem się w granatowo-żółtym malowaniu mojego pierwszego poważnego MTB, '01 Giant Boulder Team... stare dobre czasy :unsure:

Trek Top Fuel 2009 ładny nawet, przyjemne koła i masa, korby BB30 a nie BB90 jak napisano w artykule.

Napisano

Co ten karbonowy KTM z ostatniej fotki ma na tylnych widełkach?? -tam gdzie standardowo mogłyby być pivoty od V-ek sterczy takie plastikowe cuś???

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Ciekawe ze jak wraz wszyscy wzieli sie za budowe ram o amorficznych ksztaltach.. Zaczela chyba Santa a potem polecialo jak zeby po strzale z bejsbola...

Spec, Norco, Focus teraz KTM....

OSTRO!

I.

Napisano

Ale zdaje się że te SLRy z karbonowymi szprychami takimi jak w R-SYS nie będą ogólnie dostępne w sprzedaży, to prawdopodobnie tylko prototyp, przynajmniej na 2009 rok.

Nowe SLRy można obejrzeć np. tutaj. Waga obręczy spadła do 380g, ale komplet nadal waży 1520g. Jest nowy mechanizm zapadkowy, ale najważniejsza zmiana to, uwaga, dwie czerwone szprychy zamiast jednej!!!!!!!

Nowe Deemaksy się do mnie uśmiechają, waga kompletu 2160g - całkiem przyzwoicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...